Jump to content

VW Scirocco MK1 '79

_andrei_

Postare recomandată

masina mea....un vw scirocco mk1 din '79, motor schimbat cu unul de passat/santana din '82, 1,6 cmc, 85 CP, suspensie cat de cat sport :), faruri de MK2, reconditionata destul de mult si cu ajutorul lui @scirocco :Driver: . Ar arata mai bine fara eleron? ma tot gandesc daca sa-l dau jos sau nu...

Link către comentariu

nu ai mai avut si alte variante cand iai schimbat motorul? zic eu ca ar fi meritat ceva mai puternic :Driver:

Link către comentariu

arata ok cu eleronul ala din exterior, nu te deranjeaza la mersul cu spatele?

Link către comentariu

in primul rand va multumesc pentru sugestii

@Denilson - din pacate fostul proprietar a facut schimbarea chiar inainte sa-l cumpar. si faza nasoala ii ca eu l-am omologat = o gramada de banii. e o poveste intreaga cu omologarea.

@oby_bv - ii ok la mersu cu spatele. eleronu a fost asezat si mai sus. cam la nivelul pavilionului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!