Jump to content

Candy White LocoMotion

Shtrumf2k

Postare recomandată

Jantele vechi sunt de 16"? Daca nu mai ai nevoie de ele cu cat le vinzi ?

Link către comentariu
  • Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shtrumf2k

105

• Bogdan_wrc

19

• nadir@boosted.ro

16

• bbm

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

pachet complet jante + cauciucuri 550 euro sunt noi, au 1000 km

@slider dar nu cred ca jantele se potrivesc la tine

@vrajit de fabia

trecerea nu e asa de dificila, imi place mult cuplul, motorul este superb singura problema daca se poate spune asa este greutatea masini care se simte

am mai avut diesel si sunt un pic fun :blink:

multumesc tuturor de urari

Modificat de Shtrumf2k
Link către comentariu

Poti da niste caracteristici ale cauciucurilor si jantelor ? Daca au sistem de prindere 5*112 inseamna ca se potrivesc si pe Passat jantele tale.

Link către comentariu

cred ca au prindere 5*112, asa stiu si eu si in cazul asta im cer scuze, se potrivesc la tine pe masina

din pacate producatorul lor nu-l stiu, anvelopele sunt Michelen energy

Link către comentariu

Jantele sunt de 15" sau 16" ? Cauciucurile sunt 205/55 R 16 sau mai mici ? Sunt de vara sau de iarna ?

Modificat de Slider2006
Link către comentariu

Mie nu imi place deloc culoarea alba. Ai vrut-o tu in mod special sau te-ai zgarcit la niste bani si ai luat culoarea standard ? jantele in schimb de nota 10 ! :eek:

Link către comentariu

mie imi place f mult, asa am vrut masina, alba...si nu imi pare rau deloc

Link către comentariu

superba masina, motorul, transmisia :D Ce-as mai fi luat eu ar fi fost xenon si DSG, in rest e super! S-o stapanesti sanatos :eek:

Link către comentariu

multumesc Ice_2k, xenon nu sunt asa fan si sunt chiar f multumit de luminile de pe Golf, DSG vroiam si eu dar nu se pune daca ai 4motion

R32 = 250HP+4motion+DSG.....dream car!!!

Link către comentariu
multumesc Ice_2k, xenon nu sunt asa fan si sunt chiar f multumit de luminile de pe Golf, DSG vroiam si eu dar nu se pune daca ai 4motion

R32 = 250HP+4motion+DSG.....dream car!!!

dream on man, dream on !! tu vrei si cu p.... in cur si cu fata mare la altar !! sa fie si R32 diesel?

PS: viv la candy white !!

Link către comentariu

Ce reply tare :blink:. Imi place mult masina, albul e a 2-a culoare ce merge pe o masina, dupa negru :(. Cat mai multi km fara incidente :).

Link către comentariu

da de ce nu? oare cum ar fi 3.0 TDi pe golf, ca il duci usor la 250bhp, pe A4 se vinde in draci, ca cica e sportiv.

Link către comentariu

Shtrumf2k : Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !

Sa fie oare de vina poza postata de tine in topicul "O masina pe zi" ? Acolo era un Golf V Alb in 2 usi :tomato: . Numai bine !

Link către comentariu

@c6t9 as fii primul cumparator din romania, dar nu cred ca se va intampla asta ever cu toate ca ar fi o mica bomba

@dementzial..multumesc, golful ala alb are si el partea lui de 'vina' :tomato:

Link către comentariu

bine, probabil ca trebuie sa porti protectie ca aia din formula 1.

cum se tine masina in curbe? cati km ai? cati crezi ca ami rezisti sa faci rodaj?

Link către comentariu

masina are 1200km si a cam iesit din rodaj pe la 1000 :Driver:

in curbe este neutra, din pacate nu am avut unde sa o testez foarte la limita dar in viitorul apropiat o sa ma ocup de asta

masina e un pic barca dar asta se va remedia in viitor, eibach face un set de arcuri special pt GV 4motion care o vor mai rigidiza un pic

Link către comentariu

hai mah nu ma descuraja, daca la tine e barca, eu ce sa mai zic. as fi curios daca la plecari mai rapide (deci nu forja serioasa) se aprinde acelasi bec care se aprinde atunci cand decuplez esp-ul. mi se pare tare ciudat.

Link către comentariu

Am o intrebare in cazul in care as vrea sa cumpar jantele cum am face, ai veni tu incoace cu ele (sa-ti faci rodajul), eu sunt din Bistrita, sau cum?

Link către comentariu

prin posta, imi este imposibil sa ajung acolo, daca esti interesat cu adevarat pm

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
sa-ti traiasca neamul Nadir, sper ca acum vorbesc cu "originalul" si nu cu fratele tau care m-a lasat sa vb ca televizorul la mare si apoi mi a spus ca e fratele tau si ca l cheama tot Nadir - sinteti numai 2 frate?

bah, cu milltek ne am imbolnavit amindoi de la nicu (stii tu care) si daca nu ma insel, pe masina mea a fost primul milltek adus de nicu si pe a lu' strumf a doua deci "e defect" mai de mult omul !!

cu borla nu stiu ce sa zic, cei de la milltek cred ca nu s foarte prosti - umbla vorba ca s cei mai buni pe VAG si par mai cititi in domeniu fata de borla care au citit doar flex si sudura din teava de 2 lei care cica e inox dar la mine la masina veche a ruginit asa ca sa o lasam mai usor cu borla made in romania !!

PS: masina strumfului merge brici - si asta o spun dupa ce am mers cu ea si.....am 45 la talpa !!

hahah deci tu cine s-a intalnit .,... mi-a zis el ca s-a intalnit cu unu ... ideea e ca lumea mereu ne confunda pentru ca semanam ff mult desi el e cu 8 ani mai mare :)

stiam ca tu ai miltecu nu stiam ca si el avea (sry) si stiu ca Nick v-a imbolnavit dar oricum v-a invatat de bine :) e cea mai tzapana pentru grupul vwag dar mi mi-se pare si o alternativa pentru diesel .. cat despre borla eu unu nu ma omor multe chestii la borla se fac dupa urechie .... dar ma gandeam ca la diesel sa iasa gazu repede oricum nu conteaza asa de mult ce e si la bani nu se compara .... eu unu recunosc "m-as zgarci"

care il stie pe YDT golfu4 argintiu TDI ... poa sa il intrebe a dat 600 euro + 100 montaj pe o evacuare care nu are nici o treaba .... la borla o facea cu 300 max !

bafta

si apropo strumfy sa stapanesti sanatos noile jante sunt supere !

p.s. poti sa zici cat ai dat pe masina pls ... cat te-a costat in final care a fost pretul sau daca ai luat-o in leasing cam care e media ratelor si cu ce avans si pe ce perioada

Modificat de nadir
Link către comentariu

multumesc nadir, evacuarea de la milltek pt 2.0 tdi e chiar buna si in toate site-urile de MkV din UK nu am auzit pe nimeni sa se planga, aseara am mers cu A4 3.0 tdi quattro cu evacuare SKN si vreau sa spun ca sunetul este o incantare, o tonalitate joasa si placuta, schimba un pic bocanitul clasic :)

celelalte info le ai pm

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!