Jump to content

A4 cu motor de 3.0 - consum ?!?

helldriver
 Share

Postare recomandată

Salut, ma mananca undeva sa achizitionez un A4 din 2002 cu motor de 3.0 si putin de quattro, problema e ca nu prea stiu cam cat consuma asa ceva in Bucuresti, am vazut ca fabricantu' ii da un consum de 16l/100km in oras (orasul lor ideal). Am tot cautat pe forum ceva date dar nu prea am avut succes. Ma mananca sa fac aceasta achizitie pt. ca masina este "mega full" si iese in bani relativi putini, sper sa o scot pe la 16.500-17.000E. Si daca tot am inceput cu intrebarile....poate stie cineva mai bine cum e cu costurile de intretinere si fiabilitatea la acest tip de motor. Va multumesc anticipat. ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chiar ca te mananca.... ;) as zice ca fara 20 nu scapi in bucuresti ;)

Link către comentariu

16.500 - 17.000 EUR aici sau acolo? Nu de alta, dar la banii astia iti poti aduce si un A6 sau chiar un A8 din acelasi an si tot cu multe dotari. In plus, dac aai pus intrebarea asta, banuiesc ca iti pasa si de consum, iar in banii astia sigur te incadrezi la un TDI.

Link către comentariu

Pai 16-17000 aici si masina este cam unicat, sa va relatez putin din dotari, ca nu ma mananca aiurea: masina este neagra cu piele neagra, quattro, sound bosse, xenon, trapa, cruise control, navigatie+tv, tiptronic cu functie sport, full electric, pana si bancheta spate este incalzita. Cu consumul mare sunt obisnuit putin.... masina din semnatura consuma 14l/100km, am vandut-o si am luat un kkt de 407 1.8 benzina care consuma tot asa si daca dau drumu' la clima nu mai merge deloc....asa ca ma gandeam ca mai pun 3l/100 da' cand e de talpa sa am de unde........nus' ce sa fac, d'aia va deranjez p'acilea.

Link către comentariu

Nu cred ca masina va trece peste 18l/100km la un mers relativ normal. Daca ai talpa grea...atunci va trebui sa scoti si bani din buzunar.

Link către comentariu

Din ce spui tu masina e super. Asteptam sa postezi impresii despre masina ca proprietar (evident, si poze). :P

Link către comentariu

Da merci, o sa revin cu impresii si poze cand o achizitionez....da' prima oara trebuie sa vand "janghina" aia de 407, apropo......nu vrea nimeni un 407 ?!? :( , am glumit...am vorbit cu proprietaru' si daca ne intelegem la pret, o tine si cand vin cu banutu' se rezolva .... mai dureaza putin. :(

Link către comentariu

He he, am luat-o.....la prima vedere e beeeetoon, revin cu poze si impresii....

Link către comentariu

Nu stiu cum o sa stai cu consumul....dar iti zic atat... A6 4.2l quattro din 2002...avea consumul mediu pana in prezent (adik 120k km) 21,5 l. Intr-adevar o si alerga putin. Dar cred ca fara 18 nu scapi :(

Link către comentariu

Asa.... acu' am venit de la mare, cutia este tiptronic, despre consum nus' ce sa zic....am vazut ca arata 11.5% si i-am dat si 220 pe A2, in oras n-am apucat sa merg prea mult. O sa revin cu date noi sapt. asta si niste poze, oricum vin joi la intalnire.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu am mai vechiul 2.8l V6 AHA pe un Passat B5 99 cu tiptronic... mers bara la bara si talpa (cand ai unde) la 40 grade afara mi-a luat un pic sub 17l/100km. Motorul tau e mai nou doar ca e pus pe un quatro, eu zic ca nu treci de 18l in cel mai rau caz si in general pe 13-14l in oras. Afara ar trebui sa stai pe la 7l/100km daca mergi relaxat. Pe autostrada scot frecvent consum cu 10-12% mai putin decat specifica VW.

Oricum motorul tau e super bestial!

Modificat de C Petra
Link către comentariu

Asa este, C Petra ai dreptate, depinde de mers, in oras intre 13-19% si afara pe la 10-12%, la partea cu 7% te contrazic pt. ca nu poti sa mergi linistit cu motoru' asta :( , cat despre vizionare vin joi la intalnire.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!