Jump to content

Passatul meu versiunea 3.0

Karmann_16v

Postare recomandată

Salut domnilor/doamnelor, pt cei ce nu ma cunosc numele meu este Florin, traiesc in Toronto Canada dar sunt nascut/crescut in Bucuresti.

Sunt pasionat de VW/Audi, am avut printre altele Golf2, Jetta2, Scirocco16v, Passat B3 1.9TD, Passat B3 2.0-16V, Audi 4000 (90 in Europa)Quattro, 5000 Quattro (100/200 in Eu) si de 3 ani incoace un B5.5 Passat 1.8T.

Cam asa arata in 2003 cand l-am luat cu 0 KM

PassatstockMay04.jpg

Am inceput munca de modificare cu o pereche de faruri cu Xenon Eurospec din Germania (in America de Nord singurul Passat disponibil cu Xenon era W8ul), o grila fara emblema FK , arcuri joase FK 60/40mm, chip APR 91 si 93 octane (care sa duca puterea la 214CP si 334NM), si cateva alte mici modificari. Dupa aceea a venit un set de jante HP model EVO 18x8" cu gumite Yokohama 225/40/18.

000_0012.jpg

Poza de mai sus dateaza 2004. Pt 2005 am schimbat masca cu un JOM cu crom imprejurul grilei si am adaugat capacele cromate la manerele usilor

dn0xhu.jpg

Nou pt 2006 am vandut rotile de 18 si am pus jante de 17x8.5 cu offset mai mult ca sa iasa un pic mai mult inafara. Sunt clasicele BBS RS in 3 piese, initial nu stiam cum va arata dar primesc numai complimente asa ca zic eu e OK. Scuze pt calitatea pozelor de mai jos, promit sa revin cu poze mai ca lumea.

IMG_9045.jpg

IMG_9049.jpg

In prezent are 47000Km.

Multumesc pentru vizionare, astept comentariile dvs.

Toata stima,

Florin

Link către comentariu

super tare, imi place stilul f mult, si primele jante aratau mortal, BBS-urile parca nu ma incanta f tare, dar poate sunt doar pozele de vina, oricum masina e f frumoasa

sa o stapanesti sanatos....ce mai urmeaza?

Link către comentariu
  • Administrator

super. Cum ar zice si Alexrosiu (dar si eu) o masina vortex style

Sa o stapanesti fara incidente!

Link către comentariu

Foarte tare masina, sa o stapanesti sanatos, arata excelent. Acelasi tip de jante dar pe 15 (BBS 6.5J15) le-am avut eu pe passatul B3 din 1994 model USA. Sunt exceptionale, foarte rezistente si de mare efect. Clasicele, cum le spui tu, BBS RS nu se demodeaza niciodata. Sincer sa fiu nu ma incanta de loc astea "moderne" cu tot felul de inflorituri, cred ca ai facut cea mai buna alegere cand le-ai luat pe astea. Masca arata super, suspensia la fel, masina este in aceeasi masura eleganta dar si sportiva.

P.S. Cum se impaca ceilalti cu o masina germana pe soselele de acolo?

Modificat de Nea Vizanu'
Link către comentariu

Super masinuta. Dar imi placeau mai mult jantele HP :)

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Preferam look-ul din 2005, dar e bine si asa.

Altceva ma nelamureste pe mine ... 214cp si 334Nm?! Ce turbina ai? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Multumesc pt. comentarii :vaidecapulmeu:

Voi face niste poze mai calumea. Cu rotile de 18" nu prea tragea cum trebuie, erau super grele si faceau masina sa se simta foarte inceata (in comparatie cu rotile de iarna pe care le am - stock 15"). Ala a fost poate motivul nr1 pentru schimbare, iar nr2 a fost ca mai toata lumea avea jantele alea pe tot felul de masini si parca nu era nimic unic.

Ca planuri de viitor as vrea sa-i schimb volant cu una de aluminiu f. usoara(cand voi schimba ambreiajul), visez la frane fata Porsche Boxster de 13.1" si tot la capitolul vise un interior Recaro tot de la Nemti cu insertii Alcantara. Nu vreau deocamdata upgrade la turbo ca inseamna mult mai multe chestii (ambreiaj sport, FMIC, LSD, esapament, etc).

@toni: turbina e K03Sport, chip-ul i-mi da (cica) 247ftlbs (x 1.55 pt conversie in NM). Dupa chip s-a simtit o foarte mare diferenta.

Link către comentariu

Cum mai este imaginea Diesel-ului pe acolo dupa recentele "ravagii R10" (:vaidecapulmeu:) ?

Stiu ca VW vindea bine in Canada TDI-uri.. mai bine ca in US..

Link către comentariu

Hai sa fiu sincer.....masina arata bine....DAR.....ce va place sa scoateti emblemele nu inteleg.....chiar vi se pare mai frumoasa fara?Mie unu mi se pare de 10 ori mai URATA!!!!!!Asa emblema cromata mare si bombata .......pacat de ea.Plus ca jantele BBS sunt pt masini vechi nu se potrivesc pe astea moderne si rotunjite.In rest numa bine si ;) placuta.

Link către comentariu

Super tare passat-ul.Schimbari estetice cu mult gust insa jantele HP aratau mai bine pe masina.

Link către comentariu

frumos. demn reprezentant al tuningului la VW pe acolo! asteptam sa vedem ce ne mai rezerva viitorul! sa aveti grija unul de celalalt. si mie imi plac jantele pe 18" mai mult.

Link către comentariu
  • 2 years later...

Asta daca nu cumva a emigrat in RO cu economia asta mondiala. Ce mai..., tare misto masia si in plus lampile alea pe bandourile laterale ale barelor... Sa speram ca mai intra pe forum sa mai furam si noi ceva idei de la ei (americanii) ca de acolo vine vantul. :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!