Jump to content

Candy White LocoMotion

Shtrumf2k

Postare recomandată

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shtrumf2k

105

• Bogdan_wrc

19

• nadir@boosted.ro

16

• bbm

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Strumf mai pune niste poze..sunt foarte curios ce ai mai facut la masina..

Arata super!

Aprox. cat au costat pragurile si bara spate?daca nu vrei sa scrii aici da un pm.Multumesc

Modificat de pess
Link către comentariu

multumesc mult de aprecieri

momentan si eu astept sa vad ce o sai mai fac

in iarna asta nu cred ca o sa se mai intample ceva, o sa cumpar piesele si de pus o sa le pun in primavara cand se face cald

Modificat de Shtrumf2k
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Strumphy, hai ma si duminica la intilnire ca vorba ceea, are loc in spate la tine. Adica la 100 m de tine. La rectorat in parcare :hainoroc:

Frumoase scaune :hainoroc:

Link către comentariu

foarte tari. sa le uzezi sanatos :D

deci masina asta cu siguranta va trebui urmarita ;)

tu la scaunele tale ai avut airbag lateral? asta banuiesc ca nu au, sau ma insel? :D

Link către comentariu

la ale mele am avut, la astea nu am ...Dragos a fost pianistul din taste pe vag-com, a dezactivat air-bag-urile

Multumesc :D

Link către comentariu

va pot spune eu, in scaunele strumfului se sta foarte bine, au stat la mine in casa 2 zile timp in care am "parcurs" citeva sute de km :D :D :( se vede la televizor foarte bine din ele, ai sustinere laterala buna (in cazul in care adormi la un "viraj" in fata televizorului) , sint ceva mai usoare decit cele de serie (am simtit pe pielea mea aseara cind le am carat pe cele stock ale masinii - ma rog, max 2 kg in plus) !! apropos, cine vrea scaune de G5 cu airbaguri nefolosite si sistem de incalzire, sint de vinzare (sint model sport) !! nu de alta dar am nevoie de spatiu in sufragerie !! alex, ce pret sa cer pe ele?

Modificat de bbm
Link către comentariu

Frumoasa masina ai, Strumfule. Baza buna + tuning de bun gust, fara compromisuri ieftine. Excelent :(

Link către comentariu

multumesc tuturor

@alexrosiu: man suntem prea saraci sa luam lucruri proaste, asa ca pui ceva la cateva luni te strangi la curea si iese treaba buna

Link către comentariu

de unde ? e undeva de vanzare? ca o cumpar acum... :banghead:

accesoriile de pe r32 gen scaune si banchete sunt exxtrem de rare, sincer am avut un noroc porcesc sa le gasesc pe astea, daca o sa gasesc si bancheta aceeasi culoare o sa o cumpar daca nu o sa o imbrac in piele si gata

nu se observa aproape deloc diferenta de material, culoarea este identica....lucky me

Link către comentariu

Bravo!!! Cum merge lumea asta pe burta... Nu spui nimic... Felicitari!!! Incet-incet, devine ceva unic... rau!!! Bravo!!!

Link către comentariu

Gasisem undeva in Germania pe cineva care videa interiore de masini... tot ce trebuie inclusiv plasticurile, scrumiere mochete tot tot... si avea si un interior de r32 daca vrei ma interesez... stiu ca videam pe la 1500 EUR interior de passat nou crem... full piele.

Link către comentariu
Gasisem undeva in Germania pe cineva care videa interiore de masini... tot ce trebuie inclusiv plasticurile, scrumiere mochete tot tot... si avea si un interior de r32 daca vrei ma interesez... stiu ca videam pe la 1500 EUR interior de passat nou crem... full piele.

pai lui ii mai trebuie doar bancheta spate dar nu e problema, cumpar eu scaunele fata si le pun la mine in cupra

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!