Jump to content

Lovitura aripa si portiera spate se poate repara?

Aries
 Share

Postare recomandată

Salutare ,

sunt un ibizar necajit... am luat masina de 2 saptamani de la dealer,inca are numere provizorii ...si vineri...

ZBANG, ma loveste unu cu un harb de dacie de vreo 20 de ani in parcare la Praktiker :vaidecapulmeu: . Nu mi-a acordat prioritate de dreapta si mi-a indoit bine portiera si aripa stanga spate... Acuma ma intreb cum o vor repara?portiera o schimba,dar problema e la aripa care, fata de alte masini, e turnata intr-una cu pragu si mere pana in fata.apropa si pragu in spate e indoit un pic. Nu mi-ar placea ca intr-o parte masina sa fie decupata.A mai patit cineva ceva asemanator?Stie cineva cum se repara asa ceva ?, cel putin teoretic :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se decupeaza si se sudeaza noua aripa spate :D

Fiind turnata ce alta solutie ai putea vedea? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Intr-adevar este cel mai nasol loc in care te putea lovi cineva :vaidecapulmeu: . Trebuie sa cauti un atelier foarte bun de tinichigerie si se rezolva sunt ferm convins. Nu cred ca o sa o decupeze ca nu prea are cum e un ansamblu. Fa si tu niste poze cu masina lovita si am sa intreb eu pe cineva aici in bucuresti. Eu o am zgariata tot in zona respectiva si merg cu ea la reparat.

Iti fac eu un topic nou cu problema ta!

Link către comentariu

In sfarsit am reusit sa ajung cu masinuta la asigurator si dupa aia la servisul seat.Concluzia: - cei de la asigurari vor sa scape cat mai ieftin cu toate ca nu am inteles de ce, din moment ce despagubirea se facea din polita celuilalt care era vinovat, dar noroc cu cei de la service care au remediat problema. Cei de la asigurari in prima faza au vrut sa repare totul, chiar usa din spate care era indoita bine, ei ziceau ca se poate indrepta, dar cei de la service au zis ca trebuie schimbata. Toata chestia asta m-a facut sa ma plimb de colo,colo sa stau pe la cozi,nervi etc. ;) . Aripa si pragul se pare ca se pot indrepta cu toate ca mi-au zis ca la prag e fier dublu(sau ceva de genu asta) si eun pic mai complicat. Au facut comanda de usa si acuma tre sa astept sa ma sune. Sper ca toata treaba sa arate bine la sfarsit, ca de nu ;)

Link către comentariu

La prag se indreapta cu "puller"-ul.E un aparat care se sudeaza de caroserie de zona indoita printr-un electrod si apoi cu o contragreutate se indreapta...

Link către comentariu

Sa iti zic un lucru : cei de la service mi-au zis ceva asemanator,dar atunci credeam ca glumesc si ei(si chiar am ras ;) ) dar au folosit alt limbaj , mai popular, ceva de genu: " cu pragu facem noi cumva, o spanzuram si se rezolva". atunci nu intelegeam la ce se refera .... ;)

Link către comentariu

Un sfat: Stai pe capul lor, du-te cu un mecanic ( daca ai vreunul ) sa se uite la masina inainte sa o duci in service si in momentul in care o iei din service. Sunt smecheri care iti iau piese si le pun pe alta masina, mergand pe principiul " lasa ba ca e in garantie si le ia gratis dupa aia ". Ai grija si multa bafta

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic... Idea e foarte buna si dc s-ar putea as sta tot timpul cat lucreaza la ea acolo sa vad ce fac, dar nu cred ca se poate face asa ceva,din pacate ...Mecanic nu am, dar dupa parerea mea dc vor sa te fure , tot te fura,ca doar nu poti sa iei fiecare piesa in parte sa o verifici. Merg totusi pe incredere pt ca au fost foarte promti cu mine pana acuma,iar cei de la service par de treaba, cel putin sper sa fie asa ...

Link către comentariu

Oricum, fii sigur pe tine, asta nu inseamna sa fi obraznic, sa se vada ca sti ce vrei si cum te astepti sa iasa lucrurile.

Link către comentariu

Zorro Classic

Stai calm si gandeste-o la rece:

- cauta un service care are decontare directa cu asiguratorul;

- de multe ori asiguratorul iti recomanda chiar el niste service-uri cu care discuta direct; vezi care e mai bun, nu te arunca cu capul inainte.

- in service ti se face reevaluarea pagubelor; asiguratorul doar constata paguba, nu poate sa-i ordone service-ului ce si cum sa faca;

- ORICE parte din masina se poate repara. Daca tipul este meserias nici nu se va vedea. Am vazut un Leon nou care avusesele spatele varza si reusisera baietii nu numai sa-l vopseasca foarte bine, dar si sa-l alinieze artistic.

Modificat de Zorro Classic
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Gata! azi am dus-o la service, au sosit piesele de schimb. Ar trebui sa ma bucur dar in schimb sunt necajit ...nu o mai vad o saptamana si ceva... :D si nici nu o :D Am parasit-o acolo printre fiere, ciocane,etc. o s-o chinuie astia un pic dar sper sa iasa ca noua de acolo.

Nu stiu dc reply-ul asta avea rost scris, dar de cand nu mai vad masina in fata blocului ma simt tare trist(si simteam nevoia sa vb cu cineva, pt ca prietena nu ma intelege,pt ea e o masina si atat, ii place si ei mult dar...) si imi dau seama ca imi place si mai mult SEAT IBIZA. Gata, dupa ce o s-o primesc o sa-i acord si mai multa atentie. Cred ca o sa-i pregatesc un cadou "pt cand se intoarce" :P o sa-i cumpar ceva produse, mai vad eu.

Merci pt intelegere

Link către comentariu

PanzerProblem

Ceee stai sa-ti spun eu ...:D

Azi nevastamea prima data la volan.......6000 rot/min din start.....mers la blana.....franat de era sa zbor prin geam......urcat pe gramezile de moluz si gunoi.......luat bordura in plin...nu mai spun de canalizari.....am luat 3 distonocalme cand m-am dat jos.....:)

Si toate astea cu mine in masina...dapai cand nu sunt io'......

Apropo va da-ti masinile pe mana nevestelor :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

in sfarsit mi-am ridicat masina din service. baietii au facut-o ca noua, nu ca nu ar fi inca noua :D . in primi km auzeam tot felul de zgomote : ba plasticele de pe bord, ba pe climatronic, ca un fel de fluierat, ba mi se parea ca motorul suna altfel, dar dupa 100 km e iarasi la fel, silentioasa cum o stiam si totul functioneaza la parametri normali. m-am tot gandit de ce oare a fost asa diferita cand am luat-o, dar dc ma gandesc bine e de inteles din moment ce a fost suspendata si ciocanita pe bank-ul de lucru...saracuta. Sper totusi sa nu mai ajung pe la ei, a... doar cu montatul scutului. :hainoroc:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!