Jump to content

Functionare car kit Cullman

SorinB
 Share

Postare recomandată

Am din fabrica un Cullman si normal zice ca ii trebuie un 6220.. dar am cumparat un 3120 si am vazut ca se potrivea.. faza e k imi opreste casetofonul, dar nu da semnal in boxe.... telefonul recunoaste carkitul.. cand este casetofonul oprit parca se deschide... se aude un zgomot in boxe ca si cum e dat tare dar nu ruleaza caseta.. ceva de genu asta... poate ma ajuta si pe mine cineva, sa ma indrume sa il fac macar sa se auda in boxe... ca microfonul nuj unde'i... daca o avea..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te rog la crearea de topic-uri noi foloseste un search inainte. Dupa asta incearca sa postezi in aria corecta.

Link către comentariu

Te rog la crearea de topic-uri noi foloseste un search inainte. Dupa asta incearca sa postezi in aria corecta.

Sorry dar nu am gasit ceea ce am vrut... de asta am creat un nou topic... :(

Link către comentariu

stiu ca suna stupid ... dar ai incercat sa maresti volumul din casetofon cand faci un apel? mic-ul poate sa fie in plafoniera, langa switch-urile de lumini.

Link către comentariu

Am incercat si pe naiba... am intrat si in meniul casetofonului si tot nu vrea... oare sa fie din cauza teleofnului ? k nu e 6220 asa cum cere car kitu e 3120... se incarca , opreste casetofonul dar nu trimite semnal... e pozibil ca sa inversez vre'un fir ceva ca sa mearga

Link către comentariu

Incearca sa gasesti un 6220 pentru proba, vezi daca e ok carkit-ul in modul asta.

Link către comentariu

• 3 months later...

Cate borne trebuie sa aiva carkitul la intrarea in cas ? si unde e modulul ala principal... ca am gasit o chestie sub bord micutza... care am putu sa scot cablu de la suport... dar ma intereseaza niste poze cine are.. sau ma poate ajuta ptr ca se pare ca am 2 fire taiate..asa am luat masina... :D

Link către comentariu

Am reusit sa il fac sa functioneze :angry: puteam sa pun orice telefon...ca nu dadea semnal in boxe... din cauza ca era taiat firul... am facut rost de o mufa mini iso si am conectat la pinii corespunzatori :blink: si se aude super fain... si clar...

Link către comentariu

• 1 year later...
Am reusit sa il fac sa functioneze :vaidecapulmeu: puteam sa pun orice telefon...ca nu dadea semnal in boxe... din cauza ca era taiat firul... am facut rost de o mufa mini iso si am conectat la pinii corespunzatori :) si se aude super fain... si clar...

mi se intampla si mie acleasi lucuru...fi putin mai clar cum ai facut sa se auda in boxe??

Link către comentariu

• 2 weeks later...

blackstar: ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste informatii?

Am un carkit (de Nokia 6310) care in ultima vreme nu vrea sa mai mearga.A fost o perioada cand macar se incarca telefonul in carkit, dar acum nici macar asta nu mai face...pur si simplu e mort

Am inteles ca ar fi o siguranta pt carkit numai ca eu nu am gasit asa ceva :huh:

Link către comentariu

Si eu am probleme cateodata cu telefonul (Nokia 6310i), sa nu il mai vada conectat sau sa nu se mai incarce.

Din cauza ca se aduna scame sau alte mizerii in partea de jos a telefonului (vezi gaurile pentru fixare si ghidaj) ajunge sa nu mai intre destul in carkit si nu mai face contact cu pinii din mufa carkitului. O curatare a telefonului cu un ac sau o scobitoare a fost de ajuns de fiecare data.

Link către comentariu

@forceturbo am incercat si asta dar fara nici un alt rezultat. Am masurat tensiunea pe care o da carkit-ul pt incarcarea telefonului si e pe undeva pe la 1V si ceva (prea mica pt a incarca un tel...de obicei tensiunea de incarcare e pe undeva intre 3.8-5V)

alte idei?

Link către comentariu

• 4 months later...
Mihai.Nechifor

am si eu o nelamurire in legatura cu functionarea carkitului cullman asa ca o sa postez aici ca sa nu mai deschid alt topic. masina a venit dotata din fabrica cu un carkit dar fostul proprietar a scos suportul de telefon si firul acela care am vazut la multe masini ca intra sub bord. astazi m-am uitat si microfonul si interfata sunt la locul lor. intrebarea este: am nevioe doar de suport si de acel fir pentru a conecta un telefon acum si unde intra acel fir, cumva in HU?am o navi mcd. merci

Link către comentariu

• 11 months later...

Salut!

Am si eu o problema asemanatoare cu a voastra si anume car kit-ul cullman nu mai functioneaza. Este pentru un telefon 6230 si a functionat in parametri normali cu telefonul mentionat pana cand a inceput sa nu mai faca contact perfect . L-am curatat, a mers o perioada de timp dupa care aceeasi problema cu a unui coleg de forum care a cerut sfatul mai devreme, adica nu se mai face cuplajul cu boxele. Car kit-ul recunoaste telefonul, arata incarcarea acestuia, pot forma nr. dorit dar nu se mai decupleaza casetofonul si nu se realizeaza legatura prin boxe.

Rugamintea mea este urmatoarea , daca cineva cunoaste in Brasov vreun mester iscusit in asa ceva il rog sa-mi trimita un pm sau la adresa de mail florinmacri@yahoo.com un mesaj cu un nr. de telefon sau alte date de contact.

Va multumesc!

Modificat de florinmacri
Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!