Jump to content

Candy White LocoMotion

Shtrumf2k

Postare recomandată

chaz diferenta este de 5kg intre jante, de aici si diferenta

bogdane vino la o intalnire duminica ca atunci putem sa venim mai multi,

stai linistit ca nu ii spun, oricum nu are de unde sa afle:))

Link către comentariu
  • Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shtrumf2k

105

• Bogdan_wrc

19

• nadir@boosted.ro

16

• bbm

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

o sa mai vin, dar mai facem intalniri si prin Pl si mai stau pe aici. plus ca dimineata duminica e greu de tot sa ma trezesc sa ajung in timp util la 12 00 la Buc. parca atunci era intalnire, nu? dar ma uit atent la topic, ma culc seara devreme si vin!!

Link către comentariu

20kg in minus cand vine vorba de masa nesuspendata a masini e mult.

O "roata" mai usoara se cunoaste foarte mult in felul cum merge masina. Insa asta doar cand se conduce "la extrem".

Link către comentariu

Wow....mi se pare enorma diferenta ! Inseamna ca jantele mele stock sunt si mai grele decat MAM-urile tale.. Ok, m-ai convins, imi iau niste OZ-uri sau BBS-uri...ma mai gandesc daca pe 17 sau sa raman tot la 16..

Link către comentariu

shtrumf, ce zici de jantele astea ? :Driver:

Ar arata bine pe masinutza mea rosie ?

post-8110-1170189875_thumb.jpg

Link către comentariu

arata f bine, dar pe 17' min

deschide si tu un topic in aria masina mea si vb acolo ca aici sunt Off topic.....

Link către comentariu

Foarte misto frate!!!

Sa le stapanesti sanatos si voinic :))

Si schimba bara ai fata sau fa-i ceva, ca mai am putin si vin io cu plastilina si ti-o fac .... :D

:)) o sa spui :))

Link către comentariu
...Roadrunner...

Frumoase foc jantele, dar parca e gresit un pic ET-ul... mi se par cam inauntru. Ce-i drept nici poza nu ajuta...

Sper sa ma insel.

Link către comentariu

et 35 am la roti, sunt f iesite in afara, mai mult nu se poate...sunt fix la linia masinii..asa cum a zis si bbm mai sus, in realitate arata mai bine

o sa schimb bara Vlad dar inca nu am gasit ce vreau eu...de schimbat o schimb ...in curand

Link către comentariu
  • 1 month later...

wow..super tare.

cand altii iti spun sa ii plimbi, eu te voi ruga sa ma franezi :Driver:

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

da ce sa zic frumoasa masina si asa cum era dar acum cu modificarile astea ce sa mai zic franele f tari si jantele senzatie....tot ceea ce iti ramane e sa te bucuri de ea asa ca doar asta pot sa iti doresc :Driver:

Link către comentariu
update

frane Brembo 320 mm 4 pistonase

Hai, ca arata foarte tare! Inca nu am vazut-o real, dar imi inchipui ca e senzatie. Jante mai mici nu poti pune acum, nu?!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

nu pot pune, dar e bine asa, vreau sa pun mai mari

update again, am pus ceasuri, bara de rigidizare si filtru BMC-CDA

poze soon

pozeee

post-3160-1174982491_thumb.jpg

post-3160-1174982505_thumb.jpg

Link către comentariu

Franele m-au terminat.... Super treaba.

In privinta filtrului in schimb, sunt sceptic. Se simte ceva care sa merite cantitatea mai mare de praf care ajunge in motor?

Link către comentariu

nu cred ca intra mai mult praf la motor, filtru este acoperit in cutie si nu este f permisiv

Modificat de Shtrumf2k
Link către comentariu

Nu mi-ai raspuns daca se simte ceva performanta...

Uite ce scrie chiar la ei pe site:

"WARNING: This product is made for track usage only and is not intended by the manufacturer for use on public streets or highway."

http://www.bmcairfilters.com/infoCDA.asp

Filtreaza din parti :

http://www.bobistheoilguy.com/airfilter/airtest3.htm

D-aia nici nu se foloseste decat pe pista nu pe strada. Ala e jegul care trece de filtrele "sport" dupa numai 500 miles. Si zice omul ca ".. Well this is Western WA state where everything grows lush green.." adica paradis in comparatie cu Bucuresti.

Modificat de Deceunink
Link către comentariu

scuze, da se simte f bine, masina trage mai de jos, am mai avut filtru green in cutie si sincer at nu am simtit mare lucru, dar asta se simte semnificativ

Link către comentariu

ff frumos arata...as vrea sa te intreb de unde ai luat ceasurile si cat te-au costat.. si daca imi poti spune si cat au costat franele as fi recunoscator :argue:

Link către comentariu

ceasurile le-am luat de la un coleg forumist, Epox, il gasesti in aria de vanzari la oferte extinse

franele le-am luat de la un prieten care le-a avut o perioada pe masina lui, pretul lor noi este undeva la 1300-1400 de euro nu stiu exact

Link către comentariu

Shtrumf,cat costa bara de rigidizare?

Rolling shot-ul e super!

S-o conduci sanatos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!