Jump to content

primul meu vw

Cosmi99Pjd
 Share

Postare recomandată

Sapt. asta mi-am comandat un vw polo cu motor de 1.2 (o sa il am peste max. 2 sapt) si as avea si cateva intrebari:

- cam cat consuma in oras si in afara (la o viteza de 120-140km/h)

- motorul de 1.2 (65cp) nu e cam subdimensionat avnd in vedere ca nu are decat 3 cilindri (nu am avut bani pt un motor mai mare)

- care sunt problemele cele mai des intalnite la modelul acesta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Singura problema, si cea mai des intalnita e motorul in sine. Consuma cat unul de 1.6 si trage... de parca nu e acolo. Dar daca te multumesti cu viteze de pana in 120km/h e ok... Multi posesori se intereseaza de metode de crestere a puterii. Din pacate cea mai acesibial este schimbarea motorizarii.

Nu ai facut drive test inainte?

Aici ai pareri de la posesori.

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=11422&st=20

Link către comentariu

am facut test drive. Dar dupa cum am spus: Dc aveam bani mai multi luam altceva. Ce masina poti sa iei la 10700 euro noua?

Link către comentariu

Fabia si cu un motor ceva mai bunicel daca nu ma insel...si e tot aceeasi firma per total...legat de consum eu zic ca o sa-ti ia 9 in oras daca mergi cu ea (daca o menajezi 7,5-8) ca totusi are de tras o caroserie grea cu un motor mic.

In afara la viteza mentionata de tine cred ca o sa fie la fel consumul ca mai sus....are viteza maxima constructiva de H iar tu vrei sa mergi cu 80% din H.

Probleme vor aparea mai incolo de 100k km...anduranta are de suferit la motoarele astea mici ( eu am avut Golf IV 1.4 16V 75 cai si pe la 174k km era cam prafuit deja iar de pe la 110 k km se simtea ca imbatraneste)

Link către comentariu

Eu am un POLO Happy cam de 2000 km. Consumul a fost cam de 8 - 9 in oras si undeva la 6 -7 in afara (cu masina incarcata). Probleme inca nu am avut (si sper nici sa nu am prea curand).In rest ce sa iti mai spun ? Sunt foarte multumita de Johan( ca asa il cheama )!

Link către comentariu

Fabia si cu un motor ceva mai bunicel daca nu ma insel...

Eu la polo am urmatoarele optiuni: aer climatic, cd-player, geamuri, oglizni electrice, incalzite si inchidere centralizat, vopsea metalizata. Fabia cu motor 1.2(65cp) si optiunile de mai sus costa 10. 300 euro. Trecerea de la motor de 1.2l la 1.4l costa 2.000 euro la Fabia.

Link către comentariu

nu stiu de unde scoateti cifrele astea la consum .. am un polo 2003 1.4 tdi si in oras imi ia 5.2 l iar in afara la o viteza de 130 km/h in medie imi ia 4.8 l ..

Link către comentariu

Pai daca citeai atent vedeai ca ei au motoare pe benzina nu diesel, si vorbeau de cel de 65 de cai care consuma cam mult pentru cat e de mare

Link către comentariu

nu stiu de unde scoateti cifrele astea la consum .. am un polo 2003 1.4 tdi si in oras imi ia 5.2 l iar in afara la o viteza de 130 km/h in medie imi ia 4.8 l ..

Alooo...vb aici de motorul de 1.2 benzina...si vb de viteze de 140km/h in afara...motorul pe 1.4 tdi pe langa ca e tdi (turbo si diesel) este si ceva mai puternic(cuplu mai mare etc)...deci nu suporta comparatie..

Link către comentariu

Si eu cand ma decisesem sa iau Polo ma gandeam la un Attractive de 1,2 dar am auzit de consumul mare si performante.......cam lipsa. Bine depinde si cum utilizezi masina. Mi-am luat un 1,4 de 75 CP si sunt chiar multumit si de consum(8 in oras si 5,5 afara pe la 120-130) si de cum merge motorul. Iar la modelul Attractive diferenta a fost doar de vreo 400 euro si chiar a meritat.

Link către comentariu

m-am tot uitat pe aici si nu am vazut pe nimeni sa vb de motorul de 1.6 de 105 CP. eu mai am de asteptat cam o luna pana imi vine masinuta. ce parere aveti de motorul asta?

Link către comentariu

Nu stiu daca are cineva pe forum Polo cu 1.6 - 105CP asa ca pareri poate de la cineva cu Golf cu motorul asta.

Link către comentariu

din cate stiu eu e motor nou. nu stiu cand a aparut. sper sa fiu multumit de el.

cum merge bridefo polo cu 100CP? e usor si cred ca are demaraj bun. culoarea masinii tale cum se numeste?

Link către comentariu

felicitari pentru achitie iou, chiar sunt curios cum trage un 1.6 :))

sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Culoarea este Olimpia blue. Daca vrei sa vezi cum trage te invit la Ploiesti la un drive test. Nu pot sa-ti spun decat ca eu sunt foarte multumit si in conditiile in care am cumparat-o eu( discount la comanda in perioada SIAB, discount la CASCO) cred ca am facut cea mai buna afacere si am cumparat o masina la cel mai bun raport pret-dotari-calitate la momentul respectiv.

Link către comentariu

felicitari pentru achitie iou, chiar sunt curios cum trage un 1.6 :D

sa o stapanesti sanatos.

mersi. deja nu mai am rabdare pana vine masina. :P

Link către comentariu

Pai atunci hai la drive-test cu 1.9tdi sa-ti potolesti nerabdarea! :D (si trece-ti si orasul de unde esti in profil )

Link către comentariu

daca as face drive test as fi si mai nerabdator :D . o sa postez poze cand vine masina. care sunt avantajele/dezavantajele motoarelor in 3 cilindri si in 4? ma gandesc eu la cateva, dar as vrea sa stiu de la un cunoscator.

Link către comentariu

vezi ca s-a mai scris pe forum , au si rashnitzele astea mici avantajele lor , in Europa sunt foarte apreciate mai ales de cei ce circula foarte mult in oras, daca nu ai avut bani de mai mult asta , e buna si asta... felicitari oricum.

Link către comentariu

se pare ca nu ai citit tot topicul. eu mi-am luat motor de 1.6 cu 4 cilindri, dar eram curios care sunt diferentele dintre motoarele cu 3 si 4 cilindrii. o sa mai caut pe forum...

Link către comentariu

:D La "rasnita" aia mica a lui daca modifica un pic soft aproape ca o face cat a ta de 140 CP!

Link către comentariu

• 2 weeks later...
daca as face drive test as fi si mai nerabdator :D . o sa postez poze cand vine masina. care sunt avantajele/dezavantajele motoarelor in 3 cilindri si in 4? ma gandesc eu la cateva, dar as vrea sa stiu de la un cunoscator.

masina mea este polo 1.9 tdi, 100 cp, iar inainte aveam una de 50 cp, cu care am facut 20.000 km in ro si in afara(in 4 luni). iti pot spune sincer ca este o diferenta enorma, notabila mai ales la drumurile lungi, sau cand se poate merge cu peste 130-140 km/h. insa oricum ar fi, felicitari si sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!