Jump to content

De unde pot sa fac rost de un suport de pahare pentru un Polo model 2001?Va rog...

cozmyn
 Share

Postare recomandată

Am un Polo din 2001 si as vrea sa va intreb de unde as putea sa fac rost de un suport de pahare.Cam cat ma costa?Stiti cumva vreun site unde as putea gasi asa ceva?

Tin sa mentionez ca sunt din Cluj.

Si m-ar interesa si o cotiera daca cumva stiti.

Va multumesc mult de tot!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Despre suportul de pahare, poti incerca la diferite centre de dezmembrari - sunt niste telefoane chiar pe forum. Iar despre cotiera, vezi ca aducea codatel - da un search pe forum si vei gasi.

Link către comentariu

Despre suportul de pahare, poti incerca la diferite centre de dezmembrari - sunt niste telefoane chiar pe forum. Iar despre cotiera, vezi ca aducea codatel - da un search pe forum si vei gasi.

Nu imi dai u te rog mult un nr de telefon unde as putea sa gasesc suport din ala de pahare,ca am cautat si nu am gasit. PLS

Si nu sti un mail de al lui codatel pentru cotiera?

Mersi mult de tot.

Link către comentariu

Nu stiti cumva un id de messenger a lui codatel sau un nr de telefon,va rog,ca ma intereseaza o cotiera pt un VW Polo,model 2001 in 2 usi.

Va multumesc mult de tot.

Link către comentariu

este si nr de tel si id de mess in linkul care l-am postat mai sus.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!