Jump to content

OII RS TDI - avion fara aripi!

KopiluTDI

Postare recomandată

din pacate la mine a fost exceptie de la regula si am avut masina in o luna si doua saptamani!

din cate am inteles fabrica se misca foarte bine acum dupa concediul de 2 sapt. de la inceputul lui aug.

termenul normal (real) ar fi de doua luni si doua saptamani dar depinde de dealer foarte mult.

in curtici inainte de reanceperea lucrului a fost golit tot parcul auto si acum se pare ca vin masinile ca pe banda.

Link către comentariu
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KopiluTDI

18

• Ice_2k

4

• NetFlow

4

• spyddy

4

Ieri am fost la Skoda din militari *Bucuresti si am dus toate actele pentru o skoda RS2 TDI si sapt care vine am sa duc avansul de 30%(masina o iau in leasing) si aia de acolo mi-au zis ca dureaza in jur de 2 luni si jumate ... am si eu o intrebare .... ei nu detin skoda rs pt un test drive ... daca ar fi sa vin pe la buc sa imi arati si mie una alta sa imi fac o impresie si cand vad o masina in realitate .... ai putea face un efort sa ne intalnim? ....... daca ai putea sa lasi nr de telefon sa vb mai multe ... chiar sunt curios sa vb unele chestii legate de rs2 tdi ...

Link către comentariu

cu mare placere!

din pacate nu exista deocamdata o masina la nici un dealer si nici la importator.

pentru drive test te astept in jur de 13-15sept. la buc. si iti aranjez eu unul!

Modificat de KopiluTDI
Link către comentariu
Vreau sa intreb si eu cam in cat timp a venit masina de la data cand ai dat comanda...

comanda data la 17 iulie pt. masina din semnatura, saptamana de fabricatie 2-7 octombrie. La asta pune drumul pana in Romania respectiv la mine. Cam mult dar asta e ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pana acum eu am pus de la OMV din aia Euro 5 si mi-a mers OK. Sincer nu prea am vazut diferenta intre motorina cea mai tare Aral sau BP din Germania si asta...

In alta ordine de idei: crezi ca-mi poti arata si mie masina?

O sa vreau sa-mi iau si eu una si nu stiu exact ce sa aleg, benzina sau motorina...THX!

Link către comentariu
Sprint D de la OMV nu e cumva Euro3?

am intrebat la 2 benzinarii si asa mi-au spus. dar am pus totusi sa vad cum e, s-a consumat mai greu, dar masina a mers al fel.

scuze de off-topic

Link către comentariu

In sfarsit am reusit sa fac si eu un drive test cu aceasta masina. Am asteptat de ceva vreme acest moment si am avut mari asteptari de la acest model. Din pacate insa masina nu s-a ridicat la limita asteptarilor. Desi am crezut ca am sa fiu incantat de acest model, trebuie sa recunosc ca nici nu se apropie de modelul 2.0TFSI cu 200 CP. In absolut nici o privinta. Sa nu fiu inteles gresit, masina este excelenta din toate punctele de vedere insa daca vrei RS trebuie sa vrei 2.0TFSI. Daca as avea ceva de criticat as arata cu degetul spre urechea deranjata de motorul excesiv de zgomotos. Si nu in ultimul rand ma bucur ca nu trage mai bine decat puisorul meu galbior. :P

Link către comentariu

Ai facut test drive cu RS TDI 170 cai si spui ca a ta trage mai bine?:hainoroc: daca i-ai facut un chip poate, ca e mai usoara a ta, dar chip poate sa faca si el dupa rodaj si nu cred ca mai poti compara.

Motorul de pe fabia rs nu e acelasi de pe golful de 130? Iar 2.0 TFSI consuma dublu totsui... pentru cine e interesat de consum:)

Link către comentariu

DUpa cum zicea cineva mai sus... poate doar daca a ta are chip ca altfel no way... am facut test-drive cu 2.0TFSI si prefer 2.0TDI 170cp anytime.

Link către comentariu
aseara conjunctura a generat o *** cu cronometru.

cu exceptia schimbului din a doua in a treia (nu mi-a iesit repede) cronometrul a inregistrat la 105km/h (cu aproximatie) 7,5s - am ramas tampit si dupa discutiile cu voi nici nu mai credeam ca o sa iasa aproape de 7s-100km/h (reali). masina are o eroare de -5% adica 105 este 100km/h reali!

nu am vrut sa incerc asta acum - motorul inca nu si-a intrat in normal este protejat deabia am 1700km si pana pe la 4000 - 5000km mai este ceva.

am avut un plin facut de la OMV Sprint D. si vreau sa va zic ca nu este buna deloc (in buc. daca ma dadeam putin la masina imediat se aprindea filtrul de particule si nu mai reuseam sa il sting decat daca ieseam din buc. (5-10 minute mers minim 60km/h). a urmat alimentare iar si de data asta am pus de la rompetrol e4 - marfa - toata ziua mergi mai mult decat sportiv si filtrul nu mai se aprinde. concluzia este ca cea de la omv nu merge cel putin in motorul meu...... :hainoroc: !

io nu cred sub nici o forma ca poti scoate sub 1s la 0-100km/h fata de ceea ce e dat in carte.e absolut imposibil.esti incantat de masina,inteleg dar trebuie sa intelegi ca nici o firma producatoare nu isi pune asa aiurea un timp mai mare la 0-100km/h...

Link către comentariu

Masina e super dar de unde "avion fara aripi"? pai tipu cu RS4 cum sa ii zica atunci ? nava spatiala intergalactica? :hainoroc:

Link către comentariu

ei si tu acum DMY, pentru o Skoda este avion , mai ales daca ne gandim ce fabrica Skoda acum 15 ani , vezi tu , depinde din ce unghi privesti, din unghiul tau de 200 de cai putere te cred ca nu e cine stie ce , din al altuia care are doar 105 cai.... e avion :lol: fara aripi.

iar RS4 este clar OZN printre masini, de fapt aia nici nu mai e masina e aparat de inghitit kilometri care nu se satura niciodata :lol:

Link către comentariu

Masina este foarte apropiata de a mea, cei 30 cp diferenta pot disparea imediat prin remapare asa ca nu e vb ca "din unghiul meu".Doar ca mi se pare exagerata exprimarea - ma gandesc ca era super-entuziasmat proprietarul ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

am facut si eu ieri la AVIA Pantelimon un test drive ceva mai lung cu O II RS TDI. Per total mi-a placut. Motorul e cam zgomotos la turatii mari dar nu mai zgomotos decat cel actual. De alergat alearga bine si e destul. Mi se pare ok la consum, nu as lua masina pentru curse motiv pentru care masina asta mi s-ar potrivi cel mai bine.

Cenzurat de moderator: incearca sa mentii un limbaj civilizat te rog

Revenind insa, e o masina corecta, merge si tare daca o calci si NU CONSUMA MULT. Asta conteaza cel mai mult. RS Diesel-ul e mai scump cu ~ 600 euro decat 2,0 TFSI. Deci nici pretul putin mai mare nu-ti mai poate pune probleme. Inainte cu ce dadeai in plus pe o masina diesel - ~2000 ~3000 euro spuneai ca bagai in ailalta benzina si de asta iesea mai rentabil un diesel dupa 100000 km. Acum insa, RS TDI devine rentabil dupa 15000 Km..... :Driver:

Per total mi-a placut.

Stiu ca DORU_14 o sa-mi "sara" in cap dar una e sa vii de la o masina turbo pe benzina de 200 CP si sa te sui in RS TDI de 170 si alta e sa vii de la 120 CP si sa mergi cu 170 CP...

Frumos a fost ieri ca ma agitam in spatele unui Logan si m-a vazut ala si intr-un final a tras pe dreapta semnalizand . Ce-o fi zis , "sa las nebunu` sa treaca" .......... :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!