Jump to content

Salut intre soferi de ibize!

X-Ecutor
 Share

Postare recomandată

Tot mai des cand sunt la volanul ibizei sunt salutat si salut la randul meu alti posesori de ibize. Treaba asta dureaza de ceva timp. Daca ma intalnesc cu o ibiza galbena (si nu e nici o domnisoara la volan, pt ca ele nu au salutat niciodata :D sunt 3 din 5 sanse sa ne salutam, rosie 2 din 5.

Cel mai frumos a fost in afara tarii, in Ungaria si Austria unde seat ibiza e o masina exotica rar inalnita pe strazi. Am fost salutat de foarte multe ori chiar daca aveam numar de Romania. Si tot timpul faceam eye contact si lumea zambea!

Salutul este de obicei un claxon scurt sau faza lunga sau amandoua combinate. Mie imi place sa mai dau din maini :D.

Voua vi se intampla lucru asta la volanul ibizelor voastre?

Ce ziceti facem un salut al ibizarilor :D?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu prea mi s-a intamplat. dar o sa salut si eu de acum :D

Link către comentariu

Am incercat in tzara sa salut posesorii de ibize si cred ca au perceput acest fapt ca o atentionare (radar, filtru)! Insa am sa persist:D...sunt ibizar impatimit!

Link către comentariu

Am incercat si io ( ca pe vremea Trabanturilor - nu car fi ceva rau in asta)...dar raspuns nu prea am primit. Pe la Targoviste o Ibiza cu numar de Italia a schitat un salut si un zambet. In rest exact cum ati spus si voi.Salutul este perceput ca o atentionare.Sa speram la mai bine.

Link către comentariu

In Craiova nici un rezultat. Eu unu m-am lasat pagubas. :D

Link către comentariu

Cred ca are mai mult succes culoarea galbena la salutat :).

Link către comentariu

Mie mi se pare aiurea sa ma apuc de salutat cu flash-uri ori de cate ori vad o Ibiza pe strada. Pana acum nici o Ibiza cu care m-am intalnit nu ma- salutat astfel si nici eu pe ea...

In schimb, mi s-a intamplat de mai multe ori ca in trafic sa fac eye-contact cu ceilalti soferi de Ibize urmat de un zambet :angry:

Link către comentariu

Mie asta mi se intampla tot timpul cand ma intalnesc cu o alta ibiza de aici am si inceput cu salutul, mi se parea aiurea sa ne uitam unii la altii ca niste... :D :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Mi se intampla tot timpul ! E drept ca in ultima vreme sunt din ce ince mai multe ..

Link către comentariu

Cu Cordoba primiti??

Hai ca din fata semanam...

Probabil merge doar daca marca este exotica. Daca ar incepe toti sa se salute ar iesi haos.

Ibitzele parca nu sunt chiar asa exotice cum sustineti. Si cum vanzarile cresc vor fi din ce in ce mai multe.

Nu am remarcat dar voi fi mai atent; Albastrul inchis de pe cordoba mea probabil nu iese suficient in evidenta.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Cu Cordoba primiti??

Hai ca din fata semanam...

Probabil merge doar daca marca este exotica. Daca ar incepe toti sa se salute ar iesi haos.

Ibitzele parca nu sunt chiar asa exotice cum sustineti. Si cum vanzarile cresc vor fi din ce in ce mai multe.

Nu am remarcat dar voi fi mai atent; Albastrul inchis de pe cordoba mea probabil nu iese suficient in evidenta.

Cu Cordoba, mai rar .. dar se mai intampla :) Si ai dreptate, o Ibiza ( fie ea si galbena ) nu mai e chiar o aparitie exotica.

Link către comentariu

Ehe eu in Braila sunt singurul cu Ibiza Galbena ....mai este una dar model mai vechi si cam rablagita.

Link către comentariu

Si Ibiza mea neagra e masina "nepereche" in Braila :D

Daca e sa o luam asa, in BR sunt o gramada de masini exotice...

Chiar si C5 modelul nou... (sunt doar 2 sau 3, inclusiv a mea :) )

Ca sa nu mai vorbim ca nu exista un Porsche in tot orasul, nici macar un Cayenne amarat - baietii prefera X5 3.0d...

No comment

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

• 6 months later...

Se mai saluta Ibizarii sau nu!? Unii raspund la salut iar altii se sperie de flash-uri sau claxon ;) . Totul e ca atunci cand sunt salutati sa le si zambesti ca poate i-si mai dau sema despre ce e vorba :)

Km multi si conduceti cu grija

Link către comentariu

Avand in vedere ca mojoritatea ibizelor sunt conduse de fete... e mai greu sa se prinda ce gesticulezi tu acolo B)

Link către comentariu

pana acum nu m-am salutat cu nimeni cu ibiza dar promit sa ma schimb :(

Link către comentariu

Numai saptamana trecuta m-am flashuit cu 3 ibize galbene :Driver:.

Toti 3 mergeam cu faza scurta aprinsa ziua (eu merg tot timpul- am trecut la al3-lea set de becuri pozitie si al-2lea de faza scurta).

Link către comentariu

• 1 month later...

Ibizele sunt din ce in ce mai numeroare, in ultimul timp am observat ca ibizarii raspund la salut (mai putin femeile)....eu am tendinta sa salut ibizele rosii (emotion) si galbene (care sunt si cele mai ochioase)!

Link către comentariu

• 3 months later...

In oras am parte mai tot timpul de eye contact dar in exterior din 5 Ibiza 4 raspund la 'faruiala' dar numai cele galbene.

Oricum simpatia celorlalati soferi e evidenta-cu Audi stateam mult si bine la o prioritate iar in cele din urma ma enervam si tot puterea masinii ma scotea de acolo-cu Seatul ma lasa toti,deci e o masina care inspira simpatie. :Driver:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!