Jump to content

Difuzoare Golf3/Vento

tune
 Share

Postare recomandată

Foarte elegant wooferul. Dar sa fim seriosi...si mult prea scump. Eu unul nu as pune pe o masina de 2000 un subwoofer de 11 milioane. Cu acesti bani fac alte lucruri care chiar imi sunt necesare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEY_tm

53

• taz21

52

• phun

42

• sonnic53

35

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vreau sa-mi pun boxe si la usiile din spate,cum imi recomandati sa trag firele?(din ce mam uitat e cam mult de lucru daca le trag pe sub mocheta ca sunt multe plasticuri de desfacut)

Link către comentariu

Prin praguri. Sunt doar doua plastice de scos.

Link către comentariu

scuze daca sunt offtopic dar eu sper sa nu , azi am dat de un site cu difuzoare auto si mai multe chestii ce tin de sunet si cautand aiurea am dat de un subwoofer care aparea cu 0 lei la cost , cum toti am auzit de balba E-mag-ului care au avut o eroare in sistem si au dat produse la pret de nimic , am zis sa incerc sa dau comanda si ghici ce , a mers , si mi-a venit pe mail "cost subwoofer 0 lei + transport posta 8 lei = total 8 lei " , cu confirmarea pe mail parerea mea e ca nu ai cum sa dai inapoi ca firma , mai ales ca nu au niciun disclaimer pe site :D:D:D , eu am comandat 1 , un alt coleg 2 si ma gandeam daca tot (doamne ajuta) o sa ne bucuram de ceva hai sa impartasesc si cu voi :

site : http://www.autosound.ro

produs la 0 lei : DIFUZOR DE BASS SAL TORNADO 300

Produs # 1868

Acest produs se gaseste in catalogul nostru din 08 iunie, 2010.

Pret: 0.00 RON

Bafta celor care vor sa incerce !

Link către comentariu

:D Sa ne spui daca primesti coletul...!

Link către comentariu

asta e un fel de reclama ascunsa. ? :icon_confused:

Ma rog. Pretul produsului este 0 pentru ca asa e facut scriptul, probabil ca nu este in stoc.

Oricum nu sunt asa de prosti ei sa va trimita :P) produsele cu pret 0. Verifica intai contul de pe care s-a facut comanda, istoricul comenzilor etc :-@ precum si produsul inainte de a-l livra si automat plata fiind selectata la livrare nu ai nici o sansa sa il primesti. Poate functiona in cazul in care foloseau o metoda de plata online.

Modificat de untouchablle
Link către comentariu

Stiu ca suntem deja offtopic si ca o dam in lambada dar... se poate anunta OPC-ul daca comanda este data. Din cate vad e un produs ca oricare altul si nu exista mentiuni precum ca daca e pretul zero nu e in stoc... Este o oferta perfect valabila. Acela este pretul. Faceti printuri la toti pasii comenzii si sunati la OPC, Politia Economica, samd.

Am facut si eu comanda. ;) Sa vedem ce iese.

Link către comentariu

asta e un fel de reclama ascunsa. ? ;)

Ma rog. Pretul produsului este 0 pentru ca asa e facut scriptul, probabil ca nu este in stoc.

Oricum nu sunt asa de prosti ei sa va trimita :))) produsele cu pret 0. Verifica intai contul de pe care s-a facut comanda, istoricul comenzilor etc :-@ precum si produsul inainte de a-l livra si automat plata fiind selectata la livrare nu ai nici o sansa sa il primesti. Poate functiona in cazul in care foloseau o metoda de plata online.

Nu e niciun fel de reclama ascunsa , nu am de ce :)) eu lucrez la o firma de telefonie mobila nu ma nicio legatura cu site-ul , doar ca stiind ce s-a intamplat recent , poate ai vazut si tu la TV cu eroarea de pe un anumit site , preturi afisate aiurea si au fost obligati sa onoreze comenzile din motive precizate si de colegu aici .

Link către comentariu

hai sa dam toti comanda :) dar cred ca e prea tarziu. Au modificat pretul la loc ... 358 de lei.

Modificat de untouchablle
Link către comentariu

Am primit raspuns azi:

Comentariile pentru Comanda facuta de dvs sunt

Stimate domn,

Dintr-o greseala pentru care ne cerem scuze, pretul difuzorului nu a fost completat pe site. Pretul este 358.99 ron. Daca va mai intereseaza difuzorul in aceste conditii, rugam raspundeti acestui mail. Ne cerem scuze pentru neplacerea creata si va multumim anticipat pentru intelegere.

O zi buna,

Link către comentariu

Am de donat 2 difuzoare pentru bord date jos de pe un golf 3. am crezut ca le pot pune la mine pe golf 2 dar sunt mai mari...sunt impecabile.

Primul venit, primul servit!--- PM va rog

Modificat de zaytsuca
Link către comentariu

De preferat ar fi sa ajunga la cineva care chiar are nevoie, frumos gest.

Cat despre reclama aia ..... parerea mea e ca au actionat corect, daca dintr-o greseala s-a ajuns la pret 0,0 un om normal si-ar da seama ca ala nu e pret, daca dai ceva pe gratis inseamna ca donezi, nu ca vinzi ... nu? :biggrin: Iar cei de la E MAG de fraieri au onorat comenzile, chiar puteau sa trimita niste raspunsuri cu greseala comisa, au pierdut bani frumosi, zeci de mii de euro.

Scuzati de off, numai bine

Link către comentariu

Am vrut sa incep azi sa montez difuzoare la usile din spate si m-am si blocat,nu stiu pe unde sa le trag in bord(de la cd-player)presupun ca un fir trebuie pe langa torpedou si unul pe langa bord(trebuie sa le desfac?),si plasticurile de la praguri cum se desfac? trag de ele?ca nu vad nici un surub! Multumesc!

Link către comentariu

Pt. Praguri: te apesi pe prag si tragi cu simt din partea de jos si dupaia il scoti de pe cheder. Practic e prins in niste cleme, pragul are o buza orientata spre interior si trebuie sa iasa de pe buza

Link către comentariu

sa nu uitam si de surubul de plastic cu care e prins in fata de usa din spate. Multi nu il vad si mie mi s-a intamplat sa rup ceva pe acolo .

Link către comentariu

Va multumesc,am desfacut pragurile,dar nu stiu cum sa fac sa ajung cu firul la ele,mam uitat pe sub bord dar nu pot sa imi dau seama(trebuie sa dau jos ceasurile si torpedoul?)

Link către comentariu

trebuie sa desfaci plasticele de pe lateral ( stanga : de vine in stalp, chiar unde e maneru de deschis capota si dreapta. ) . Sunt prinse in 2 suruburi fiecare. Apoi desfaci bordul ( Ceasuri, blocul de lumini ) si atunci poti sa lucrezi lejer. Vi cu firele printre clemele de plastic ( unde sunt si celelalte fire si furtunase de la inchidere ).

Eu am facut operatiunea asta cuiva, mi-a luat 3 ore sa ii montez 4 difuzoare. E cam aiurea acum ca e foarte cald. Eu nu as mai rezista.

Link către comentariu

Atentie daca vrei sa scoti blocul de lumini intai scoti ce e in partea stanga a lui (eu de ex. am martorul luminos abs), bagand o surubelnita dreapta sau un plastic intre cele 2 sil scoti putin cate putin. Dupa ce ai scos ala se va vedea in blocul de lumini ca un butonas apesi pe ala si iese usor blocul de lumini. Mai departe ca sa scoti ceasurile trebuie scos plasticul de la volan e prins in 2 holsuruburi se desfac pe jos, dupaia scoti primul ornament (sau reglarea pt. Incalzirea in scaune) din dreapta volanului tot cu o surubelnita cu grija si vei avea 2 suruburi de desfacut, dupa care trebuie scos ornamentul respectiv vezi ca mai e tinut in 2 cleme in dreptul gurilor de aerisire tot cu surubelnita, dupa asta mai ai 2 suruburi si ies ceasurile.

Link către comentariu

sa nu uitam si de surubul de plastic cu care e prins in fata de usa din spate. Multi nu il vad si mie mi s-a intamplat sa rup ceva pe acolo .

Ce surub? Unde e? Are cineva o poza?

Link către comentariu

in afara de cele 2 suruburi de sub maner, fata de portiera nu mai are alte suruburi. nici eu nu stiu la ce te referi

Link către comentariu

Colegul untouchablle se refera la surubul de plastic care se afla in zona centurii de siguranta. De multe ori nu este vazut :D

post-38791-1281863054_thumb.jpg

Link către comentariu

aaa ala......e un surub de plastic care uneste cele 2 praguri....atentie! e pacat sa se rupa :D

Link către comentariu

Interesant, :lol: eu nu am vazut surub acolo... stiu ca am tras cu nadejde de praguri... oricum cand vine frigul un pic ma apuc sa trag niste fire..

Link către comentariu

Eu nu inteleg de ce trebuie sa dai ceasurile jos ca sa tragi niste fire.

In dreapta tragi pe dupa torpedou cu ajutorul unei sarme iar in stanga e de ajuns sa dai plasticul de deasupra panoului de sigurante si ai loc berechet sa tragi doua fire.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!