Jump to content

Candy White LocoMotion

Shtrumf2k

Postare recomandată

aaa :( dc nu ai ales totusi pedalele de GTI ?! daca tot ai pus schimbator / presuri si volan ? ;)

Link către comentariu
  • Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shtrumf2k

105

• Bogdan_wrc

19

• nadir@boosted.ro

16

• bbm

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumos tare

Si eu sustin ideea de a da jos literele spate, mai ales ca de la spate zici ca e un R32, apropo cat a costat prelungirea spoilerului spate de R32 si ce a mai trebuit schimbat pe acolo

Lipeste-i pleoapele ca o fac mai agresiva si vezi poate gasesti si o grila fara emblema :icon_thumright:

Link către comentariu

a iesit super frumos tata!

din fata parca seamana un pic cu a mea :rolleyes: )

frumos tare si head-unit ul nou

sa le stapaneasca sanatoasa, masinuta ta...

Modificat de Rapier
ghici
Link către comentariu

frumuoasa rau masina,ii sta bine alba,imi place mult navigatia,dar in schimb nu mi se par ok ceasurile alea care sunt deasupra gurilor de aerisire..imi aduc aminte de masinile facute pt taxi din Germania(cred ca ar fi bine daca le-ai da jos) dar e masina ta,sa ai grija de ea!

P.S nu da jos scrisul de pe spate,arata bine!

Link către comentariu

felicitari pt masina...a iesit super...o privesc mereu pe strada unde o parchezi (langa Monnet)

@But Fns ceasurile nu sunt de decor si pe stalp nu se pot pune din cauza airbag-ului cortina.

Link către comentariu

Foarte frumos atat la interior cat si la exterior, este o masina completa.....

Spune-mi te rog de unde ai cumparat covorasele de GTI cu margine rosu si cu cati bani, ca si eu ma gandeam sa mi le iau, imi place enorm head-unit-ul cu touch screen.

Link către comentariu

Eu sunt mai norocos si am avut ocazia sa merg cu Shtrumfy si vreau sa va zic ca masina este incredibila, uneori chiar nu simteam vreo diferenta intre a lui si a mea. Nici acum nu imi vine sa cred cat potential are masina,mai ales ca este diesel. BRAVO :)

Ieri am vazut-o cu modificarile exterioare si arata superb,iar evacuarea are un sunet......mie mi-a placut la nebunie :angry:

Link către comentariu

stiam ca strumfu are gusturi :lol:

bine asa ! felicitari!

Link către comentariu

hai sa o luam pe rand

multumesc tuturor pt urari, chiar ma simt magulit, la cat a fost de munca si cata rabdare am avut macar acum la final sa ma simt implinit

nu o sa dau jos siglele de pe spate, nu vreau sa uit de unde am plecat si cine o vede sa poate sa spuna si din golful meu pot sa fac asta

presurile sunt de la sebastian de pe forum el vinde accesorii originale

ceasurile din pacate sunt indispensabile in momentul de fata, monitorizeaza turbina si presiunea, temperatura la ulei, imi este imposibil sa renunt la ele

din pacate povestea se apropie de sfarsit, masina o sa ma paraseasca in viitorul apropiat, ma pregatesc de un nou proiect si mai indraznet decat asta

Link către comentariu

Alex te felicit pentru cum a iesit masina. Este perfecta :P

Iti pun si o poza apropo de ce vorbisem noi, dar oricum daca o vinzi nu mai are rost.

Sunt tare curios ce masina iti cumperi!

post-13525-1214238909_thumb.jpg

Link către comentariu

Mi se pare ca te-am vazut la un moment dat acostat pe Spaliul Unirii, dupa concertul cu Kylie. Ti-am vazut tahometrele alea centrale pe bord, si zic : "Hopa !" :P Inca nu aveai montat kitul exterior (care este cu siguranta pe gustul tuturor). Bravo !

Link către comentariu

Bad_MF multumesc mult, daca ai stii cat de tare ma tenteaza un set nou de jante :censur: la urmatoarea masina vb cu siguranta, stai sa plece Golful :)

Florin_D da eu eram, pe vremea aia nici evacuarea nu se auzea cum se aude acum

Link către comentariu

Eu unul nu inteleg de ce esti asa hotarat sa o vinzi dupa nici un an, mai ales la cat ai investit in ea, si ca timp/munca si ca bani; bani pe care probabil nu o sa-i recuperezi (total).

E ceva ce nu te multumeste la masina? (Dorinta de mai mult o avem cu totii, asta nu se pune :P )

PS: +1 pentru debadge, mi se pare prea incarcat spatele :(

Link către comentariu

eu cred ca vrea mai mult.. si cred ca stiu ce..dar il las sa zica el.

plus ca deja se apropie de finalul "proiectului" si cred il mananca talpa si palma sa inceapa altul.

Link către comentariu

toni masina o am de 2 ani

as vrea ceva mai puternic si mai sportiv, tot integrala, tot turbo ..dar nu mai vreau diesel

masinii nu am ce sai reprosez, este compromisul perfect, dar tot timpul aspiram la mai mult

Link către comentariu

Nu stiu de ce am impresia ca familia de S3-uri o sa creasca pe forumul asta :)

Link către comentariu
as vrea ceva mai puternic si mai sportiv, tot integrala, tot turbo ..dar nu mai vreau diesel

Daca ai dat Leon-ul pe diesel, asa iti trebuie :)

Link către comentariu

eu zic ca va fasai mai mult, mai puternic, si nu va fi VAG.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!