Jump to content

Pleoape Fabia

bebeko
 Share

Postare recomandată

Buna, m-am gandit sa-mi pun niste pleoape la fabiuta mea si cred ca i-ar sta foarte bine. Dupa indelungi cautari pe internet am gasit 4 variante de pleoape. Am nevoie de o parere de la voi care s-ar potrivi mai bine ( eu personal as inclina pentru varianta 2 ). Eventual rog pe cei care au deja montate pleoape sa puna si niste poze cu ele ??? :(

P.S. Scuze , dar am postat initial la sectiunea Tuning si alte modificari , dar se pare ca iubitorii de Fabiute nu prea citesc acea sectiune si cum ma intereseaza mai mult parerea lor scriu si aici. Daca e neregulamentar va rog sa ma sterge-ti . :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mie personal imi plac mai mult primele.

E o chestie de gusturi... totusi. O imagine completa a masinii... din fata... ar ajuta mai mult in luarea unei decizii.

Link către comentariu

mie ultimele imi plac dar nu as putea nici un fel de pleoape la fabia ...

Link către comentariu

Ultima pereche mi-ar placea si mie. Daca iti pui sa imi spui si mie cat te-a costat afacerea. :hainoroc:

Link către comentariu

ia-le pe cele de la auto-accesorii cele galbene ca sunt mai moca si o sa ii stea bine depinde si de culoarea masinii tale

Link către comentariu

Ca si bani , scorurile sunt urmatoarele : Varianta 1 ~ 170 ron, varianta 2 ~ 80 ron, varianta 3 ~ 170 ron, varianta 4 ~ 120 ron. Toate pleoapele, indiferent de varianta vin nevopsite, doar grunduite , urmand a se vopsi ulterior la culoarea necesara.

P.S. Arata mai agresiv cele de la varianta 4, dar mi se par aproape identice si cele de la varianta 2 , dar sunt usor mai rotunjite la colturile exterioare :study:

Link către comentariu

asta zic si eu stiam ca vin nevopsite stai linistit dar de restul de bani mai iei altceva decat sa dai atata pe alta varianta cum e 4 sau 3 dar e alegerea ta

Link către comentariu

Dar chiar nu are nimeni pleoape pe Fabia ? Sunt tare curios sa vad cum arata si la altii . :(

Link către comentariu

Dar chiar nu are nimeni pleoape pe Fabia ? Sunt tare curios sa vad cum arata si la altii . :(

Vialy parca avea pe masina lui. Exprim doar parerea mea, pleoapele s-au cam demodat.

Link către comentariu

Cum adica sau demodat ? Am vazut si acum pe multe masini cu tuning :D

Link către comentariu

demodatul e in functie de varsta pe care o ai.....

Parerea mea inca 1 data nr.1

Modificat de godoroja
Link către comentariu

mda, dar....nu-i demodata ? :rolleyes: :rolleyes:

Link către comentariu

Cum adica demodat ? Crezi ca o finala tuning sau jante de al, sau mai stiu eu ce ajung sa fie demodate ? Mie doar mi se pare ca din vederea din fata , parca i lipseste ceva la Fabie. Si atunci m-am gandit la niste pleoape :rolleyes:

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Ma rog, acum sper ca nu te-am jignit ca am zis ca pleoapele sunt demodate :D.

Acum cativa ani, cam orice firma de tuning respectabila care prezenta un model in varianta lor pleoapele erau prezente. Recent am inceput sa vad tot mai putin acest fenomen. La inceput mi-au placut si mine, dar acum mi se pare :D.

Oricum fabia galbena arata jalnic, daca-mi permiti, un stil de dacia 1300, accesorizata cu tot felul de zorzoane si cu roti standard. Decat asa mai bine stock, pentru ca lasa impresia de om care vrea sa iasa cu orice pret in evidenta cu bani putini. Chiar ma mir ca nu are capace la roti, asortate cu toate plasticile respective.

PS: n-as putea spune acelasi lucru despre o capota modificata cu gust. Pleoapele sunt doar o varianta ieftina a acestei modificari. Daca vrei mai bine modifica capota sau las-o standard.

Modificat de Akebono
Link către comentariu

La Fabia galbena imi plac doar pleoapele. Restul.... :D

Link către comentariu

Cam asa ar arata in realitate la culoarea mea ... :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!