Jump to content

VAG GOM

nmario
 Share

Postare recomandată

Salut, am si eu o problema.Acum vreo 3 saptamani mi s-a aprins led-ul de catalizator, ceea ce nu era nimic nou deoarece,in timp i s-a aprins de multe ori de la benzina proasta, dar se stingea intr-un final.Acum vad ca sta aprins desi am facut vreo 2 plinuri pana acum.Masina nu face nici o problema, deci banuiesc ca e vb de o eroare stocata.Ma poate ajuta cineva sa sterg cu vag com-ul respectiva eroare?Mersi frumos.

P.S Nu stiu daca mai scrie in descriere, eu am o skoda octavia 1 combi 1.8T.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Teoretic masina nici nu ar trebui sa-ti faca vreo problema. Catalizatorul are efect asupra noxelor nu se observa la motor. E adevarat ca sonda Lambda poate da niste valori schimbate in computerul masinii dar nu simti ceva efectiv. Eu am mers cu catalizator defect (la o alta masina nu cea de acum), vreo luna jumate pana l-am schimbat (era cazut in garantie si a durat pana au adus piesa si m-au programat la montaj). Daca vrei sa vezi efectiva ca e ceva in neregula, fa un test de noxe la un service si compara cu valorile care ar trebui sa fie la gradul tau de poluare si model de masina...banuiesc ca ai EURO 3

Bafta. Daca nu ai garantie o sa te coste de te rupe... estimez undeva pe la 15 - 20 milioane. Vezi cum il gasesti

Link către comentariu

era alta problema la el... o lista cu vreo 6 coduri de eroare am so pun pe net sa vedem ce si cum

Link către comentariu

Tu ai indicator de catalizator? :Driver:

Eu cred totusi ca s-a aprins CEL (Check Engine Light) care poate sau nu avea legatura cu catalizatorul. Iti recomand cu caldura o scanare cu Vag-Com, problema poate fi in alta parte.

Daca totusi este ceva legat de catalizator, poti verifica tensiunea pe a doua sonda lambda care ar trebui sa fie 0.45V, daca imi aduc bine aminte atunci, cand catalizatorul merge ok, ma gandesc ca poate a luat-o si sonda razna.

Cati km are masina si din ce an este ?

Link către comentariu

sory pt intarziere.. i-am sters eu codurile de eroare.... pe parte de turbo ced ca a avut un contact imperfect la n75 si de aici problema.... de restul banui benzina proasta si o oprire accidentala a motorului... mai ales aia de la avans

Modificat de cipos
Link către comentariu

Salutare,

In primul rand, mersi frumos cipos pt vag.Desi ma bucurasem ca am scapat de problema, se stinsese martorul si nu mai dadea nici o eroare,..dupa 3 ore s-a aprins iar...nu stiu ce sa mai cred..Masina e din 2002 si are 90.000 de km.I-am facut distributia pe la 85.000.Ce ma sfatuiti sa fac?

Link către comentariu

de data asta a fost de g62, sonda de temperatura

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!