Jump to content

ALH nu trece de 150km/h

Northman
 Share

Postare recomandată

Am mai postat pe la discutii generale pb asta, cred ca e momentul sa o aduc pe sectiunea TDI.

Masina din semnatura, nu trece de 150km/h. Am atasat loguri - vad ca MAF-ul e usor sub parametri ca da 800 in loc de 850 la WOT, 3000rpm in a III-a - dar am incercat si cu MAF-ul lui scl si la fel face.

Modificat de Northman
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu am avut o problema asemanatoare dar la mine nu trecea de 120 intra un limp mode cred.problema la mine a fost senzorul de temperatura

Link către comentariu

Limp mode nu am, pentru ca nu am cod de eroare stocat pe engine, si masina fuge bine pana pe la 140, de unde cu kick-down abia se taraie pana la 150.

Link către comentariu

nimeni nu are nici o idee, macar relativ la loguri?

Link către comentariu

Dupa log-urile puse de tine totul ar fi in regula.Incearca sa faci un log exact atunci cind motorul numai trage , adica de la 140 Km/h in sus. Verifica si avansul la injectie (tot cu Vag-Com). Mai fa un log in aceleasi conditi si pe cantitatea de motorina injectata!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!