Jump to content

my "love" is blue...

rasheedkpenny

Postare recomandată

rasheedkpenny

Hello all!

Mi-am luat si eu Audi A4 1,9TDI PD(06.2003), dupa experienta unui Audi A4 1,8T (11.1999)

So, iata detaliile:

Audi A4 1,9TDI PD 2003, 130CP evident - motor tip AWX; culoare albastru metalizat!

Pe langa dotarile standard: Xenon, scaune sport + incalzire, tempomat, Radio-CD Audi Concert + 10 boxe + comenzi pe volan, telefon Nokia.

Din pacate n-are Trip Computer... doar distanta ramasa de parcurs. Poze o sa pun in curand! :P

Modificat de rasheedkpenny
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am reusit sa-i fac si eu niste poze cu telefonul... Ce ziceti?

O sa incerc sa fac peste cateva luni schimbarea manetei de semnalizare + activarea computerului de bord. Sa vedem daca o sa iasa... desi as prefera sa faca cineva care a mai facut asta. Stiti pe cineva care s-ar baga?

Modificat de rasheedkpenny
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Buna alegere. Sa o stapanesti sanatos!

Cum simti acea lipsa de 20 de cai. O simti sau nu, oricum ai in plus un cuplu mai mare si un consum mai mic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!