Jump to content

Service specializat in geamuri

Denilson
 Share

Postare recomandată

Salut,

Azi dimineata cand m-am dus la masina am observat ca geamul din dreapta fata era spart si mp3`ul fusese smuls de la locul lui. ( am uitat fata pusa si sa dus...). Am fost la politie, au luat amprente...am scris 7 foi cu declaratii, apoi m-am dus la asigurare la tiriac la casco unde am aflat ca pe contract am o fransiza de 2% pt tipul asta de dauna si ca nu o sa primesc nici un leu despagubire. Deci am pierdut aproximativ 5 ore degeaba. Va trebui sa ma duc sa imi pun geamul pe cheltuiala mea unde o sa vad cu ochii.

Imi poate recomanda cineva un service care sa aiba si geamul de golf 4 si sa mil monteze cat mai repede? Adica sa nu ma trimita pe nush unde sa cumpar geamul, sa il aduc la ei..si apoi sa ma programeze in doua saptamani. A mai patit cineva asa ceva? Care ar fi costul operatiunii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Locatia ta din profil, daca ar exista..ar fi mai usor sa te ajutam.

eu te pot ajuta in PL. sigur e cineva care te poate ajuta si in Buc..sau de unde esti...

nasol moment ai patit!

Link către comentariu

incearca la dezmembrari pe mihai bravu spre vitan.vazusem ieri un g4 negru in 2 usi dezmembrat dar sigur au geam sunt vreo 6-7 "magazine" si de montat poate te pot ajuta chiar ei

Link către comentariu

Bucuresti aici...

mai astept raspunsuri..

Link către comentariu

Pai ok ... 2% din suma asigurata? Era asigurat Mp3 separat? Daca da se plateste dosarul mai putin 2% din valoarea asigurarii. Adica geam+montaj+mp3(la suma asigurata)+montaj - 2% sin S.A.=ce se plateste de asigurator.

Daca e cum spun eu se poate face la noi la service cu un tel. in prealabil in cursul zilei de maiine.

Link către comentariu

Deci mp3`ul nu era asigurat. Doar geamul ma asteptam sa mi se faca pe asigurare dar mi sa explicat cum sta treaba cu franciza de 2% care mi se pare o prosteala pe fata cand inchei asigurarea pentru ca nu ti se explica cum sta treaba..daca mi sar fi explicat nu as fi acceptat nici un ruptul capului polita.

Suma asigurata in cazul meu este 378 mil lei. - la atat au evaluat masina. Se calculeaza 2% din 378 mil care inseamna 7 mil. Asta inseamna ca orice dauna care este sub 7 mil nu este platita de asigurare. Daca geamul ar fi facut 7.5 mil as fi primit 500 de mii dauna..

Dupa ce imi pun geamul o sa modific polita de asigurare si o sa scap de franciza asta pentru ca am constatat ca desi platesc 650 euro pe an masina poate sa imi fie furata roata cu roata, geam cu geam, usa cu usa zi de zi si eu sa nu primesc nici o dauna pentru nici una din astea.

Link către comentariu

Daca nu ti-au explicat asta de la inceput,cred ca trebuie sa schimbi si firna...

Eu asa as face.

Link către comentariu

mda.... nu e chiar asa dar e o polita care nu "tine" cu asiguratul. Incearca www.asigur.ro - intreaba de Raluca si sigur vei fi mai mult decat multumit. Poti spune ca esti din partea mea (Petru).

Toate bune si cat mai putine evenimente neplacute

Link către comentariu

Si daca avea mp3-ul asigurat daca a lasat fata in masina adio asigurare. Daca se doreste despagubire trebuie sa te prezinti cu fata casetofonului la ei.

Link către comentariu

Asta cu fata difera de la asigurator la asigurator. Eu stiam ca iti cer fata cei de la magazin care ofera 1 an garantie la furt cand iti vand mp3`u. La asigurarile gen CASCO banuiesc ca tu poti decide daca vei fi despagubit numai daca ai fata la tine, numai ca suma care o vei plati va creste in functie de cerintele tale.

Imi cer scuze ca sa vorbit mai mult de asigurare intr-un topic care a fost deschis cu alt scop dar maine voi posta cum si cu ajutorul carui service/magazin am rezolvat problema si cat ma costat cadoul facut....

Consider ca am facut si eu un cadou de Sf. Marie. :blink:

oftopic: fratimiu " tu esti darnic de sarbatori ma....ti-au zis macar " Sa traiesti boierule? "

:D

Link către comentariu

asta-i treaba cu asigurarile.... Daca nu cititi bine......

Geamuri iti poate spune VIOREL unde se pot schimba...

Link către comentariu

• 9 months later...

Cel mai bun service de geamuri eu il consider AGER SERVICE Bucuresti. Am schimbat parbrizul la ei si e mai bine ca in fabrica.

Link către comentariu

• 2 months later...

am si eu o problema cu parbrizu - crapat de la o pietricica luata la mare viteza si nu stiu unde sa ma duc. am auzit si eu de AGER si am 2 intrebari: 1. lucreaza si prin decontare directa cu casco (intentionez sa-l schimb pe casco) si 2. daca ma hot sa il schimb acolo, pun parbriz original? ma refer la un parbriz tot cu sigla Seat pe el si nu numai cu "pliktington" sau cum se scrie...

Mersi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!