Jump to content

Probleme motor


LuckyCyber
 Share

Postare recomandată

Salut, am si eu o mare problema. am o bujie care nu merge, defapt ea lucreaza, arde dar la testul de presiune 0 , nici macar nu se misca acul. Am schimbat garnitura de giuloasa, si garniturile de la semeringuri. cand a desfacut motorul "mecanicul" a zis ca nu am nici o prblema la supapa. Problema este ca dupa ce a planat ghiuloasa a pus-o la loc ... face exact la fel. Din cate am inteles ar trebuie sa fie o problema de supape. Mentiunez ca nu am ulei in antigel si nici invers, si mai nou scoate fum negru si manaca ulei....

am nevoie de un mecanic bun si eventul sa nu ma omoare la bani.. si sugestii benenteles. mersi mult de tot!!!! :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca este vorba de testul de compresie,ai probleme la alegere intre-supape,ghiduri supape,chiulasa,tacheti,piston....Ai verificat si nivelul de ulei?Este crescut peste limita maxima?Motorul merge regulat?Nu prea inteleg expresia" am o bujie care merge,de fapt ea lucreaza,arde"-adica in momentul in care o scoti afara electrodul bujiei este usor caramiziu si nu afumat?Ajuta-ma cu mai multe informatii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si acest mecanic daca a sesizat " compresie 0" !!!, a vazut ca supapele inchid ermetic, atunci de ce a montat chiulasa si nu a cautat mai departe defectul ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!