Jump to content

Motoristica Seat Ibiza

PanzerProblem
 Share

Postare recomandată

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

14

• SORAN

11

• X-Ecutor

9

• PanzerProblem

8

De obicei motorul se vinde cu tot cu cutia de viteze, ECU si cablurile aferente. Mai sunt totusi ceva componente care trebuie schimbate: planetare, sistem de franare, partea de articulatii si amortizoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

a facut careva modificarea asta? un pret aprox fara manopera?

Link către comentariu

Eu nu stiu pe nimeni din Romania care sa fi facut asta... oricum, ma gandesc ca e mai ieftin sa vinzi masina ta si sa cumperi o Ibiza FR cu motorizarea asta.

Link către comentariu

Ma interesasem si eu intr-un timp sa schimb motorul dar m-am lasat pagubas, prea costisitor.

Stiam ca poti pune si omologa RAR un motor care sa nu depaseasca cu 30% din puterea originala. Adica la motorul meu, 1.4 mpi 85 CP sa nu depasesasca 110 CP.

Link către comentariu

din punctul meu de vedere nu merita deloc sa schimbi motorul, mai bine schimbi masina. dar in cazul meu sa dai 400eu sa-l duci de la 75 la 90 parca parca :icon_thumright:

Link către comentariu

Greu de crezut ca un motor aspirat pe benzina poate castiga doar din chiptuning 20% mai multi cai (in cazul tau inca 15 pe langa cei 75).

Link către comentariu

La motorizarea mea prin ciptuning se gastiga undeva in jur de 7-9 CP, la un motor pe benzina aspirat nu se castiga multi CP deci in nici un caz nu cred ca de la 75 se poate ajunge la 90 sau peste.

Link către comentariu

sincer sa fiu nu prea le am cu tuningul, deci nu conteste ceea ce spuneti voi. intradevar la motoarele pe benzina, aspirate, nu se castiga mult. eu ce v-am spus mai sus este ce am gasit pe net, acuma daca e true/false nu stiu ca n-am testat si nici nu stiu pe nimeni care si-a facut, dar ma tenteaza.

http://www.skn-tuning.de/product.aspx?prod...&TabID=3331

Link către comentariu

Ei pot zice orice, tu oricum nu ai cum sa verifici, chiar si Dyno din Romania nu dau aceleasi rezultate. Eu cred ca odata ce ti-ai luat masina cu motorul ala, pe benzina aspirat, mai bine investesti in ceva care iti ofera un plus de confort. Sau daca vrei neaparat, o suspensie sport, niste jante mai mari sunt moduri mai bune de a cheltui ceva bani.

Link către comentariu

sunt de acord cu tine, oricum pe lista de prioritati la masina tuningul e destul de jos, dar daca s-a pus intrebarea eu v-am aratat ce am gasit. am incercat si pe alte forumuri sa vad daca e cineva care si-a facut chiptuning pe acest motor. unii chiar au avut probleme dupa ce si-au facut, altii au spus ca se simte putin in raspunsul pedalei de acc, nu in putere, nush ce o fi insemnand asta.

este oricum bine de stiut daca-si face careva ce rezultate sunt !! iar eu personal as simtii 10-15cp in plus, daca sunt acolo, i-as simtii cu siguranta :D

Link către comentariu

Cu siguranta i-ai simti, se smt si 1-2 cai in plus, se simte si cand pui bezina cu cifra octanica mai mare. Daca faci un ciptunig la o firma de care nu prea a auzit nimeni, ai toate sansele sa strici ceva pe la masina ta, aici nu ma refer strict la link-ul pe care l-ai pus tu. Cunosc cazuri in care a fost data peste cap injectia masinii, si de aici multe alte probleme.

Vorba lui Cristi, daca vrei se pot face altceva cu banii, daca vrei o masina cu un motor mai performant, se recomanda vinderea ei, iar nu ma refer strict la tine.

Modificat de Sookie
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!