Jump to content

Difuzoare Golf3/Vento

tune
 Share

Postare recomandată

salut,de vreo cateva luni mi-am montat pe usi difuzoare, atat in fata cat si in spate

masina a fost dotata cu difuzoare doar in bord,si nu "erau de ajuns"

problema e ca,nu gasesc plase care sa se potriveaasca...

de unde pot procura plasele originale?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEY_tm

53

• taz21

52

• phun

42

• sonnic53

35

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai numai la dezmembrari. cele primite odata cu boxele nu merg puse?

Link către comentariu

salutare baieti. Am un MK3 in 4 usi. Aveam decat tweeterele de pe bord si boxe in usile fata. De curand am montat boxe si pe usile din spate, insa nu am capacele de vin peste difuzoare. Difuzoarele sunt tot originale de MK3 - le-am luat din dezmembrari pt. ca in magazine nu prea am gasit nimic sa se auda mai bine ca cele originale (CD-Player JVC KD 333). Pe usile din spate aveam niste capace la boxe, dar era pline, adica erau ca un fel de dop si chiar daca as vrea sa le pun pe alea nu pot pt ca boxa acopera gaurile unde se prindeau.

Acum intrebarea este urmatoarea: Sunt si capace facute sa intre peste boxa ? Adica sa caut tot la o masina in 4 usi capacele de la usile din spate pentru ca cele de pe fata nu sunt la fel ca cele de pe spate? Mersi.

Link către comentariu

Sunt capace la fel ca cele de fata. Trebuie sa le iei de pe o masina care a avut 4 difuzoare deoarece cele de fata nu se potrivesc.

Link către comentariu

da, am vazut ca cele de pe fata nu se potrivesc pentru ca au un oarecare unghi pentru marginea unde vine buzunarul usii. O sa caut, dar cam rar G3 in 4 usi cu capace de boxe pe spate :)

Modificat de Marius_Craiova
Link către comentariu

Al meu a venit cu 6 difuzoare originale si plasa la fiecare.Acum nu stiu daca le-a pus fosta proprietara(o doamna de 52 de ani din Salzburg) sau nu. :)

EDIT: 6 difuzoare adica 2 tweetere pe bord si cate o boxa in fiecare portiera.

Modificat de eXtr3m3
Link către comentariu

Sunt masini dotate din fabrica cu 8 difuzoare ,4 difuzoare 16,5 cm in fiecare usa, doua twitere in bord si doua twitere mici in usile din spate langa manerele de deschidere.

Link către comentariu

Acum am venit de la masina.Am citit tot topicul si m-am pus sa vad carei buba.Avand idee ca firele ignition si poweru(rosu si galben) nu sunt ok legate cum zicea colegu mai sus m-am pus.Dupa logica romanului am legat firu mai gros(rosu) impreuna cu ignition(galben) pe mufa.Apoi firu ignition(galben) l-am izolat si am izolat si cele 3 (2 capete de fir rosu si ala galben care mergea in cd player).Bag borna,merge mp3iu!Dau cheie si mp3iu merge fara sa se intrerupa!SUPER! Am scris in detaliu ca, in caz de mai are cineva problema asta(sa nu ii mearga mp3 playerul DOAR cand motorul merge) sa ii dea de capat. Multumesc tuturor mult de tot! Sa aveti o noapte buna! :icon_cool:

ma mir ca nu l-ai ars :blah_:. Eu am patit la un Mercedes. Avea firele diferite fata de golf si am gresit 1 fir si a facut poc si mult fum :icon_thumright:. Bine ca era antic casetofonul.

Link către comentariu

Acum am alta problema "plina de actiune".In timp ce muzica in Mp3ul nou montat canta, motorasul de la trapa electrica paraie si scoate zgomote in ritmul muzicii.Problema e si mai incitanta...cand deschid usa din spate de la sofer nu mai caraie.Pana acum daca o tot deschideam si o inchideam isi "revenea" si nu mai caraia nici daca usa era inchisa.Mai nou, nu mai tine figura...ba chiar nici geamul electric nu mai funcioneaza pe usa respectiva(inchiderea centralizata da- deci se inchide bine).Aveti vreo idee ce as putea sa fac?Chiar nu as vrea sa circul cu usa deschisa numai pentru a putea asculta muzica pe drum :D

Ma gandesc ca face scurt usa...toata?!wtf?

Ideile ce le-am avut:

1- verificat sigurante...totul e ok.

2- verificat firele de la boxe...momentan nu am boxe acolo deoarece am in plan achizitionarea unui set nou si am doar in portierele din fata.Erau 4 fire taiate...le-am izolat pe fiecare in parte.

3- am inspectat "furtunul" acela de cauciuc prin care trec fire din stalp in portiera si pare ok(tin sa mentionez ca nu l-am desfacut-nu stiu cum).

Nici o rezolvare.HELP!

Modificat de eXtr3m3
Link către comentariu

eu cred ca de vina este + .eu as zice sa urmaresti de la cd player pana in tablou unde duce si sa vezi sa nu faca scurt ceva acolo sau sa nu aibe vreo treaba cu trapa si usa sau ce mai ziceai ca nu merge.de proba incearca sa tragi un fir asa direct de la baterie pana la cd doar pt proba atunci pe loc.si daca nu mai face insemna ca nu e el de vina si ai alte probleme doar pe la tablou sau in mufele de pe acolo.mai fai si u o inspectie mai amanuntita la toate mufele de acolo..poate nu o face vreuna contact bine sau cine stie ce poate fi pe acolo.bafta

Modificat de claus_tazz
Link către comentariu

foarte buna ideea lui tazz. eventual, poti face acelasi lucru si cu firul de minus.

Link către comentariu

Dar problema este ca cd playerul este direct pe baterie legat.Voi verifica firele care duc la baterie desi le-am facut cat am putut de bine. Alte idei? :)

Link către comentariu

dac plusul este direct de pe baterie atunci nu este cd playeru de vina.inseamna ca u ai altceva pe acolo pe la tablou.in mers dac opresti cd playeru detot se mai aude zgomotu cu usa mai ai probleme?? anuleaza pt 5 min detot cd playeru adica iai firele de la bornele bateriei si dai o tura sa vezi dac mai fac asa dac problema persista atunci ai scurt undeva si cd playeru este nevinovat.:Dparerea mea..

Link către comentariu

Cat cd playerul e stins, nu se aude nici un zgomot-nici macar nu trebuie sal scot.Cd playeru e legat pe + de la baterie direct(+ si ignition de la el merg la + la baterie).Sigurantele din tablou sunt bune. Nu stiu ce sa fac... :(

Link către comentariu

Daca ambele difuzoare din bord (L/R) nu se aud deloc ... firele care vin la ele nu sunt intrerupte, unde se intalnesc cu difuzoarele din usa? ca banuiesc sunt legate impreuna.

Link către comentariu

Pai,difuzoarele din bord se aud.Si cum am doar 2 difuzoare in afar de cele din bord originale(blaupunkt le-am cumparat chiar eu),boxele oriunde le-as pune in afar de portiera respectiva(spate stanga-care creeaza cand e inchisa caraitul in trapa),merg...dar tot la fel se intampla cat timp usa respectiva e inchisa.Si da cele din bord sunt legate impreuna cu cele din portierele fata.Ceva idei??

Later edit: tot ce pot sa ma gandesc...e ca poate e vreun fir din portiera sau ceva de genu care atinge metalul portierei...are cum sa se intample asta? tinand cont ca nu a fost umblat la portiera vreodata...

Modificat de eXtr3m3
Link către comentariu

Aş avea nevoie de un sfat de la cei care se pricep la instalarea şi conectarea unui amplificator.

Am două difuzoare MNC SUNSET pe care le-am montat

Link către comentariu

Eu zic ca merg. Difurile cica duc 150w (daca au 75w e bine) si statia scoate 60w pe canal.

Cabluri statie- min 10 mm, dufuzoare max. 2,5mm.

RCA pe o parte, alimentare pe cealalta parte.

Link către comentariu

Nu e posibil.

Difuzoarele se leaga doar la amplificator, nu mai au legatura cu player-ul.

Link către comentariu

Salutare, daca ieri eram bucuros ca nu mai trebuie sa fac legaturile la mufa pentru player findca erau deja facute , azi am realizat ca ceva nu e in ordine .Nu imi tine minte setarile deci ii lipseste plusul permanent ,nu?

Asa ca va trebui sa umblu totusi la mufa si nu stiu cum trebuie sa procedez :( .

O alta chestie care mi s-a intamplat, de data asta din vina mea, am umblat la mufa aceea rotunda de pe stalp( am desfacut-o sa vad daca sunt fire trase pentru difuzoarele spate ..) si acum nu mai reusesc sa o infiletez :( .

Puteti va rog sa imi spuneti si mie cum sa rezolv problemele?

imagine0748.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us imagine0751.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Modificat de ovidiup
Link către comentariu

Trebuie sa desfaci plasticele de pe interior ca sa reusesti sa o infiletezi la loc...

Modificat de ByZ
Link către comentariu

Nu trebuie desfacut nimic,vezi ca acea mufa are o pozitie cum trebuie bagata(e un sant) si apoi o infiletezi!

Link către comentariu

@ ovidiup

pe mufa este o linie neagra.Aliniaza dunga de pe mufa cu linia unde trebuie sa intre mufa,

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!