Jump to content

O problema cu lumina (ledurile) de pe bord

Spitfire
 Share

Postare recomandată

si totusi daca nu merge cu palme , cum fac sa scot becu de acolo ? :ceuameni:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Baga un tub de varnis peste bec si prinde-l cu o penseta sau un cleste cu varfuri lungi.

Link către comentariu

Am incercat si eu ieri sa scot butoanele alea rotunde de la aerul conditionat. Am tras de ele, dar degeaba, mi-am rup degetele si nimic :blah_: .Pana la urma de care sa trag, ca nu prea am inteles. De ala care selectezi temperatura, ala cu 1.2.3.4.., sau ala care selectezi locul pe unde sa bage aer?

Bafta'n trafic.

Link către comentariu

de cel cu vitezele de ventilare 0, 1, 2 ,3 , 4.

...eu unul l-am pus pe 2 (pozitia de mijloc) si am tras...a iesit. :(

Link către comentariu

il pui pe pizitia 2 si tragi puternic de el,nu te crispa ca nu se rupe nimic,asa sunt facute ,eventual daca nu reusesti asa ia o surubelnita dreapta foarte mica si in momentul in care tragi de buton bagi usor surubelnita pe margine,dar foarte mare grija sa nu zgarii ceva,apoi ai variantele oferite de colegii de forum sa scoti ledul,il mai poti scoate cu un spitz(patent cu varful subtire)pe varfurile caruia ii pui ceva hartie sau chiar banda izolatoere sa nu il spargi

Link către comentariu

am tot tras si eu de butonul ala .. da tot nu vrea sa iasa .... si pana la urma m`am lasat pagubas... am dat IGNORE acestei probleme ;) imi iau o lanterna si o pun sub bord :pale:)

Link către comentariu

Butonul il poti apuca cu un patent, daca nu poti cu mana (la mine iese cu mana), dar pune o carpa pe buton sa nu-l zgarii. Apoi tragi cu putere. Trebuie sa iasa...

Link către comentariu

si la mine iese tot foarte greu de aceea l-am si zgariat putin chiar daca am pus carpa, am inteles ca ar fi mai bun un cleste,dar acel buton trebuie sa iasa.

Link către comentariu

cand am sa ajung acasa ... am sa incerc .... sper sa iasa si sa nu zgarii prea tare butonul ala ...... (dalta si ciocan in caz de forta majora :D)

Link către comentariu

n`a fost nevoie de dalta si ciocan :blink: .... doar de un patent , o factura de curent (platita), o penseta si putina indemanare. Acuma , dupa ce l-am schimbat, as putea spune ca e foarte simplu :blah_: .. Gafta

Link către comentariu

Gata, l-am pacalit si eu :D .De data asta doar asa sa vad daca iese, ca deocamdata nu am probleme :D .Pana nu vezi cu ochii tai ca iese, parca ti-e frica sa tragi mai tare.Acum am tras de nervi.

Bafta'n trafic!

Link către comentariu

• 8 months later...

azi dimineata am venit la masina si ledurile de la kilometraj ( de la 100 la 240 km/h) erau aprinse..fara contact fara nimic..au ramas in sarcina. am schimbat ledurile totul ok. ajung acasa opresc motorul scot cheile si cand becurile de la ceas cele de la acul de turometru si vitezometru raman in sarcina si palpaie..care ar fi problema? sa fie pe circuit..mufa de la computer, calculatorul ce sa fie?

Link către comentariu

ai schimbat de curand culoarea ledurilor din bord?fa o scanare VAGCOM

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!