Jump to content

Candy White LocoMotion

Shtrumf2k

Postare recomandată

Nu degeaba am spus ca masina asta e superba... scaunele astea o fac sa arate mult mai bine. Ai incalzire in ele? Felicitari!

Link către comentariu
  • Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shtrumf2k

105

• Bogdan_wrc

19

• nadir@boosted.ro

16

• bbm

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Are incalzire pe baza de reprize de TDI :P Bravo Shtrumf arata bine masina. Am vazut`o o data in fata la, London in Romana si arata bine rau.

Link către comentariu

multumesc tuturor

au incalzire, nu au airbag dar multumita lui Dragos nu se mai a aprinde becul in bord

stati pe aproape ca mai urmeaza si alte cadouri

Link către comentariu

Sunt cumva scaunele care-au stat ceva vreme la Pitstop? Am salivat de multe ori la ele, sunt superbe, sa le stapanesti sanatos :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

jante noi, tot pe 17' OZ Ultraleggera Matte Graphite

cantaresc 7,2 kg si sunt senzationale, chiar se simte si masina trage sensibil mai bine

post-3160-1170058400_thumb.jpg

post-3160-1170058412_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte tari jantele, si eu ma tot gandesc la ele :hainoroc:

Masina arata super , ii mai lipseste o bara fata de GTI.

Felicitari si spor la treaba in continuare.

Link către comentariu

am mers mai mult pe eficienta, astea sunt cele mai usoare si mie imi plac ca sunt simple asa fara nici un detaliu sa sara in ochi

urmeaza etriere rosii cu patru pistonase....BRRRRRRRRRRR

Link către comentariu

arata altfel cu astea. mai "profi" asa. super. model reusit!si acum ma oftic ca nu am apucat sa ma uit mai atent la ea la intalbnirea de iarna :blink: dar sper sa mai fie ocazii.

Link către comentariu

Bogdane cand vii prin buc dami un tel(e in profil) si ne vedem

acum asa ca o parere personala, sunt la a 3 a masina pe care o modific, dar jantele astea sunt super smechere, nu credeam ca o janta usoara poate sa fie asa de performanta

masina pare mai zvelta consuma un pic mai putin, franarea e mai ok, si trage senzational...

Link către comentariu
masina pare mai zvelta consuma un pic mai putin, franarea e mai ok, si trage senzational...

consuma un pic mai putin? :blink: pai inainte consuma "un scuipat" acum cit iti ia, jumatate de scuipat?

PS: arata mai bine live decit in poze, va spun eu

Link către comentariu

Alex,

foarte tari jantele ! Arata zuper, asa negre... Ca idee, cu cat sunt mai usoare decat celelalte, MAM ? Faza cu consumul a fost chiar funny :D In cazul tau nu prea ai de ce sa-ti faci griji ... vrei sa-ti zic cat imi consuma mie motorasul de 1.6 ? Nu vrei, iti spun eu... parca mi-am luat cel putin GTI :blink: mai ales acum, iarna....

Pe de alta parte, incep sa ma gandesc la ce mi-ai zis... la mine poate s-ar simti ceva mai mult la consum, niste jante mai usoare...

Link către comentariu

merci de invitatie. o sa ne vedem cu prima ocazie mai mare asa, nu vreau sa te deranjez doar pt un vazut live. vor mai fi ocazii cu siguranta.

oricum, si cu bbm vreau sa ma vad, ca sunt curios cu bara aia de rigidizare cum sta masina..dar shhh..nu ii spune, ca ii spun direct atunci cand il vad sa nu poate sa mai dea inapoi :D :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!