Jump to content

OII RS TDI - avion fara aripi!

KopiluTDI

Postare recomandată

Sal. tuturor!

Dupa atata chin saptamana trecuta joi mi-am surprins dealerul cand cobora masina de pe trailer :P (si pe aceasta cale imi exprim dezamagirea ca am stricat cu prezenta mea surpriza livrarii :P ). Fiind destul de tarziu am receprionat masina ABIA vineri dupa pranz (un chin mai mare stiind ca masina este la cativa km de mine).

In fine am semnat tot ce a fost de semnat si am putut iesi cu masina in strada :D (toata lumea astepta cu sufletul la gura primele impresii - prima RS TDI din RO :P ), surpriza mare a fost ca dupa ce ne-am dat vreo 100km :P nu ne venea sa credem ca este skoda!!!!!!!!! Masina este impecabila!

Dupa cum va dati seama in wknd nu am putut sta si am plimbat motorul asta minunat vreo 650km - pana si la consum iese ok in aceste conditii (clima maxim, motor nou, 5 persoane 6,4l/100km vit. medie 100km/h).

Alte detalii maine si poze binenteles - mi se inchid ochii de oboseala!

Everydays Life - Turbocharged - este perfect adevarat si nu imi pare rau nici macar pentru un singur euro!

Modificat de KopiluTDI
Link către comentariu
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KopiluTDI

18

• Ice_2k

4

• NetFlow

4

• spyddy

4

Sa o stapanesti sanatos dar trebuia la masina mea postat dar se va muta stiu sigur , masina stiu ca e super faina ca am si eu una deja de un an si ceva dar e tdi .O intrebare am, cum de sunt etrierii rosii sunt facuti sau asa a venit? :D

L8er edit: acum am vazut ca si a ta e tdi dar a ta e rs a mea e doar de 105 dar fuge :P

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Felicitari!.. hai cu ea joi la intalnire ca e cazul.... vad ca fara sa stiu mi-am facut jantele sa arate ca si culoare la fel cu astea de pe RS...

S-o stapanesti sanatos!

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

fai un cip la voinea ca merita toti banii. inainte am avut OII 1.9 si i-am facut - alta viata cu 145CP (atat a iesit la masuratori dupa un an de la cip)

au inceput cu verde dar inainte sa comand eu au schimbat cu rosu - toate de acum in colo vin cu etr. rosii!

Felicitari!.. hai cu ea joi la intalnire ca e cazul.... vad ca fara sa stiu mi-am facut jantele sa arate ca si culoare la fel cu astea de pe RS...

S-o stapanesti sanatos!

multumesc de urari!

jantele au culoarea deschisa dar placutele de frana sunte de vina ca le-a cam inegrit!

o sa fac tot posibilul sa vin joi dar sa fie dupa 17:30!

Modificat de KopiluTDI
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri la maxim de "tractoRaS". Cred ca e super-tare masinuta.

parca nu mai am rabdare...... :D

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. :D

Frumoasa masina, te asteptam cu poze mai multe.

Link către comentariu

Felicitari...super masina. Sa o stapanesti sanatos si fara nici un incident.

Abia astept sa o vad joi la intalnire (si da, este dupa 17:30...adica la 19:00). Cauta in topicul Intalniri Spontane - Intalnire Saptamanala joia, detalii despre ora si loc.

Link către comentariu
Felicitari pentru achizitia facuta, sper sa iti aduca numai bucurii!

multumesc. a voastra cand vine?

Felicitari...super masina. Sa o stapanesti sanatos si fara nici un incident.

Abia astept sa o vad joi la intalnire (si da, este dupa 17:30...adica la 19:00). Cauta in topicul Intalniri Spontane - Intalnire Saptamanala joia, detalii despre ora si loc.

mersi de urari si de informatie - o sa vin cu siguranta!

Link către comentariu

superba, s-o stapanesti sanatos :) De curiozitate, cat te-a dus cu totul?

P.S. Se muta la masina mea

Link către comentariu

Bravo :hainoroc: sa ne dai mai multe detalii de cum trage , cum se simte la drum masina , etc. :lol:

Link către comentariu

foarte dragutza! am vazut azi una RS (normal nu Tdi) albastrul ala Race parca - super dragutza masina n-am ce zice - merita toti banii - parerea mea

intrebare: motorul asta este cel de pe VW Passat 2.0 Tdi 170cp, nu? cel cu piezzo injectoare parca - sunt tare curios daca mai este zgomotos - nu cred ca ar mai trebui sa fie - nu? sau ma insel?

oricum - sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
superba, s-o stapanesti sanatos ;) De curiozitate, cat te-a dus cu totul?

P.S. Se muta la masina mea

26mii si putin - oricum pretul este cu cantec! ;)

Bravo ;) sa ne dai mai multe detalii de cum trage , cum se simte la drum masina , etc. ;)

trage super bine - cuplu clar si egal pe toata plaja de turatii iar la drum nu conteaza ca sunt 5 persoane si cu clima la maxim - tot cate 3-4 masini sau cate 2 camioane depasesti!

cand intra turbina (exista un control electronic asupra ei) ai impresia ca urmeaza sa decolezi!

urca foarte repede sau mult mai repede in turatii........ ceasurile din bord, noaptea lasa o dara de lumina in sus sau in jos din cauza nichelului interior - imi place foarte mult chestia asta!

foarte dragutza! am vazut azi una RS (normal nu Tdi) albastrul ala Race parca - super dragutza masina n-am ce zice - merita toti banii - parerea mea

intrebare: motorul asta este cel de pe VW Passat 2.0 Tdi 170cp, nu? cel cu piezzo injectoare parca - sunt tare curios daca mai este zgomotos - nu cred ca ar mai trebui sa fie - nu? sau ma insel?

oricum - sa o stapanesti sanatos!

da este acelasi motor dar cu soft diferit..... ;) , are piezzo!

la 140 in a 6 ai impresia ca ai benzina - defapt se aude doar suieratul aerului ATAT!

de afara ar parea ceva zgomotos dar inauntru ai cu totul alta impresie, nu mai este zgomotul bine stiut, parca este ceva mai cool.

practic se aude otorul doar la talpa in rest este cu mult mai putin zgomotos decat celelalte.

un 2.0TDI si RS TDI, unul langa altul, se distinge clar diferenta de zgomot, mai mare la 2.0!

stabilitate excelenta - pana si la 180 in curba a fost ok - se pune cu burta pe asfalt si nu iti da impresia ca nu te-ar asculta - unde tragi de volan acolo se duce.....

la poza cu diferente ma refer la aspectul exterior

o alta surpriza placuta este ca nu mai scoate fum deloc - in cea mai mare forja nu mai iese pic de fum - DPF-ul are foarte multe roluri ......... !!

Modificat de KopiluTDI
Link către comentariu

Chiar!... M-am uitat ca bou' pe net si n-am gasit nimic.... pe skoda.com nici macar nu exista varianta RSTDI... or fi romanii mai smecheri?:lol:

Asa ca spune-ne si noua niste date de performanta... greutate etc...

Modificat de TOXIC
Link către comentariu
Chiar!... M-am uitat ca bou' pe net si n-am gasit nimic.... pe skoda.com nici macar nu exista varianta RSTDI... or fi romanii mai smecheri?;)

Asa ca spune-ne si noua niste date de performanta... greutate etc...

date tehnice:

sau http://www.skoda-auto.com/cze/model/octaviars/rest/

Ce performante are?

ce pot sa zic!

ca un rezumat al scanurilor de mai jos am curaj sa spun ca iese suta in maxim 7s - aviz amatorilor joi!

daca imi aduc aminte cineva se oferea cu un plin? sa vin cu ea goala?

Modificat de KopiluTDI
Link către comentariu

ca rezumat iese peste 8 sec.

ar fi si culmea ca o masina diesel mare si grea cu 170 cp sa aiba perf. mai bune decat de ex. golf 5 gti cu 200 cp

inteleg ca este o masina superba si un vis implinit, dar sa nu exageram... unde scrie 7 sec. ca peste tot scrie 8.5-8.6 sec?

Link către comentariu
ca rezumat iese peste 8 sec.

ar fi si culmea ca o masina diesel mare si grea cu 170 cp sa aiba perf. mai bune decat de ex. golf 5 gti cu 200 cp

inteleg ca este o masina superba si un vis implinit, dar sa nu exageram... unde scrie 7 sec. ca peste tot scrie 8.5-8.6 sec?

cu riscul de a ma repeta - nu ma iau de ce scrie ma iau dupa ce am simtit de cand am luat-o!

te rog nu vreau sa incepem iar discutia ca iese nu iese!

o sa vedem joi daca iese sau nu - din 4 persoane in masina o fi in stare unul sa numere 7s!

nu vreau sa ma contrazic cu nimeni dar nici eu nu schimb vitezele atunci cand le schimba fabrica ca sa dea timp/100km/h

Link către comentariu

spune-mi si mie cu ce anvelope a venit stock?

a ta e pe 17 sau pe 18?(cred ca 17 dupa poze)

pt. iarna o sa-i putem pune niste jante mai mici

(15)cu anvelope de iarna pentru a iesi mai bine cu bugetul?

Link către comentariu

cam mare diferenta de la 8.5s la 7s, nu crezi? ;) ;) ... nu uita ca fabrica vorbeste de 100km/h REALI, nu pe bord... adica vreo 110 pe bord... unde zic eu se poate pierde lejer 1s

Link către comentariu
spune-mi si mie cu ce anvelope a venit stock?

a ta e pe 17 sau pe 18?(cred ca 17 dupa poze)

pt. iarna o sa-i putem pune niste jante mai mici

(15)cu anvelope de iarna pentru a iesi mai bine cu bugetul?

225/45/17

teoretic poti sa pui jante de 16 + talon mai mare (rezerva acum este de 16)

cam mare diferenta de la 8.5s la 7s, nu crezi? ;) ;) ... nu uita ca fabrica vorbeste de 100km/h REALI, nu pe bord... adica vreo 110 pe bord... unde zic eu se poate pierde lejer 1s

eroarea masinii este de -5% deci 100 este 95 real - nu am ce zice trebuie sa fie ca voi.....!!!

Link către comentariu

Un prieten cu passat de 130cp remapat cam la 165cp, cutie 5 trepte prindea suta cam in 8.5s (real). Passatul respectiv avea (cantarit) 1580kg. Daca e corect ce scrie acolo ca masina are aproape 1.5tone ma indoiesc ca prinde suta in 7 secunde. Singurul mod in care ar putea prinde suta in 7s ar fi cutie de viteze speciala cu rapoarte foarte scurte.

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

Se pare ca dilema asta a secundelor +, - 1,5 secunde ucide topicul. Mai lasati-le incolo de discutii contradictorii continueeeeeeeeee.........

Link către comentariu

Corect. Oricum. Felicitari pt masina. Daca zici ca nu scoate nici fum e perfect, era pacat ca o masina asa frumoasa si sportiva sa scoata fum... Daca zici ca si zgomotul de mult redus e aproape masina ideala.. pacat ca nu dau si dsg.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!