Jump to content

mi-am luat golf 4 1.9 TDI

scirocco

Postare recomandată

Azi mi-am luat un golf 4 variant 1.9 tdi din 2001. masina are 245.000 km,

a fost adusa de cumnatul meu din germania la 220.000 km, are motorul schimbat (blocul) la 160.000 km - care o fi motivul ???, nu scoate fum decat f. putin cand e chiar rece si accelerata.

Are curele, filtre, ulei schimbate toate f. recent, imi lipseste un capac :D dar o sa-i pun jante de aliaj...

are roti de 16" cu cauciucuri 205.55 in stare noua :Driver:

asta e masinuta:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Treaba cu blocul schimbat a fost acolo sau aici?

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Treaba cu blocul schimbat a fost acolo sau aici?

acolo

pretul e bun ca doar suntem neamuri...

dotari: model Edition, AC, ESP radio cass Beta, ... cam atat.

Link către comentariu

In sfarsit ai si tu o masina ca lumea. Te astept sa dam o tura sa vedem cum merge. ma gandeam asa...nu ai pune motoru de pe golf pe scirocco :Driver:

Link către comentariu

@scirocco: Presupun ca este primul Diesel; te asteptam la TDi Forum cu intrebari daca va fi cazul. Sunt acolo cateva topic-uri ce merita citite (de ex. functionarea Diesel-urilor moderne, curatare turbine samd)

Ai ales un motor excelent care cu relativ putini bani poate fi dus in peste 200CP :Driver:

Link către comentariu
  • 3 years later...
are motorul schimbat (blocul) la 160.000 km - care o fi motivul ???

La motoarele astea e o problema cu suportul motor de pe partea distributiei. Se slabesc suruburile si se pot rupe, uneori chiar si cu o ureche de prindere de pe blocul motor. Asta poate fi unul din motive.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!