Jump to content

"Bule" pe retur

Alex24
 Share

Postare recomandată

Salut,

Desi am folosi functia "search" nu am gasit nimic in aria O1 referitor la bulele de aer care vin pe retur.Este normal acest lucru deoarece la mine uneori imi apar si chiar unele mari si parca motoru tremura la relanti se simte ca si cum ar da rateuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

toti avem bule pe retur, nu trebuie sa-ti faci probleme. Zgomotul motorul e evident schimbat sau doar foarte putin ?

Link către comentariu

Aha, incepusem sa imi fac probleme am schimbat colierele de la filtru de motorina cu unele de DACIE :lol:

Modificat de Alex24
Link către comentariu

Salut,

Desi am folosi functia "search" nu am gasit nimic in aria O1 referitor la bulele de aer care vin pe retur.Este normal acest lucru deoarece la mine uneori imi apar si chiar unele mari si parca motoru tremura la relanti se simte ca si cum ar da rateuri.

Foarte bine ca ai cautat, intr-adevar nu exista un topic dedicat pentru asa ceva.

Dar tot tin sa te intreb: De ce ai cautat doar pe aria de Octavia 1? De ce nu ai cautat pe aria motorului respectiv? Pana la urma pentru ce sunt ariile "TDi Forum" si "Motoare pe benzina" (ma rog in exemplul de fata ne interesa doar "TDi Forum").

De ce e asa de greu de remarcat ca acelasi TDi de pe Octavia 1 se regaseste si pe Golf 4 sau Passat B5 sau ... :lol: :lol:

Link către comentariu

andREI, lasa mai omul in pace, e nou p-aci. :lol: Iarta-l. Daca tot vrei sa fii util, uneste topicul asta cu celalalt..

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Ok,M-am lamurit.Ai avut dreptate Andrei trebuia sa folosesc functia search si pe TDI forum.Acum m-am lamurit.Putem sterge topicul?

Multumesc

Link către comentariu

Da' nu i-am facut nimic... Am vorbit frumos, n-am "ridicat" tonul. Mai frumos de atat eu nu stiu sa "vorbesc".

Daca vreau sa fiu util nu pot decat sa dau "Report" la un moderator de pe aria Octavia 1 ca eu aici nu am drepturi. Eu am drepturi doar pe TDI Forum, Passat, Golf 4, Intrebari frecvente si cam atat.

Ce vreau eu este sa fac sa intelega, cat de amabil pot, ceilalti membrii structura forumului si cum sa integram bine informatiile pe arii.

Nici nu se pune problema sa il iert ca nu e nevoie :lol:

------

Acum ca sa fiu si "util" cat de cat pot spune ca bulele nu sunt o problema daca sunt putine si nu cresc odata cu accelerarea. Teoretic ele nu ar trebui sa existe insa neetanseitati cum ar fi cea de la T-ul filtrului de motorina permit existenta lor.

Eu sunt mai riguros si am eliminat filtrul de motorina cu T cu altul fara T si acum nu mai am nici o bula. De nici o culoare de nici o dimensiune... :lol:

PS: La un moment dat la mine tragea bule asa rau ca se dezamorsa pompa de tot si intrerupea foarte violent in accelerare.

Ok,M-am lamurit.Ai avut dreptate Andrei trebuia sa folosesc functia search si pe TDI forum.Acum m-am lamurit.Putem sterge topicul?

Multumesc

Nici vorba! Nu se sterge topicul ca tot nu avem unul dedicat acestei probleme. Vor veni si alti oameni in viitor cu problema asta si vor putea gasi informatiile de aici si sper sa le fie utile.

Oricum nu iti fa griji, toti gresim, important e sa ne indreptam, nu sa dam cu paru', sa ne scoatem ochii samd. Avem un tel comun pe forum: Sa ne ajutam cu informatii, servicii si altele pentru binele tuturor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!