Jump to content

Candy White LocoMotion

Shtrumf2k

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

nu vreau sa ma amestec prea mult dar sincer sunetul cam peste 60-70% este datorat din cauza typsului (ornament) ... restu e traseul si binenteles motorul ;:vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shtrumf2k

105

• Bogdan_wrc

19

• nadir@boosted.ro

16

• bbm

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

o poza de ieri seara, mai multe in w/e, am promisiunea ca azi vin jantele ....

Link către comentariu

ideea era sa vin aseara dar masticul cu care sunt prinse nu se uscase bine si am zis sa o las peste noapte la service...din seara asta este pe strazi, vreau sa vin sapt viitoare cand o sa am si jantele pe masina

toate dureaza f mult.....din pacate

Link către comentariu

Daca dureaza inseamna ca o sa iasa mai bine :angry: Oricum te asteptam joia urmatoare, chiar sunt curios cum arata. Toate cele bune tie si masinutei :(

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumos .... incepe sa prinda din ce in ce mai frumoase contururile ;)

sa o stapanesti sanatos ;)

Link către comentariu

am pus jante MAM pe 17' cauciucuri bridgestone potenza 225/45/r17 si am vopsit bara spate de GTI si pragurile de GTI

Link către comentariu

bijuterieeee shtrumphule :) ! foarte frumos golfuletz .. asteptam (sau eu unul cel putin) niste poze putin mai artistice/edificatoare/luminate :( ... presimt ca va ajunge departe SL-ul tau !

keep up the good work :D !

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

multumesc mult...jantele le-am pus ieri si pozele sunt facute aseara si azi dimineata cand am parcat la servici ...din pacate cu timpu' stau prost dar promit ca o sa fac niste poze de toata frumusetea

Link către comentariu
bijuterieeee shtrumphule :) ! foarte frumos golfuletz .. asteptam (sau eu unul cel putin) niste poze putin mai artistice/edificatoare/luminate :( ... presimt ca va ajunge departe SL-ul tau !

keep up the good work :P !

este "elevul" meu, cum incepe sa ma asculte, cum arata masina bine !! :D

Link către comentariu

frumoasa rau! killer!! thumb up!

dar si BBM din fata lui arata bine :)

Link către comentariu
frumoasa rau! killer!! thumb up!

dar si BBM din fata lui arata bine :)

natural born "taranul roman" ..... in echipament de tuning, ciorapi din obor & papuci din unirea !! eu eram nasolul ala de linga masina care ridea si facea reclama la orbit !!

Link către comentariu

noi aici pe forum nu avem ochi pt oameni. :) admiram masinile :(

Link către comentariu

Arata superb... spune-mi te rog cat au fost pragurile si spoilerul de GTI? superb... nu credeam ca o masina alba poate arata asa...

Link către comentariu

nu stiu cat costa pragurile si bara de GTI, eu le am de la un amic care le-a dat jos de pe GTI si a pus un kit complet.....am avut un pic de noroc :)

multumesc tuturor pt cuvintele frumoase

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

super abia acum am reusit sa o vad :lol:

p.s. cat te mai tin numerele alea ? :P)

Link către comentariu

Arata foarte bine masina. Continuarea logica mi se pare o bara fata tot de GTI, ca sa nu strici bunatate de kit. Insa eu as pune-o fara emblema "GTI".

In orice caz, albul si negrul pe Golf V (mai ales GTI) mi se par cele mai potrivite culori.

Link către comentariu

@nadir: numerele azi le schimb..intru si eu in rand cu lumea :blink:

@alexrosiu: si eu m-am gandit la o bara fata de GTI(fara emblema :lol: )dar inca nu stiu ce sa fac..as vrea bara de la oettinger dar inca nu se produce, de fapt as vrea tot kittul, mai astept ...mai sunt multe de facut pana o sa fie asa cum vreau

Link către comentariu

Foarte tare masinuta, culoare bestiala si jantele super (M-AM tot gandit si eu la ele :P )

Vezi ce la EIP exista un 4motion race controller care merita cumparat, eu strang bani pt el ... ;)

As pune bara de GTI - fara logo -

Sa o stapanesti sanatos si keep up the good work!

Link către comentariu

masinuta arata excelent! mi se pare ca pe golf albul arata superb! si mai als cu schimbarile facute deja e super!

Link către comentariu

multumesc mult

@cris: e o idee foarte buna ce fac cei de la EIP, dar momentan caut intercooler si nu prea gasesc, mai incolo race controller, dupa 180 de caluti pun si nebunia asta

Link către comentariu
ca sa o duci la 180 poti sa o faci cu intercooleru stock !

se poate dar munceste turbina / motorul mai greu / mult !! si la masina mea se pot scoate 272 de cai cu intercoolerul stock dar.....aia care au facut zic ca, cam pe hirtie sint caii aia !! sa nu uitam si caldurile care sint prin romania

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!