Jump to content

atunci cand incetinesc viteza intre 10-5 km/h cu masina scoasa din viteza, mi-se opreste motorul

manu99
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am si eu o probleme:

- atunci cand incetinesc viteza intre 10-5 km/h cu masina scoasa din viteza, mi-se opreste motorul;

- nu se intampla mereu, dar totusi destul de des;

- in prima faza am crezut ca este de la benzina si am adaugat un aditiv si ma gandeam sa schimb si filtur de benizina, dar cred ca este totusi de la regulatorul de aer!!

Imi poate raspunde cineva la intrebarea mea. Daca este regulatorul stiti un pret??

Multumesc mult,

Manu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

"regulatorul" de aer la motorul tau este chiar clapeta de acceleratie ..... este posibil sa fie de acolo .....dar mai sunt si alte componente care influenteaza turatia de ralanty ,.,,, ar cam trebui facuta o diagnoza ..

Link către comentariu

Luat "babeste" : - probleme aprindere

- probleme alimentare

Link către comentariu

Problema ta s-ar rezolva asa:

- curatat clapeta acceleratie;

- curatat/schimbat filtru aer;

- verificat/schimbat bujii;

- verificat/curatat injectoare;

- schimbat filtru benzina;

- verificat presiune la pompa de benzina;

Ordinea ti-o alegi tu! Dar intai de toate incearca o diagnoza si vezi daca gasesti ceva care nu e ok.

Link către comentariu

Multumesc mult tuturor pentru sfaturi. Ce am mai observat este ca atunci cand pun frama mai brusca cu ea scoasa din viteza are aceeas problema sa fie de la servofrana.

La diagnoza (pe calculator, am facut-o cu un amic mecanic la Avia-Skoda) nu da nici o eroare, motorul merge foarte bine. Sa mai incerc si la Service Porche Romania?

Cred ca ai mare dreptate si trebuie verificate,curatate sauschimbate cele enumerate de tine.

Merci mult

istef edit: Te rog nu mai folosi quote la mesajul anterior. Citeste regulamentul aici.

Link către comentariu

scoate mufa de la EGR si vezi daca mai face la fel ......

Link către comentariu

@manu99 Eu zic ca nu merita sa te duci sa arunci banii la PoRo, caci mai mult decat ce ti-a facut prietenul tau la Avia nu o sa-ti faca aia de la PoRo. Doar e acelasi tester sau daca nu, modele foarte asemanatoare.

Link către comentariu

Nu trebuie sa te impacientezi...am avut si io aceeasi problema ( si inca de 2 ori in decurs de 6 ani) pe cand aveam Golful de 1.4 16V benzina, problema care a fost depistata si remediata

- curatat clapeta acceleratie;

- schimbat filtru aer;

Nu mai stiu din pacate cat a costat dar oricum a fost putin..bafta multa

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut,

Am rezolvat problema cei de la Brady Trade au folosit un Spray pentru Carburator, mai multe detalii nu mi-au dat. Schimbasem deja filtru de aer, benzina, bujii si nu se rezolvase nimic.

Toate bune,

Manu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!