Jump to content

Duminica 27 AUGUST intilnire GTI

Vizitator
 Share

Postare recomandată

A trecut mult timp de cand nu am mai organizat o intilnire vw asa ca m-am hotarat sa reiau o parte din ele.

...................Duminica 27 AUGUST intilnire dedicata GTI-urilor..................

Conditie -min 130 cp

Conditie -bagati benzina- o sa le racorim putin :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A trecut mult timp de cand nu am mai organizat o intilnire vw asa ca m-am hotarat sa reiau o parte din ele.

...................Duminica 27 AUGUST intilnire dedicata GTI-urilor..................

Conditie -min 130 cp

Conditie -bagati benzina- o sa le racorim putin :)

si de ce numai GTI-urile?noi astia cu ponei sub capota ce avem? :( mi se pare ciudata cerinta mai ales ca suntem doar o mana de oameni si cred ca era mai frumos sa fim mai multe golfuri..dar..daca asa se cere

bafta baieti si sa aveti grija.app sa postati si voi cati ati fost pana la urma.. :D

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

Conditie -min 130 cp

parerea mea e ca ar trebui sa fie minim 100cp.... mai exista si GTI 8V :)

Link către comentariu

parerea mea e ca ar trebui sa fie minim 100cp.... mai exista si GTI 8V :)

De ce Cristi vrei sa te bagi.?

1 Ai incredere in mine Bizonule ca uneori e bine sa fim cat mai putini.( mai de graba sa gasim un loc si pt tine)

2 Pt ce vreau sa iasa acolo e recomandabil sa fie ceva putere ca altfel tre sa oprim sa asteptam coada

Link către comentariu

De ce Cristi vrei sa te bagi.?

m-as baga cu cea mai mare placere. dar voi veti face mai mult ca sigur intalnirea in bucuresti, iar eu nu am cum sa ajung acolo din anumite motive... daca era la mare, ma alaturam si eu fara nici o retinere. daaaar in caz ca mai vine cineva pe acolo... sa stii ca GTI sunt si cele in 8v cu un pic mai putini caluti :blink:

Link către comentariu

Pai daca pui conditii d-astea mi-e teama ca ori o sa fii doar tu si o sa mai vina vreunu..ori o sa te intalnesti in acel loc tu si cu tine

Link către comentariu

Pai daca pui conditii d-astea mi-e teama ca ori o sa fii doar tu si o sa mai vina vreunu..ori o sa te intalnesti in acel loc tu si cu tine

Bai nu mai ma iau cu voi ..........(pina acum am patru gti-uri)

Nu mai postez aici cine vrea si are gti sa ma sune

O sa va pun poze

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

• 3 weeks later...

si es fii vrut sa vin dar a mea are doar 112CP e 8V :)) posteaza si tu ceva despre cum a fost sau ceva .... poze ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Sorin Golf 3 cabrio

Si, pana la urma ce s-a intamplat la acea intalnire? Putem afla si noi astia mai micii sau e secret?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!