Jump to content

Ulei pe sub usi

pmhoria
 Share

Postare recomandată

Salut,

Aseara am fost la spalatoria la care merg tot timpul si am observat urmatoarea chestie:

Dupa ce au sters masina si au deschis usile am vazut sub toate usile niste dungi negre... ;)

Am dat cu mana si am vazut ca sub toate usile era un ulei negru. Ce mi se pare ciudat e faptul ca la fiecare usa exista niste gaurele de scurgere a apei din usa si fiecare din ele erau pline de ulei negru (poate chiar veselina??)

In fine, masinuta e noua (cea din semnatura), are aprox 2 luni si ma gandeam ca poate ati patit si voi ceva asemanator cu masinile voastre noi. Eu oricum o sa ma duc la service sa se uite si ei dar ma gandeam ca poate ati mai vazut asa ceva.

Merci.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Posibil din cauza caldurii sa se fi topit si sa fi curs excesul de vaselina de la mecanismele de geam, limitator deschidere, etc. Nu ai de ce sa iti faci probleme, nici sa te duci la service, ca bati drumul degeaba.

Modificat de saboteur
Link către comentariu

si eu am patit asa prima oara cand am dus o la spalatorie...

Link către comentariu

Si eu am patit, dar era vaselina, si era cam multa... Am gasit-o dupa ce a stat in soare si a curs chiar din usa care a stat la soare.

Acum se ridica o alta intrebare, avand in vedere ca unii dintre noi au avut probleme cu geamurile electrice, nu e posibil sa se strice pentru ca ungerea nu este cum trebuie? Nu trebuie re-unse mecanismele din interiorul usilor?

Link către comentariu

oka. am inteles. m-am linistit.

merci pt raspusuri.

Link către comentariu

O ungere buna poate preveni problema clasica a geamurilor de VW.

Ungerea este simpla in sensul ca se poate da jos panoul decorativ. In spatele lui se gasesc doua capace rotunde de cauciuc de diametru ... 8-10cm care sunt exact in dreptul cablurilor, rolul acestora fiind pentru demontarea geamurilor. Se poate face ungerea pe acolo cu vaselina rezistenta la temperatura (grafitata, litiu, etc ...).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!