Jump to content

Candy White LocoMotion

Shtrumf2k

Postare recomandată

aprox 110 euro este din aluminiu si este dubla de asta e un pic mai scumpa

thx!

Link către comentariu
  • Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shtrumf2k

105

• Bogdan_wrc

19

• nadir@boosted.ro

16

• bbm

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

fumooos shtrumf.. arata f bine ceasurile (numai sa scapi intr-un fel de cablul care duce la ele..:angry: ). fa-le si o poza noaptea daca poti.

asa cum zicea si SB 20 WOB, poza in miscare e f reusita.

cand iti pui pragurile..???

Link către comentariu

multumesc Tiesto, cablul este de la detectorul de radar, o sa fac poza si noapte

pragurile in curand, ai putintica rabdare:)

Link către comentariu

mai blocat la faza asta, ma uit si iti spun, oricum e destul de bun dar nu te astepta la vreo piesa de detector

Link către comentariu

ahaaa...de la detector.. inteles..dar tot ar arata mai bine daca ai reusi sa il dosesti cumva..

Link către comentariu

Man, sa o stapanesti sanatos, cu toate modificarile, mai vechi, si mai noi ;) Masina arata bestial, si presupun ca fuge rau de tot, de franat, nu cred ca mai are rost sa mentionez!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

din ce in ce mai frumoasa! ma bucur ca lucrezi cu gust la masina si ma bucur ca esti un adevarat pasionat al "tuningului" daca pot sa spun asa!

cum e masina cu noul soft?

Link către comentariu

o evolutie superba shtumf; totul facut cu bun gust si de cea mai buna calitate.

continua sa ne surprinzi.

Link către comentariu

multumesc tuturor de aprecieri, masina a ajuns intr-un punct unde o sa stea destul de mult pt ca....am obosit

ultimele 2 saptamani au fost destul de grele pt amandoi(the car & me) am montat admisie BMC, ceasuri turbo si bara de rigidizare in prima saptamana si in a doua BIGGER TURBO

masina are acum un soft intermediar ....nu ma intrebati de cai ca nu stiu cati am dar masina fuge like a dream

overall este ce am sperat cand mam gandit sa o cumpar, tractiunea integrala face toti banii

in urmatoarele saptamani softul se va apropia de final si urmeaza un dyno sa vad si eu cati ponei se ascund sub capota

va multumesc tuturor inca o data

si vb unui prieten foarte bun...tuning days=zile de cosmar

Link către comentariu

pai si ne lasi in ceata??? bigger turbo = ?

= love, stim...dar ce...

Link către comentariu

turbina este un hibrid, Garrett VNT 18/20 care a mers bolt-on pe masina fara alte modificari

de ce zile de cosmar? pai sa incepem cu ceasurile, a durat o zi intreaga sa le puna, foarte migaloasa munca, admisia minunata de la BMC dupa ce a fost montata EGR nu mergea cum trebuie, dupa alta zi s-a rezolvat, era un vacuum imperfect, masina era gata dar cu noua admisie cand masina era rece pana in 2000 de ture intrerupea, pe vag com nimic, am dat admisia jos, nu a mai facut

montajul turbinei a durat o zii intreaga, din cauza sistemului 4motion nu este loc f mult si se lucreaza destul de greu

sambata cand am inceput sa facem softul masinii aveam febra 38-39, si ma muceam cu 4 servetele pe minut, pe la 12.30 noapte in schimb masina fugea f misto

a urmat duminica alte mici reglaje

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte frumos .... chiar ma bucur ca esati multumit!

abia astept un raspuns final!

tare curios sunt unde o sa ajungi cu masina pentru ca ce ai ales tu era o alternativa la care ma gandeam si eu!

tdi 4x4

Link către comentariu

Am avut ocazia sa admir aseara putin masina in actiune....eu eram cel din spatele tau Shtrumf2k de pe la victoriei pana in dorobanti cu passatul argintiu....pot sa spun ca masina pleca fulminant in acceleratii.Singurul minus observat de mine a fost cantitatea enorma as putea spune de fum.Cred ca mai sunt cateva reglaje de pus la punct p-acolo si o sa se rezolve problema fumului.

Felicitari oricum pt masinuta!

Modificat de giorgio_tlro
Link către comentariu

salut

scuze, te-am observat dar nu stiam cine esti

da, ai dreptate cu fumu, dar se rezolva si asta, am zis ca mai e de lucru

multumesc mult de aprecieri

Link către comentariu

Felicitari! :Driver: Masina merge foarte bine, foarte liniar... e brici!

Modificat de Zyx
Link către comentariu

multumesc man

p.s. preferam bici nu brici

Modificat de Shtrumf2k
Link către comentariu

foarte tare masina .....

ceasurile cine le-a montat? poti da ceva detalii ca la mine nu are cine si ma chinuii de o luna sa le pun, unde ai pus sonda pt oil pres? o poza ar fi super macar pe pm daca nu deranjez prea tare ca la skoda au zis ca nu pot pune asa ceva pe masina, ca nu au ei timp si pierd garantia.

Link către comentariu

ceasurile le-am montat la service-ul lui marian valcu, www.marsil.ro

nu stiu detalii dar omu e foarte priceput te poti duce la el cu mare incredere

daca vrei detalii de contact dami un pm

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!