Jump to content

se poate monta bara de s4 pe a4 normal..?

massi
 Share

Postare recomandată

as vrea sa stiu daca a mai incercat-o cineva... chestia asta.... adica.. vreau sa montez bara de s4 pe un a4 din2003 si mi s-a spus ca ar putea aparea probleme... ca ar fi niste diferente de prindere... desi eu nu cred... :) so..... stie cineva ceva...?? :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate. Eu sunt din Vaslui si un prieten are un A4 din 2004 si si-a pus Ambele spoilere de S4. Cred ca le-a montat la Scorpion la Focsani. Din cate am auzit ei sunt cei mai buni. Dar ai grija la costuri (pretul spoilerelor + manopera).oricum daca te hotarasti sa-ti montezi spoilere de S6 pot sa-ti spun ca stau "beton". Multa bafta.

Link către comentariu

Nu stiu daca se pot monta sau nu dar stiu ca S4 e mai umflat decat A4 si cred ca daca sunt originale de S4 vor fi ceva probleme la imbinari.

Modificat de ZCH
Link către comentariu

Nu stiu daca se pot monta sau nu dar stiu ca S4 e mai umflat decat A4 si cred ca daca sunt originale de S4 vor fi ceva probleme la imbinari.

pai la ala vechi da... dar la asta din 2003 nu cred....

Link către comentariu

S4 dupa 2001 nu este mai umflat ca A4. Singura diferenta este grila, nu spoilerul, iar aceasta se poate comanda la dealer. Actuala generatie de S4 are intr-adevar spoilerele diferite, dar nu umflate.

Link către comentariu

Se poate monta sigur si vine si bine. Totul este de la suporti si de la montator.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!