Jump to content

masinuta mea

danyoan

Postare recomandată

cam murdara dupa mare

ce ziceti am dat mult pe ea 9000 euro, 2002 1.9.tdi 110 cp asv, 113000 km reali, adusa din d

esp, abs,a.c, 4 airbag, comp bord, model special

Modificat de danyoan
Link către comentariu

Masinile se prezinta la sectiunea "Masina mea", adica aici. Iar daca nu spui ce echipare e, nu cred ca isi poate da cineva seama daca ai dat mult sau putin.

Oricum, masina arata bine intretinuta :study:

Link către comentariu

Pretul dat este foarte bun daca tinem cont de anul de fabricatie, de nr. de km si de dotari. Totusi la acesti bani puteai sa-ti alegi ceva dintr-o clasa superioara: VW Passat limousine din 2000 sau un Ford Mondeo berlina din 2001-2002. Per ansamblu, masina nu iese prin nimic in evidenta, principalii "vinovati" fiind culoarea nemetalizata si jantele care sunt prea mici, raportat la dimensiunea cauciucurilor. (cred ca ai 205/65 R15)

Modificat de Slider2006
Link către comentariu
Pretul dat este foarte bun daca tinem cont de anul de fabricatie, de nr. de km si de dotari. Totusi la acesti bani puteai sa-ti alegi ceva dintr-o clasa superioara: VW Passat limousine din 2000 sau un Ford Mondeo berlina din 2001-2002. Per ansamblu, masina nu iese prin nimic in evidenta, principalii "vinovati" fiind culoarea nemetalizata si jantele care sunt prea mici, raportat la dimensiunea cauciucurilor. (cred ca ai 205/65 R15)

Masina e frumoasa dar nu cred ca ar fi ales cineva vw passat din 2000 cu vreo 300000 de km la bord in locul unui Golf din 2002.Eu zic ca e buna alegerea facuta.S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Multumesc la toata lumea! :(

La fel va doresc si eu. Sa aveti grija de masinile voastre, si in primul rand ele de voi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!