Jump to content

Difuzoare Golf3/Vento

tune
 Share

Postare recomandată

De ce nu stati un pic sa va ganditi? Luati-o usor si "cu cap" . Daca dati pragurile din plastic jos aveti grija cum le montati inapoi deoarece au un sistem cam greoi si daca nu le fixati la fel cum erau or sa zdrangane in mers. Si...ceasurile nu trebuie date jos absolut deloc. Eu as da tot bordul :icon_rambo:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEY_tm

53

• taz21

52

• phun

42

• sonnic53

35

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ms de sfaturi,nu am mai dat jos bordul(ceasurile),m-am descurcat pana la stalp,dar nu pot sa dau jos plasticele de pe stalp de nici o culoare.

Aveti idee cum sa le dau jos,am tras de ele dar imi era frica sa nu le rup.

Link către comentariu

Vroiam si eu sa intreb daca intra in usile fata boxe de 17'' ca stiam ca cele standard sunt de 16,5'' ... care ma poate ajuta cu un raspuns?

Link către comentariu

Eu miam cumparat difuzoare de 17 si mi-au intrat problema este ca capacele originale nu imi mai intra pe ele.

Link către comentariu

Ms de sfaturi,nu am mai dat jos bordul(ceasurile),m-am descurcat pana la stalp,dar nu pot sa dau jos plasticele de pe stalp de nici o culoare.

Aveti idee cum sa le dau jos,am tras de ele dar imi era frica sa nu le rup.

Daca te referi la stalpii dintre usi, intai trebuie sa scoti partea superioara (intai de pe cheder si mai e prinsa in partea de sus de tot), iar partea de jos e prinsa intrun surub in partea de sus iar in rest de pe cheder trebuie scoasa

Link către comentariu

E oficial,mie mi-au intrat boxe de 17 si in plus de asta am pus si capacele originale peste fara sa zdrangane sau ceva. Sa ne auzim de bine.

Link către comentariu

Are cineva boxe OEM pe fata (in usi) sa ne poata spune cum se aud ?

Link către comentariu

Eu am pe toata masina in bord tweetere, si in cele 4 usi OEM - echiparea nokia de la golf 3. Se aud bine... dar au cam imbatranit.. in ultimul an am observat ca au crapat membranele la difurile din usa spate.

Link către comentariu

in bord dif de inalte OEM in usi 16.5 cm OEM in spate pioneer de 13 cm pe 2 cai dar sincer alea fac totul in masina. cele 2 din usi mai mult medii

Link către comentariu

eu am in portierele din fata boxele OEM. se aud bine, dar basul lipseste cu desavarsire. (din cauza portierei banuiesc eu)

Link către comentariu

si eu vreau sa pun in spate ca am in 3 usi :)) ceva fara pretentii sa caraie acolo

Link către comentariu

@ mihai1 asa si eu. sa pui poze sa vad cam pe unde le-ai amplasat.

Link către comentariu

La 3 usi nu prea ai unde sa pui decat in tavita de deasupra portbagajului.

In spate nu sunt dotate cu locas special pentru boxe si nici nu se poate improviza pentru ca o sa vibreze toata fata de "usa" .

post-10002-1282764944_thumb.jpg

Modificat de Tracto
Link către comentariu

@alin 12 , tocmai ca din cauza portierei care are un spatiu bun ar trebui sa se auda bass bunicel.

@mihai nu prea ai unde sa pui la golf in 2 usi decat in spate ,dar nu vad nici o problema cu asta,ca tavita nu se lasa,mai ales daca o intaresti cu ceva pe sub ea.

Si eu avut pana ieri boxe OEM in usile fata si nu am ramas deloc impresionat,foarte rau nu se aude dar nici foarte bine.

Sa ne auzim de bine.

Link către comentariu

OEM am eu in bord. Cea din stanga membrana numai e lipita...zici ca e un tweeter care gajaie :icon_thumright:. Cea din dreapta e tipla.

Link către comentariu

@dreamer lipsa unei incinte in portiera face ca basul sa se piarda aiurea prin interiorul portierei. la g3 lipsesc acele incinte (aparute de la g4 in sus) si astfel basul nu exista (sau e foarte slab). de altfel eu sunt multumit de boxele Nokia. cand o sa am bani imi voi cumpara un subwoofer pentru a compensa lipsa basului, decat sa bag banii in insonorizarea portierei.

daca gresesc va rog sa ma corectati. daca cineva a schimbat boxele in portiere (fara a mai aduce imbunatatiri acesteia) si a aparut un bass frumos, il rog sa spuna.

aaa inca ceva. boxele in policioara aduc un bass frumos deoarece portbagajul este o incinta buna, dar eu nu sunt deacord cu boxele acolo din mai multe motive.

numa bine!

Link către comentariu

Eu le-am schimbat pe cele din portiere si se aude foarte ok,nu gajaie dar nu am nici bass de woofer, se aude ok compensand cu cele de pe spate.

Link către comentariu

Ba se pot pune in spate la masinile cu 2 usi. Eu mi-am pus si se aud foarte bine,panoul vibreaza foarte putin si sunetul e mult mai bun decat cel iesit din usi. Boxele sunt Helix dark blue de 16,5 cm.

post-48062-1282896198_thumb.jpg

Link către comentariu

Fara suparare dar nu mi se pare estetic,sunt mult mai pitite decat cele de pe policioara dar nu arata bine,poate daca ii pui capacele boxelor se schimba look-ul. Numai bine.

Link către comentariu

m-am decis sa imi pun si eu 2 sau 4 boxe ovale in spate , pe acel "suport"{sau cum ii zice) si apelez la voi pentru niste idei si sugestii...ms

Link către comentariu

trebuie sa te gandesti ca acele difuzoare vor sta exact in urechile celor din spate, si vor avea tendinta de a spune: "da ma mai incet!" si intradevar e ciudat sa stai cu capu in boxe. tie ca sofer sau copilot, iti place cum se aude.

de aceea eu ma gandesc sa imi iau un subwoofer, sau 4 boxe bune + insonorizare portiere

Link către comentariu

vreau sa va intreb daca a pus cineva difuzoare pe polita din spate la VENTO ca eu mi-am pus pentru ca are gauri gata facute dar as vrea sa stiu daca a mai pus cineva cum anume le-a fixat acolo?

Link către comentariu

Fratilor, aveti ceva de cautat pe acest topic, in 42 de pagini sigur gasiti sfaturi utile, poze si asa mai departe. Cat despre montajul boxelor in suportul de la portbagaj ... e masina voastra, se poate folosi FADER-ul din player, suna minunat si fara subwoofer. Numai bine

Aruncati o privire la pagina 26 si la pagina 32 :vaidecapulmeu: bafta

Link către comentariu

fix asa am si eu unele dar nu stiu daca sunt oem sau nu ca nu scrie nimic pe spate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!