Jump to content

touran vs sharan

dboicu
 Share

Postare recomandată

am un passat

dar familia mi s-a marit si ma gandesc la ceva mai mare un pic

am tot citit pe aici si totusi m-am hotarat sa lansez aceasta discutie

touran sau sharan - second hand

banuiesc ca pret sunt comparabile

acuma si din alte puncte de vedere cum stau?

merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai daca-ti iei Touran nu o sa castigi mai nimic in spatiu.

Chiar daca Sharan-ul e mai scump, cred ca e o alegere potrivita pt. tine.

Uita-te la toti transportatorii de persoane in Italia-Franta-Spania sa vezi ca 80% au Sharan-uri.

TDI 130cp rocks!

Neaparat sa verifici masina la un dealer, pentru ca sunt sanse mari sa fie "umblata" la km.

In plus, pozitia mai inalta la condus te va ajuta la drumurile din afara localitatilor.

Link către comentariu

E mai spatios Touran-ul decit Passat-ul . Parerea mea de posesor. Cit despre care din ele, e mai greu. Daca Touran e sa fie nou ai putea merge pe varianta asta. Garantia e un punct important. Si poti sa iei si motorul de 130 CP linistit. Eventual cu o cutie automata :D .

Sharan e mai spatioasa si mi-ar fi placut si mie tare mult, insa nu a fost sa fie . Daca gasesti si 4x4 ar fi super excelent. Insa e sh, ceea ce nu e un lucru rau, dar ajungi la aceeasi bani (ca pentru una noua) ca sa o aduci la zi cu reviziile.

Cristi stie el ce spune si ii dau dreptate cu transportatorii. In general isi iau ori Passat de 130cp ori Sharan.

Ce inseamna familie mai mare ? Copil mic + unul mai marisor ? Sau un viitor ginerica care e "default" la excursii ? :lol:

Weekend-ul asta vin in Iasi si daca esti dispus sa studiezi masina mai in detaliu (plus drive-test), ne putem intilni.

Link către comentariu

Are multe minusuri un sharan, dar crede-ma ca la spatiu si confort nu s-au zgarcit inginerii nemti. E o garsoniera pe roti...

Iti recomand si eu motorul de 130 de cai, ca masina e grea si aria frontala e mare, deci are de tras motorasul...

Insa daca folosesti toate cele 7 locuri, practic nu mai ai portbagaj. Incap doar doua lazi de bere si o poseta :D

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu

sal

am uitat sa precizez

as opta pt variantele 7 loc

o sa am inca un copil si deci cu doua scaune pe bancheta din spate loc pentru inca cineva cam inghesuit

deci variantele touran sharan ar fi un plus in aceasta privinta si daca ar fi si cu 7 locuri ar fi excelent

intradevar sharanul mai mare dar ca aspect interior parca touranul are un plus

dotarile standard a touranului sunt mai multe ca la passat

acuma se mai pune o problema

stiu ca masinile pt romania sunt facute cu dedicatie europa de est

de accea cred ca imi voi aduce de afara una

sa purtam discutia si din acest punct de vedere

merci

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu poti compara Touran-ul cu Sharan-ul, sunt din clase un picut diferite. Nu intru in polemici ca nu are rost, dar pentru ce vrei tu iti recomand cu caldura Sharan-ul.

Link către comentariu

OT:

Ba poti compara orice cu orice. :hainoroc:

Asta e doar comparatia in momentul de fata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!