Jump to content

Problema legata de ceasurile din bord


iZOTOPE
 Share

Postare recomandată

ieri am dat peste niste ceasuri care aratau consumul, temperatura ulei, temperatura ambianta, km/h (pe ceasul electronic) si km totali.

am montat ansamblul in locul celui pe care l-am avut si au inceput problemele.

becul de la ulei palpaia foarte rapid, turometrul nu se ridica mai mult de 1000rpm, indicatorul pt apa si pentru benzina erau moarte.

am dat jos ceasurile si m-am uitat sa vad la mufele acelea ordinea firelor, am vazut ca apar cateva in plus: MFA si MFA 2 daca nu gresesc, si restul erau putin diferite fatza de ce am avut eu.

si am mai vazut o linie de vacum care intra la indicatorul pt consum.

ce-mi mai trebuie ca sa fac acel ansamblu functional pe masina mea ?? precizez ca am injectie CIS-E si mufele se potrivesc exact doar anumiti conectori au alta ordine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

merci mult :), sper sa-i dau de cap.

totusi acel mfa este instalat in cutia ecu-ului ? sau trebuie instalat ulterior ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

MFA-ul il ai in bord. Incearca sa conectezi, cu motorul pornit sau macar contactul pus, mfa1 si 2 la masa, pe rind si/sau impreuna (nu prajesti nimic) si ar trebui sa afiseze diverse pe-acolo. Totusi mai uita-te pe mufe dupa alte fire gen mfa-r, mfa-sp, ar trebui sa mai fie. Vacuumul il iei cum a zis codres ali dar dupa clapeta de acceleratie, altfel nu masoara nimic. Vezi ca s-ar putea sa ai un stut pe furtunul servofrinei.

Si-ti urez bafta sa mearga, eu mi-am montat bord de gti si nu merge vacuum senderul, asa ca nu am consum,arata 99.9, arata doar vit. medie km, alea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

merci mult rzone, am sa incerc sa vad ce pot rezolva.

pot trage vacuum si de la servo frana ? am acolo doua capacele..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai pus si maneta aia de la stergatoare si spritz pt parbriz, adica ai schimbat-o cu aia care are butonul de mfa pe ea ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scoti capacelul si daca simti vacuumul cu degetul e ce-ti trebuie. Maneta de stergator n-am gasit, am bricolat un buton orb de pe bord (oricum instalatia mea n-are conectori si cabluri pentru asa ceva) de la care m-am dus direct in bord cu firele (printr-un conector ca sa le mai pot scoate)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

merci mult rzone, asa cred ca voi face si eu, voi conecta un butonas pe unul din soclul acela cu capacele pt butoane, si voi trage firele prin bord la conectori. cu cate poziti ai bus butonul, ca pe maneta am vazut 0,1,2,3 si MFA

:blink:

Modificat de iZOTOPE
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sint doua butoane acolo. Primul stabileste pozitiile 0,1..3 si al doilea, push buton fara retinere (ca resetul de la calc.)care la apasare schimba marimea afisata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

rzone merci inca o data pentru ajutorul acordat.

in weekend voi face conversia pe un mk1 gti si pe al meu, si voi posta o gramada de poze cu toata operatiunea si tot ce trebuie pus, ca poate mai sunt doritori si e bine sa ne mai ajutam :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

va rog mult sa-mi ziceti si mie ce anume masoara "consumul instant". eu am bord electronic, si am un vacuum care intra in el, in spate. am mai postat pe un topic problema mea: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=2131

deci: consumul instant la mine nu este "citit". imi arata mereu 0.0. va rog mult daca puteti sa puneti 1-2 poze cu locul in care intra vacuumul la admisie. el este cel ce masoara consumul si il face afisat, nu?

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!