Jump to content

Candy White LocoMotion

Shtrumf2k

Postare recomandată

masina mea este la FIA GT in parcul Eroilor, langa niste surate mai puternice, a iesit la iarba verde

Link către comentariu
  • Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Shtrumf2k

105

• Bogdan_wrc

19

• nadir@boosted.ro

16

• bbm

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

masina mea este la FIA GT in parcul Eroilor, langa niste surate mai puternice, a iesit la iarba verde

parcul eroilor e vis a vis de municipal, ai dus o la un control medical? sau esti emotionat si nu mai stii care e parcul izvor? :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

lol

da am vazut-o azi dimineata cand am dus si noi cate-va din masinile noastre acolo :)

frumoasa

Link către comentariu

multumesc Nadir, asteptam cu nerabdare minunea ta alba

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

mai asteapta ca si eu am asteptat! sper sa nu ma mai amane astia ca ii omor!

Link către comentariu
  • 1 month later...

update

1. arcuri h&r, chiar daca masina e mai jos, nu mai atinge deloc si parca e un pic mai confortabila

2. boost controller Forge

post-3160-1182769983_thumb.jpg

post-3160-1182769989_thumb.jpg

Link către comentariu

mersi Michael, ti-am zis ca exersez mersul piticului :santa[1]: :rolleyes:

Link către comentariu

bravo mai. arata f bine. si sunt sigur ca nu pt looks au fost montate :santa[1]:

Link către comentariu

multam Bogdane, normal ca nu pt looks....masina sta si mai bine pe curbe

imi era frica ca o sa atinga, dar nu atinge chiar deloc...

Link către comentariu

BTW, ce inofensiva parea ea in prima poza...asa alba ca un ingerash..si cand colo..are 190-200 de patrupezi sub capota aia...deschisa :santa[1]:

Link către comentariu

inocenta si neprihanita la inceput, o bagaboanta perversa acum...scuzati limbajul

luna viitoare incerc sa pun tot ce mai am in garaj de f mult timp, bara de gti, pragurile Rieger si pleoapele JeDesign

Link către comentariu

arata foarte bine coborata, dar daca ii pui praguri de rieger, nu e de ajuns numai bara de gti , o sa iti trebuiasca si buza de fata de la rieger si cred ca si pe spate o sa fie diferenta in lateral. a mea cu suspensie sportline are cam o palma pana in asfalt in partea din fata.

Modificat de lile
Link către comentariu

nus daca o sa mai pun pragurile, imi place clean look asa, gen stock

pana una alta...azi noapte am terminat softul cu ajutorul boost cotrollerului Rabbanne did it again big time

masina trage senzational....este mult peste asteptarile mele

Link către comentariu

felicitari pt arcuri - e alta masina, parca asa iti spuneam, nu ?!

zi-mi te rog, ceva mai mult despre boost-c - sa-mi pun si eu :) ? sau datorita wastegate-ul de la turbina ta, pt cresterea presiunii a fost necesara "operatia" ?

mai multe detalii pls.

Link către comentariu

da, pt cresterea presiunii a fost nevoie de boost controller

la tine nu e cazu, e f bine asa cum e

Link către comentariu

stiam eu ... :)

parerea mea e sa-ti pui pe masina tot ce ai "in garaj" pt ea...

sper ca saptamana viitoare, cel mai tarziu, sa fie si a mea gata cu tot bodykitu' si atunci sa "vezi"...

si cat (e halatu' :( ) tine boostul ?

Modificat de FXM
Link către comentariu

sper sa pun si eu tot, dar deh mai am de cumparat 100000 de lucruri pt casa si nu prea am 'timp' de tuning

'halatu' tine 1.7 - 1.5 pe acolo, dar poate si 1.9 la nevoie

Link către comentariu
  • 1 month later...

intr-un final am apucat sa admir si eu masina live. deci nota 9 (:D) pt ca nu avea toata puterea motorului cu el. si inca sunt curios de ce e in stare masina in toate mintile ei si cu 4x4. dar mai sunt ocazii.

in rest, masina senzatie. scaunele sunt extraordinare. intretinuta f bine, ceasurile de la bord aratau f bine.

deci, per total ii dau 10, ca mi-a promis ca va fi curand inapoi la puterea ei.

Link către comentariu

multumesc Bogdane, si bestia ta ma impresionat f pacut, intre noi fie vb S3 pe care il ai tu imi place mai mult decat modelul nou, dar nu mai spune la nimeni

revenind la Locomotion, sapt trecuta am avut un eveniment nefericit si turbina a sucombat prin deces, se va resuscita sapt asta si sper pana in w/e sa revin la puterea initiala

ca un mic update... pe drum sunt pedalele de R32, luna viitoare PSS9/10 ...si mici surprize care sper sa merite asteptarea

Link către comentariu

hmm...pss9/10 si 4motion. asta da...asta trebuie sa o vad. ca si eu tot acolo vreau sa ajung.

good choice.

Link către comentariu

Sunt invidios :blink: Si eu am cautat pedale r 32 si nu am gasit. Poti sa+mi dai mai multe detalii pe pvt gen de unde le+ai luat si cat au costat.Merci

Link către comentariu

pt pedalele r32 am apelat la domnul Homeboy, coleg forumist, sunt de pe ebay, asa ca pretul difera in functie de cat cere licitatia..in jur de 100 de euro

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!