Jump to content

Difuzoare Golf3/Vento

tune
 Share

Postare recomandată

Merci mult! Deci filtru e acelasi lucru cu crossoverul. O parere despre ASTA imi poti da? Mie mi se pare foarte bun la pretul asta, dar nu ma pot numi expert.

Cat despre incinte stiam, insa nu ma ingrijoreaza foarte mult acest lucru fiinda am de gand sa montez si boxe pe spate + sub cu amp. Boxele de pe fata vreau sa le schimb doar pentru un sunet clar si pt surround (nu vreau sa se auda doar din spate, simt de parca ma loveste muzica in ceafa) puterea mare va fii, bineinteles pe spate. Am 2 boxe ovale RCF W6000 de 100W cu un amp Precision Power 2x50W; se aude destul de tare si foarte clar, insa din economie germana :angry: nu am fire trase in spate... Tot zic ca ma duc sa iau niste fire sa le bag repede cu un prieten, dar parca niciodata nu am bani sau mi-e ca nu ma descurc. Cat despre instalarea amp-ului.... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEY_tm

53

• taz21

52

• phun

42

• sonnic53

35

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pare ok ca specificatii, dar nu stiu cum e bobina de aluminiu (cu ce o fi mai buna sau mai putin buna decat cea de cupru). Cand ma intereseaza un produs, caut cat mai multe pareri ale posesorilor (forumuri, site-uri diverse cu review-uri, etc.) si apoi ma decid daca-l iau sau nu. Asa as proceda in locul tau....alta solutie nu stiu sa existe.

Link către comentariu

salutare, asi dori si eu un sfat in legatura cu achizitionarea unor difuzoare care sa fie compatibile in totalitate cu un alpine CDE-9870R. multumesc

Link către comentariu

buna ziua

eu am probleme cu boxele,una dupa partea stanga fata si una dupa partea dreapta spate,nu se aude nimic in ele si culmea le'am probat separat si merg (adica le'am scos din suport si le'am probat in locul celor care merg), aceasta problema o am de cateva luni de zile,la inceput de cand am achizitionat masina au functionat perfect nu am umblat la fire nu am facut nimic,

sa fie oare problema de la casetofon ?

sau este vreo siguranta separat pt boxe?

rog ajutor,multumesc

Link către comentariu

nu exista sigurante pe boxe. verifica traseul firelor si daca e ok atunci e iesirea casetofonului de vina. daca nu ai facut tu vreo improvizatie gen legate 2-3-4 boxe pe aceleasi fire, pus subwoofer direct, sau mai stiu eu.....atunci finalul casetofonului ar trebui sa fie ok. scoate mufa din spate si verifica continuitatea firelor. in general se rup la intrarea in portiere

Link către comentariu

stie careva ce dimensiune au difuzoarele de pe bord si cele din usile din spate astept si propuneri daca stiti, multumesc anticipat

Link către comentariu

cele de pe bord cred ca au 100mm, iar cele de pe portiere indiferent daca e fata spate 165mm

Link către comentariu

salut. am cumparat o pereche de boxe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MP/MXZ_69.3/ pe care intentionez sa le pun pe polita spate. boxele sunt de 100W RMS, iar MU e 4x25W. se vor auzi bine sau incet? am nevoie de amplificator? in bord am difuri nu twitere si in portierele fata am tot difuri de 40W, le-as putea lega pe toate cumva?

Link către comentariu

2 difuri de 30w vor suna mai bine decat 4 de 30w, pe HU 4x25W....din cauza ca pe 4 se chinuie si distorsioneaza foarte mult. Normal ar trebui si o statie.. Daca nu iti iei statie, poti lega cele 2 din spate pe cele 2 canale libere de la player (in mod normal cele din fata sunt legate impreuna, bord+usa, in paralel).

Link către comentariu

ms. dar boxele din portiere nu le aveaz masina, le-am pus eu. cum e cu impedanta? ca nu ma pricep la fizica. ambele sunt pe 4ohmi. nu se aduna sa arda cass?

Link către comentariu

nu este recomandat sa legi 2 boxe pe aceasi iesire, si HU nu prea poate sa duca o boxa asa mare.

@GTI_85 intr-adevar sunt legate impreuna, dar atunci cand in bord e tweeter si in portiera boxa, atunci sunt legate in paralel. dar 2 boxe nu prea se leaga impreuna.

in legatura cu paralelul si seria e cam asa: daca difuzoarele tale au impendanta de 4 ohmi (cam asta e impendanta majoritatii difuzoarelor), atunci legarea a cate 2 in paralel va imparti impendanta totala la jumatate (2 ohmi), curentul prin difuzoare va fi de 2 ori mai mare implicit si nivelul "zgomotului" va fi mai mare. Dar, daca amplificatorul nu este conceput pentru impendanta de iesire de 2 ohmi, atunci risti sa iasa fum din el.

in schimb, legarea a cate 2 in serie va dubla impendanta totala, curentul prin difuzoare va fi de 2 ori mai mic implicit si nivelul "zgomotului" va fi mai mic.

Link către comentariu

Intotdeauna 2 difuzoare care alcatuiesc un sistem pe 2 cai, se leaga in paralel, dar trebuie sa fie filtrate, macar unul dintre ele, cum e in cazul dotarii "stock", adica tweeter+condensator de filtrare, legat in paralel cu mid-wooferul din usa.

Link către comentariu

Am rezolvat si eu cu sistemul de sonorizare. Am schimbat cd player-ul (Kenwood) cu un Sony si am mai montat un set de difuzoare originale in bord si am reusit sa imi setez statia. Rezultatul ?

2 x dif in bord

2 x dif in usa

2 x dif in haion

1 x sub in portbagaj

Acum pot sa ascult muzica clasica linistit :). Se aude foarte clar.

Link către comentariu

am luat un golf, se aude adica abia se aude ca pe un tweeter f slab si subtire

cum e mai usor?

sa ma uit la difuzoare sau la cass?

casul nu stiu cum se demonteaza...e un blaupunkt....difozoarele din bord cum se demonteaza?

Modificat de taz21
Off topicul s-a sters
Link către comentariu

daca nu mai ai cheile de la cas ia 2 tablite late de 1 cm si lungi de vreo 10 cm si trebuie bagate pe langa gas o sa vezi exact pe unde intra si tragi putin cate putin din fiecare parte de cas si trebuie sa iasa.

Link către comentariu

Salut. Vreau sa dau comanda pt boxele ASTEA si as vrea o parere despre ele daca are cineva ca nu am reusit sa gasesc nici un review despre ele... si cat de bun e crossoverul pe fir ce il are inclus, la 4 Mhz. Thx :Driver:

Link către comentariu

salutare in sfarsit mi-am echipat si eu masina cu :

- cd/mp3 Pioneer-DEH-2920MP :

putere: 4 x 50W MOSFET (4 x 22W RMS)

compatibil: CD-R / CD-RW / MP3 / WMA / WAV / CD-text

1 pre-out RCA stereo (2,2V)

suporta impedanta: 4 - 8 ohmi

iluminare rosie cu diplay albastru ( il fac rosu)

- subwoofer Phonocar THUNDER :

•Passive Subwoofer Enclosure

•Band-Pass System

•Peak Power 1000W

•RMS Power 500 with crossover 90 Hz-12 dB/Oct

•Twin 10"" Subwoofers

•PP diaphragm

•Frequency response 30-180 Hz

•S.P.L. 1W/1m 93 dB

•Box dimensions cm. 65x43x41

•Plexiglass cover with 6 LEDs for lighting.

- Amplificator Renegate REM 1100 S :

RMS Power Range : 300-540 Watts

Number Of Channels: 4

Maximum Power: 1100 Watts

Built In Crossovers: Yes

Channel Separation: Yes

MOSFET Power Supply

Highlevel Inputs

RCA In- and Outputs

2 Ohm Stability

Mono bridgeable on CH 3/4

Lowpassfilter 50 - 250 Hz

Bass Boost Switch 0/+6/+12 db

2 x Highpassfilter 80 - 2000 Hz

-2 difuzoare nokia fata (cele originale dupa g3 )

-2 twetere in bord

-2 difuzoare 16 ` bass mediu pe spate ( incinta boxe nunti )

sincer sunt foarte multumit de boxele nokia se aud ff bine si in plus nu tre sa le fortez cu basu ,statia si ampu le-am luat de la un prieten la un pret super bun doar ce le-a adus din germania ,in schimb pe spate am o lipsa totala de inalte :) , poate ma ajutati cu un sfat eu ma gandeam la 2 sateliti momentan pentru ca boxele de bass mediu se aud excelent si nu le-as schimba cu unele ovale , as mai dori ca achizitionez un set de filtre dar nu ma prea pricep si un condesator , deja am facut rost de un suport boxa usa spate dreapta mai trebuie sa gasesc pe stanga si am sa merg pe 2 difuri jbl si asa am 2 canale la amp care stau degeaba , mai caut si suporti de twetere pe usile spate cum are golf 4 ? daca are cineva multumesc

Modificat de Changeme
Link către comentariu

si eu am acelasi cd-player. sunt foarte multumit de el. eu am varianta a doua cu verde. la inceput eram tare incantat de el ca era verde, la fel cu toate luminile din interior. acum m-am apuca de modificat luminile, si as vrea si eu unu rosu :( daca as gasi sa fac schimb de fata cu cineva

Link către comentariu

eu am casetofon ALPINE CDE-9870R pe portocaliu.... pot s ava zic ca e marfa rau....ai foarte multe reglaje pe el... eu zic ca Alpine e faorte bun la casetofaone...bn ma refer la modelle astea mai noi cu mp3 nu cu track...recomand acest model de casetofon si celelate dupa el :> boxele JBL sunt intradevar geniale...am un tun de bass JBL scoate 250 RMS e superb :>

Link către comentariu

vreau sa pun 2 boxe in haion la un golf 3 in doua usi.pe unde sa bag firele de la cdplayer pana in spate sa fie cat mai mascate ?

Link către comentariu

pe deasupra, pe cupola....glumesc....pe langa praguri prin interior

cine stie unde se gasesc difuzoare pt bord pt golf3?

ca am vazut ca e unul mai mic si unul mai mare(la modelul fara airbag ci cu torpedou) si au o mufa "speciala"

Modificat de v@sy
Link către comentariu

pe deasupra, pe cupola....glumesc....pe langa praguri prin interior

cine stie unde se gasesc difuzoare pt bord pt golf3?

ca am vazut ca e unul mai mic si unul mai mare(la modelul fara airbag ci cu torpedou) si au o mufa "speciala"

nu-ti trebuie difuzoare standard. se potrivesc de 10cm, cu putin lucru manual. oricum eu le consider in plus. sunt destul in usi si in portbagaj.

sistemul meu:

img0212th.jpg

Link către comentariu

cum trag cabluri pentru boxele usilor din spate la un golf 3 ? exista un locas special pentru asa ceva ? as avea anevoie de un sfat in privita asta :(, multumesc anticipat

Link către comentariu

Desfaci pragurile interioare,

post-39116-0-88426900-1291484550_thumb.j

post-39116-0-05405200-1291484490_thumb.j

- daca ai mufa in spate cu pini va trebui sa gauresti cu un burghiu(mufa de pe stalp si mufa care vine de la usa) sa poti sa bagi firele

:icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!