Jump to content

LEX-ul de Brasov

oby_bv

Postare recomandată

Salutare tuturor, eu sunt Alex, sunt di brasov si m-am incumetat sa-mi prezint si eu masina:

- VW Passat Berlina 2002 1.9 TDI 74KW 101 CP (deocamdata!)

- dotari hmmmm cam slab:

- xenon ( singurul lucru ok)

- proiectoare

- volan sport in 3 spite imbracat in piele

- schimbator si frana de mana imbracate in piele

- ceasuri si schimbator cromate

- incalzire in scaune

- a/c ( nu are climatronic uffff)

- oglinzi electrice incalzite

- 4 geamuri electrice

- MP3 Pioneer+ 8 boxe

ce va mai plictisesc atata ca doar toata lume stie ce are un trendline pe el, nu e cine stie ce de capul lui dar e al meu , iar eu imi iubesc masina

O sa pun si niste poze nu ca v-ar interesa in ca un Passat dar sa-mi arat si eu " prietenul"....

Hai ca ne mai auzim, numa' bine

Link către comentariu

cand am spus k " e vorba de un LEX" era un titlu oarecum metaforic, asta este nr de inmatriculare

cat despre poze o sa pun de indata ce o sa-i mai fac pentru ca am ramas fara ( mici pb tehnice) :)

Link către comentariu

vin acum si cu pozele, nimic impresonant stock :hainoroc:

calitatea lasa de dorit si... scuze sunt cam mari telefonu bata-l vina

inca una

si cu asta gata nu va mai obosesc.....

el este " LEX"

Modificat de oby_bv
Link către comentariu

Mai pun o poza facuta pe Transfagarasan, daca aveti ocazia mergeti pe acolo aveti ce vedea...

Si nu am rezistat sa nu pun si o poza cu drumul, pentru cei care nu stiu inca cum arata

Modificat de oby_bv
Link către comentariu

Sa ai noroc de LEX. Misto poze, mai ales transfagarasanu, si aia din poza care dau o mostra de cum sa circulam corect in Ro ;)

Link către comentariu

Te referi la depasirea prin stanga a telecabinei nu la mai putin de 50 de m de peron?

Frumuasa masina - nici nu ii stau bine passatului prea multe briz-brizuri.

Ce idei ai pt. modificari?

Link către comentariu

La modificari nu stiu daca o sa ma bag pentru ca voi schimba masina in toamna sau in primavara, iar la un Passat nu as schimba prea multe dpdv optic imi place cum este..

Link către comentariu

Frumoasa masina. Multi km fara probleme. Apropo ce masina vrei sa-ti iei in toamna.

Link către comentariu

Nu stiu sa vedem in functie de buget :blink: , mie imi place mult VW dar vreau ceva de teren si nu ma prea incata Touareg ( sper ca am scris corect), cel mai probabil L200 sau Navara, si s-ar putea sa ramana si "Lex"

Link către comentariu

aceeasi dotari ca a mea. se poate face o schimbare a AC cu CLIMAtronic? ma enerveaza consola cu AC!!!

Link către comentariu

voi ce tip de jante credeti ca ar merge pe Passat-ul meu, daca aveti si ceva recomandari? ceva... nu ieftin dar rezonabil ca pret

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

fffroarte frumos trans-ul ,cam cand ai fost pe acolo,pt ca eu am avut probleme acum 2 sapt cu un passat ca al tau tot acolo

Link către comentariu

Am pus Llumar pe masina, o sa pun si poze dupa ce o spal ca are numa pudra de talc pe ea.

:D

Link către comentariu

Doua poze facute la repezeala ( batea vantul de nu puteai sta pe picioare) pe Transfagarasan si la Balea Lac.

Cred ca se vede si folia B)

Link către comentariu
  • 7 months later...

se pare ca trebuie sa pun din nou poze

am si jante mai nou... RIAL PORTO BLACK :)

Link către comentariu

haide odata cu pozele, nu te mai lauda ca ai "jante" si "pungi", pune pozele :cheers:

:icon_thumright:

Modificat de oozz
Link către comentariu
Publicat (modificat)

post-6838-1179487936_thumb.jpg

incep sa pun si ceva poze acum

si mai urmeaza..

ce parere aveti cum dau jantele?

post-6838-1179488205_thumb.jpg

post-6838-1179488215_thumb.jpg

o sa pun si unele mai bune astea au fost facute la repezeala

Modificat de oby_bv
Link către comentariu

ce culoare credeti ca ar da cel mai bine pentru etrieri? Raportat la jante si culoarea masinii...

Link către comentariu

Salut...Frumoasa masina... Cat despre vopsirea etrierilor...un galben lamai...ar da bine tinand cont ca masina este inchisa la culoare...Parerea mea... :8:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!