Jump to content

remorca auto pe Golf

SamuraiJerk
 Share

Postare recomandată

Ma tot bate gandul sa pun o remorca pe Golf,

Mai e cineva pasionat de remorci? ;)

Ce recomandati?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

asta da intrebare, dar ma tem ca nu prea vei avea cine stie ce raspunsuri..din cati cunosc eu pe aici, nici o sansa ...sau poate ma insel si undeva pe aici exista vreun pasionat de remorci.app, ce vrei sa transporti sau la ce iti foloseste tie in cazul in care gasesti sa-ti iei utilajul asta?

ca recomandare eu iti zic din start ca mai bine optezi pentru o rulota..este mai practica.parerea mea :hainoroc:

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

Intentionez sa ma mut la casa in curand, si am nevoie de remorca nu rulota.

Mai transporti ceva materiale de constructii, mai o betoniera, etc...

Link către comentariu

Hai sa-ti dau eu o idee! am vazut in Germania un golfulet si ,,jumatate'' !! Sa fiu sincer , mi-a cazut fata. adica avea o rulota facuta din jumatatea din spate a unui golf identic ca cel pe care il conducea. Jumatatea( la asa zisa rulota ma refer !) avea aceeasi culoare si aceeasi folie pe geamuri ca si masina! era super cool! Nu stiu la noi daca poti omologa asa ceva dar cred ca se poate...

Link către comentariu

Mai Cromo tu pe o rulota cum povestesti ca ai vazut ai pune materiale de constructii asa cum are nevoie omul nostru ?????!!!

Daca vrei sa pui o remorcuta cu scop utlilitar orienteaza-te sper una cu o singura axa si o sarcina maxima utila in jurul a 650 kg pt exactitate vezi totusi care e masa mxim admisa pt remorcare si masa maxima permisa a ansamblului tractor+remorca ca sa nu ai bucurii cu baietii in albastru.

Pls te rugam nu cocosa masinuta ca saraca nu merita !

Link către comentariu

Mai Cromo tu pe o rulota cum povestesti ca ai vazut ai pune materiale de constructii asa cum are nevoie omul nostru ?????!!!

Daca vrei sa pui o remorcuta cu scop utlilitar orienteaza-te sper una cu o singura axa si o sarcina maxima utila in jurul a 650 kg pt exactitate vezi totusi care e masa mxim admisa pt remorcare si masa maxima permisa a ansamblului tractor+remorca ca sa nu ai bucurii cu baietii in albastru.

Pls te rugam nu cocosa masinuta ca saraca nu merita !

Mai asta ..60, ce am descris eu nu e rulota. se pare ca nu stii despre ce e vorba. in jumatea aia de masina despre care vorbeam eu poti pune materiale in jur de 1000 de kg. nu stiu multe tipuri de remorci care sa tina atata. si in definitiv era doar o idee...atat!

Link către comentariu

In primul rand 'mai asta' sa te adresezi prietenilor tai de mici si bere ca nu prea imi aduc aminte sa ne fi tras de sireturi prin gradinita. In al doilea rand te rog sa ma scuzi ca nu am capacitati paranormale sa stiu ce ai vazut tu prin Jermania dar ceea ce am vazut eu la capitolul remorci facute din jumatate de masina erau niste chestii dragute si in nici un caz pretabile la carat saci de ciment caramizi si alte alea.

Iar in al treilea rand omul cerea niste informatii mai la concret daca se putea despre subiectul in cauza nu 'amintiri din copilarie'.

In rest tu sa fii sanatos !

Modificat de G60
Link către comentariu

• 1 month later...

Am lipsit ceva vreme din zona dar revin cu noutati (poate intereseaza pe cineva)

Am cumparat o remorca micuta si am mai si luat imprumut de la un prieten alta remorca mai solida.

Partea ce mai distractiva a fost cu carligul de remorcare pe care a trebuie sa-l fac "la comanda" pentru Golf2 datorita spoilerului din spate.

Ceva imagini...

Link către comentariu

frate in curand o sa te vedem la poze funny cu rulota aia, oricum este haioasa rau

bafta

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

Ulterior am aflat ca la o eventuala intalnire de gradul 3 (cu un politist) se lasa cu suspendare de permis (in cazul "pasageri in remorca"). Don't try this at home.

Link către comentariu

Iar o intalnire cu un alt vehicul din spate se poate lasa cu morti sau raniti deci iar "Don't try this at home" (or at work or anywhere else...)

Altfel foarte amuzanta ideea :hainoroc:

Link către comentariu

Cum ai legat instalația electric
Link către comentariu

• 2 months later...

Vreau si eu sa te intreb unde ai facut partea cu carligul de remorcare si de ce ai prins-o. Cea de Dacie se potriveste?

Eventual daca ai niste poze cu prinderea, ar fi bine.

Mersi

PS: La ce pret se invarte o remorca inmatriculata?

Modificat de taz21
Link către comentariu

1. Carligul de remorcare am fost nevoit sa-l confectionez "custom" deoarece nu am gasit de cumparat carlig pentru golf2 cu bara lata in spate. In consecinta am procurat niste materiale (fier cornier, teava plina, platbanda, nuca) si am fost la un atelier unde atelier unde aveau aparat de sudura electric si cu argon. L-am proiectat demontabil, asa ca pot sa desfac 2 suruburi si dau jos partea care iasa in spatele masinii fara sa trebuiasca sa dau jos bara din spate.

2. O remorca mica (500 Kg) costa in jur de 500 euro. Fireste depinde si de starea de functionare si aspect.

post-1559-1168771720_thumb.jpg

Link către comentariu

Iata si remorca ce am cumparat-o eu.

M-am limitat la o remorca mica.

330Kg, dimensiuni lada 110 x 100 cm.

A costat aprox 300 euro.

post-1559-1168781153_thumb.jpg

Link către comentariu

Mersi pt. poze.

Ai facut carligul de remorcare foarte frumos pt. ca nu a trebuit sa tai din bara. Banuiesc ca e prins de lonjeroane, in acelasi loc cu suportii de la bara.

Bafta

Link către comentariu

Am eu suport pentru cirlig si instalatie electrica, lipseste doar tamponul din cap dar el se face la strung.Cine il vrea sa-mi dea un email cristian_deaconu@yahoo.com.Ne intelegem. :)

Link către comentariu

• 14 years later...

Eu am achizitionat o remorcuta de la cei de la Autocar din jud. Bihor, personal sunt multumit si ii recomand.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!