Jump to content

Ambreiaj O! alh fosta 90cp.. actualmente?

Spankyro
 Share

Postare recomandată

am impresia ca se cam duce ambreiajul meu.cum imi dau seama cand trebuie schimbat?la viteze de peste 170-200km la ora miroase .ma gandesc ca patineaza de cand am facut chiptuning.

ambreiajul de la modele de 1,9tdi de 130 cp se potriveste sau ce alt kit mai rezistent

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

deci? nu stie nimeni ..toata lumea citeste topicul dar nimeni nu isi da cu parerea?

Link către comentariu

Incearca sa vorbesti cu Volksman,cred ca e cel mai in masura sa te ajute.

Chiar s-a mai discutat problema asta pe undeva...

Link către comentariu

sa nu zic nimic, te miri ca patineaza la 200 la ora.......... :lol: :lol: . Aia e viteza de 1,9 tdi?

Link către comentariu

Pai vezi ce diametru are volant si apoi e clar ca ambreiajul e mai mic. Cauti unul care sa se potriveasca in "carcasa" originala...

Link către comentariu

@spankyro:

Adio ambreiaj :Driver:

Au discutat baietii astia in aria TDI forum despre ambreiaje de m-am saturat eu, chiar n-ai gasit in nici topic de acolo ce te interesa?

Warning +20%

Link către comentariu

@spankyro:

Adio ambreiaj :)

Au discutat baietii astia in aria TDI forum despre ambreiaje de m-am saturat eu, chiar n-ai gasit in nici topic de acolo ce te interesa?

Warning +20%

@toni am tot folosit funcita search si nu am gasit nimic ...daca as fi gasit nu deschideam alt topic

deci consider ca warningul acela nu isi are rostul :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!