Jump to content

Difuzoare Golf3/Vento

tune
 Share

Postare recomandată

Da merg cele de 10 cm dar trebuie avut grija la magnet adancimea boxei ca in partea dreapta se loveste de gura de aerisire.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEY_tm

53

• taz21

52

• phun

42

• sonnic53

35

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posibil firul de la boxa respectiva sa nu faca contact calumea. De obicei vezi pe la burduful din usa sau prin spatele casului.

Mersi mult!dau o bere.O sa verific sa vad

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Sper sa mai fi facut cineva , daca nu macar incerc. vreau sa trec pe fata la boxe ovale , in locul celor din usi de 16.5 . cine stie cum si din ce sa fac o adaptare sa pun acolo . mersi mult . si astept orice idee .

motivul. pe spate am ovale cu statie . iar pe fata rotunde cu statie . insa cele dupa fata nu se aud tare . am pus altele mai puternice , de 100 rms , nustiu daca conteaza si tot de geaba. le acopera cele dupa spate. si as vrea ovale si pe fata . mersi frumos

Link către comentariu

decat sa iei ovale pe fata sa te chinui mai bine pune un sistem de componente de fata si tweeterele le pui in locul la cele originale, amplificate eu zic ca o sa te multumeasca

Link către comentariu

acum pe fata am difuzoare decente in usi amplificate .... si sus niste difuri ceva mai simple si se aud destul de bine . insa ma deranjeaza ca e difuzorul jos si nu prea se aude ... si am facut proba cu un difuzor oval pe acelasi fir tinut jos si se aude mult mai bine si mai tare.... si sa iau un sistem,componente cum zici tu mai trebuesc niste bani ... asa difuzoarele ovale le am , insa nustiu cum sa le prind ... mersi

Link către comentariu

Cu riscul de a ma repeta sper sa aflu un raspuns ferm la intrebarea : Se potrivesc pe golfurile noastre boxele de pe golf 4 ?

diametru,adancime,sistem de prindere etc. :cool:

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Sunt mai mici in diametru. De adancime si prindere nu stiu.

post-48062-1278785100_thumb.png

Link către comentariu

am reusit sa-mi montez difuzoare ovale pe fata . se aud mult mai bine decat cele rotunde . si mult mai tare ... estetic se vad super :) sunt prea multumit. mersi mult de idei celor care leau dat

Link către comentariu

Pai si ceva poze? Nu te zgarci :)

Link către comentariu

o sa revin si cu ceva poze, dar mai pe seara . promit.

si pozele promise

post-60828-1278952889_thumb.jpg

Modificat de sonnic53
Link către comentariu

next

as baga mai multe..dar nu ma lasa..

post-60828-1278952945_thumb.jpg

post-60828-1278953032_thumb.jpg

Modificat de sonnic53
Link către comentariu

Interesanta ideia cu boxele ovale. Bravo man.

Link către comentariu

Aproape, aproape. La o scara de la 1 la 10, nota mea bate pe la 7,5 - 8. Daca se aud mai bine decat cele rotunde, atunci ai 8 asigurat :icon_thumright:

Bafta si numai bine

Link către comentariu

Chiar nu ma asteptam sa arata asa bine,nu mi se pare deloc urat. Bravo.

Link către comentariu

sal am desfacut fetele si pe usile fata am boxe BMW :) .cum fac da trag si eu niste fire sa pun 2 boxe pe aparatoarea portbagaj ?Caut niste boxe fara pretentii sa fiu mai inconjurat de muzica :icon_thumright: ptr ca se aude music doar in fata am golfuletul in 3 usi.Apropo manerul de lamacara usa stg gasesc si eu pe undeva?

Link către comentariu

Manerul il gasesti la dezmembrari. Si aparatoare portbagaj...depinde la ce ii zici tu asa. Daca e tava aia care se ridica in sus cand ridici haionul, atunci o gauresti cu un bomfaier si pui boxele. Firele le asezi si tu frumos si gata :)

Link către comentariu

Firele le tragi de la cass pe sub torpedou,apoi pe sub presulete si ajungi in portbagaj , unde tava poti sa o tai si cu un cutit mai cu atentie,legi firele si aia e ... GALAGIE ! :)

Link către comentariu

La mine a cedat "tava" dupa ~1 an, difuzoarele grele, tot am deschis portbagajul pentru una alta si s-a curbat pe la mijloc. Cum zice si dreamer, poti sa folosesti un cutit bun, asa am facut si eu. Acuma depinde cat de mari si cat de grele vor fi difuzoarele si mai ales de cate ori o sa plimbi tava sus - jos.

Uite, atasez 2 poze, una cu "tava" ce o am acum montata pe golfulet si una de aproape cu asemanarea materialului folosit si plasticul masinii, poate o sa ai nevoie de vreo idee.

Bafta la modificat, numai bine.

post-58504-1279022198_thumb.jpg

post-58504-1279022209_thumb.jpg

Modificat de DEY_tm
Link către comentariu

La tava poti face o intaritura pe dedesubt,cu placute de tabla sau altceva sa o tina oarecum dreapta...sau pur si simplu o poti dezlega de la hayon sa nu mai se ridice mereu odata cu ridicarea portbagajului si nu se indoaie...

Link către comentariu

De acord...asa a facut un prieten la un Opel Astra din '93 . Dar numai ca ceea ce a facut el mi se pare o grosolanie. A pus de jur-imprejur profil de rigips daca te apleci un pic se vede. E nasol oricum. Se mai poate face (mi-a picat fisa acum) din platband ca ala nu se vede. Cel mai bine e sa pui niste boxe omenesti acolo si daca vrei bass in portbagaj incape destul de bine un subwoofer "omenesc" . Ca sa fim sinceri...cine are wooferul cat tot portbagajul deja o da in suferinta.

Link către comentariu

Va cer si eu o parere...o boxa de pe haion se aude harait,am pus-o in locul celeilalte si se aude bine,iar a 2-a cand am pus-o pe firele primei se auzea tot cu harait...deci boxele sunt ok...aveti idee daca cumva s-a ars finalul de la casetofon si daca da aveti idee de vreun pret sa-l repar?cass'ul e un Sony CDX-GT710 daca conteaza...Merci

Link către comentariu

Poate ating firele de la iesirea respectiva, trebuie verificat atent abia apoi poti sa verifici player-ul. Nu stiu cat costa reparatia pentru asa ceva (asta daca e cazul) dar daca tot s-a stricat si nu ai boxele puternice, le poti lega pe amandoua pe o iesire. Ar trebui sa te mai duca o vreme buna, repet - daca nu ai boxe puternice. Eu am player 4x50w si am 2x80w pe fata si 2x70w pe spate, asta ca sa-ti faci o idee. Merg super si nu sunt probleme, multumesc Lui Dumnezeu.

Numai bine

Link către comentariu

Daca CDX-ul e cu integrat de tip TA7384 sau 86 se repara mai usor,daca e cu circuit de amplificare si alimentare in aceeasi capsula(care momentan nu imi amintesc denumirea...),treaba e mai scumpa si cu mai putine sanse de a gasi integratul.Mai e o chestie,si anume sa verifici temperatura pe radiator sa vezi sa nu se incinga prea tare dar o verifici cu firele de pe boxa defecta decuplate de la mufa,ca poate foarte bine sa fie firul strangulat undeva,sau sa probezi un difuzor direct la mufa cass-ului sa vezi daca intr-adevar are o iesire defecta.Iar daca are,si se incinge integratul de nu poti tine mina pe radiatorul cass-ului,integratul trebuie schimbat ca degeaba legi 2 boxe pe o singura iesire,pentru ca se va arde integratul oricum prin ambalare termica.Poti sa scoti capacul de deasupra si daca integratul final are mai mult de 13 pini e cu alimentare incorporata,daca nu,e TA7384(vreo 30 de lei).Pinii se vad iesind de sub tabla de fixare pe radiator,sint mai lungi(ca de toti,integratul are 24)dar numai 13 sint vizibili fara sa desfaci altceva.Daca ai nelamuriri da un PM.

Link către comentariu

sper ca am postat bine cu urmatoarea mea nelamurire.

Vreau sa montez 2 amplificatoare in portbagaj (masina e cea de la semnatura) am un cablu de 50mm2 cu sigurante si tot ce trebuie si intrebarea mea este: Pe unde trag cablu de la baterie, din compartimentul motor inauntru masini ? toate gaurile care sunt sunt foarte mici si nu vreau sa gauresc nimic. astept o solutie, un sfat. multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!