Jump to content

LEX-ul de Brasov

oby_bv

Postare recomandată

oare pe langa etrieri ar trebui vopsiti si "butucii" de la roti ca arata cam urat ei

Si eu ma gandeam la galben sau rosu...

Link către comentariu

Stie cineva unde as putea gasi un "eleron" ( daca am zis bine) pentru luneta? O sa pun si o poza ca sa va faceti o idee. Am cautat da nu am gasit pe la noi...

post-6838-1179738724_thumb.jpg

ceva in genul la ce are asta pe luneta...

Link către comentariu

Frumoasa masina! (si nu ma refer la cea din ultima poza...). Sa o stapanesti sanatos.

E interesant eleronul aratat. Nu am mai vazut pana acum. Succes. Si daca tot ai pus poza respectiva, mie imi plac si pragurile. Deh, cine are bani si posibilitatea... oase roade!

Link către comentariu

de cat ti-s jantele de 17" sau 16"? si eu am acelasi model.

PS: de unde le-ai luat tu?

Link către comentariu

jantele sunt pe 16" ( m-am gandit la ce drumuri fac) si le am luat de la arinovis din bv, ca fapt divers tu cat ai dat pe ele?

Link către comentariu

Frumoasa masina. Eleron nu cred ca da bine (totusi e o masia de alta clasa nu sport), dar este o simpla parere. Sa ai parte de ea, si cat mai multi km.

Link către comentariu

e drept gusturile nu se discuta :lol: , dar mi e mi se pare ca acea piesa pusa la luneta este destul de finuta si oricum nu vreau sa modific ff multe la masina, pentru ca totusi nu e o masina sport.

Si chiar nu stie nimeni unde pot gasi acea piesa din poza de mai sus? Dau o bere... :rolleyes: pentru informatie

Link către comentariu
jantele sunt pe 16" ( m-am gandit la ce drumuri fac) si le am luat de la arinovis din bv, ca fapt divers tu cat ai dat pe ele?

eu am dat 545 ron pe bucata... tu? daca nu vrei sa dai aici pretul da-mi un pm.

oricum din poze vad ca arata destul de bine si pe 16".

Link către comentariu
Publicat (modificat)

pai eu am dat 504 ron pe janta, 330 ron anvelopa, si am primit 5% discount, valve gratis, manopera gratis, urmeaza echilibrare gratis si surptiza de la Dunlop o trusa de scule :o

nu stiu cat de buna a fost afacerea dar nici nu am stat sa caut...

Modificat de oby_bv
Link către comentariu
  • 1 month later...

Foarte frumoase jante. Poate vin joia asta sa ti le admir :salut: Cand ne-am intalnit in zona Practiker nu le aveai parca....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

..... Un real "eye-catcher" Passatul lui matale :) Mi se pare ca l-am observat la un moment dat pe langa magazinul Star. Jantele intr-adevar i se potrivesc de minune...

..... Ai vopsit etrierele ? Si eu ma gandeam sa ma ocup de ale mele vara asta; ce zici de un galben mustar, ca in poza ? Poate rosul e oarecum banal, apare la 90% din masini.

Numai bine !

Drum cat mai bun !

post-7977-1184237162_thumb.jpg

post-7977-1184238039_thumb.jpg

post-7977-1184238047_thumb.jpg

Link către comentariu

Sigur eram eu langa star ca lucrez la INTERSPORT, nu am prea avut timp, dar vreau sa-mi vopsesc si eu etrierele un galben lamai( cam la fel cu ce ai zis si tu) eventual ne anuntam si luam vopseaua impreuna . Am inteles ca e destula pentru 2-3 masini in "set" :lol:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina,s-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme

ca modificari da bine si un eleron din ala micut pe prtbagaj gen bmw

Mie mi-ar placea si niste carcase cromate ptr oginzi

post-11369-1184431177_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

post-6838-1185289841_thumb.jpg Se descurca LEX-ul si pe teren accidentat :))

post-6838-1185289787_thumb.jpg Si o poza la cetatea Rupea ( daca aveam un aparat bun ce poza frumoasa ar fi iesit...)

Link către comentariu
  • 1 year later...
  • 3 months later...
a murit topic-ul tau ?!:blah_:

aproape.. sau pana la urmatoarea sedinta foto

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!