Jump to content

GOLF IV - 2003= Masina mea

Bughy

Postare recomandată

Eu sunt Bogdan - originar din BV (o sa vedeti de fapt si numerele de la masina) stabilit acum in Buc

Va prezint acum masinuta mea de care sunt foarte mandru. Am achizitionat-o acum 1 luna de la Motzu (forumist d-al nostru si vecin/prieten de-al meu).

VW Golf Mk4 1.9 TDI 110cp - noiembrie 2003

DOTARI:

- 2 Airbag-uri

- AC

- Geamuri+oglinzi electrice

ADAUGIRI

- Jante OZ Hydra 16" incaltate cu Goodyear Eagle 225/50/ZR 16

- Angel Eyes

- TCM Turbo 145CP (3rd gear and up)

- Amortizoare sport pe gaz Sachs

- Mp3 Player Blaupunkt Daytona (afisaj color marit)

Si pt mai incolo turbina si injectoare noi (dopate :), xenon, s.a.m.d.

Link către comentariu
Frumoasa!

S-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt!

Ms frumos...si chiar am grija de ea ( e ca si copilul meu). Numai cand ma enervez mai "bruschez" acceleratia pana la fund :). O sa fac niste poze si cu angel eyes noaptea sa le atasez.

See ya

Link către comentariu

Am reusit sa mai fac cateva poze ( cauciucuri, mp3+telecomanda, interior)

Link către comentariu

Fanta aia de deasupra mp3-ului a aparut ca urmare a schimbarii cd-ului original?

Link către comentariu

Salut,

da, pana la urma m-am despartit de masinuta dar sunt super multumit de ea si Bughy o sa aiba grija de ea (mai ales ca suntem vecinbi si sunt cu ochii pe el ;) ). Sa-l primiti in randul vostru cum se cuvine si pe viitor devin si eu membru activ tot cu o masina din grup.

Pa si bafta!

Link către comentariu
Salut,

da, pana la urma m-am despartit de masinuta dar sunt super multumit de ea si Bughy o sa aiba grija de ea (mai ales ca suntem vecinbi si sunt cu ochii pe el :)) ). Sa-l primiti in randul vostru cum se cuvine si pe viitor devin si eu membru activ tot cu o masina din grup.

Pa si bafta!

Iti multumim dl Motzu...intra-adevar e masina de care s-a avut grija excesiv de mult....si io o sa ma comport ca cu propriul copil...iti multumesc de urari

Abia astept sa revi printre noi }{

Fanta aia de deasupra mp3-ului a aparut ca urmare a schimbarii cd-ului original?

Fanta aia e din fabrica...nu a survenit datorita noului cas....e locul in care unii au spatiu ( ca mine ) de depozit portofel, acte, detector de radar sau ce vrei tu....locul in care unii au suportul de pahare etc

Link către comentariu

nope. spatiul ala gol ete pt altceva. suportul de pahare vine in locul de mai sus. uite aici o poza de la ice_2k cum arata o consola "full" :))

topic intreg

sau poza cu bordul direct aici.

Link către comentariu

Frumoasa masina, frumoase jantele... (:D) frumoasa herghelie :D Sa o stapanesti sanatos, fara probleme de nici un fel... si sa vii la intalniri :beerchug:

O singura nelamurire am, cea legata de suspensie, dupa cum stii ca am discutat si joi, tu spunand ca e suspensie sport. Suspensia sport e caracterizata in general de garda redusa la sol si duritate (fara a enumera avantajele legate de stabilitate). Ori a ta nu e nici mai joasa ca una stock, nici mai rigida, absolut deloc. Ti-o spune unu' care a umblat mai bine de un an cu suspensie sport. Poti sa vezi aici sau aici cat de joasa era.

Link către comentariu

Exista suspensii sport fara a lasa masina si stiu ca motzu a cautat o solutie care sa nu coboare masina.

Link către comentariu

Se prea poate, dar si fara sa o coboare si fara sa fie rigida, nu prea mai e sport :) Iar suspensia lui e f moale.

"In aria "Masina mea" nu este permisa discutarea problemelor tehnice de nici un fel. Eventualele post-uri de natura tehnica vor fi sterse imediat." --> Scuze daca aceste discutii contravin regulamentului, pot fi sterse :) Eu am lansat discutia in ideea lamuririi lui Bughy, avand in vedere ca abia a luat masina, nu stiam de la cine si cat de bine se cunosc, nu s-a vrut a fi polemica.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si la multi km fara probleme :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Va multumesc tuturor pt urari....am vizualizat si pozele tale bogdan (era a drq de joasa...ce-a fost in mintea ta ? :( )...oricum o sa-l intreb pe motzu exact ce tip de amortizoare a pus si o sa-ti transmit....joia viitoare sunt prezent la itnalnire sa mai chatuim :D...bafta all

Link către comentariu

Este ASV? Cat consuma in oras?Frumoasa foc.Am si eu la fel numai ca e verde inchis si nu ma satur de ea.Frumoase masini!!!

Link către comentariu

@bogdans Tipul de amortizoare este Sachs advantage pe gaz....uite si un link http://www.parts-mall.ro/ ca sa intelegi si motivul pt care am optat

@pustyug4 Da este ASV modelul meu. In oras din cate mi-am dat seama consuma in jur de 8-8,5 iar in afara 6-6.5 cu tot cu chip ( si eu merg un pic sportiv). Sa le stapanim sanatosi.

Link către comentariu

Da, asta am inteles de prima data, dar arcurile le ai tot pe cele stock, cele negre, de aceea e mai inalta si ceva mai moale... :) De obicei se schimba cu totul, impreuna, arcurile si amortizoarele. Oricum, la drumurile noastre e mai bine asa, ceva mai inalta, nu lasata cum am avut-o eu... Numai eu stiu ce chin era cu ocolirea traseelor cu drum prost :) Sa o stapanesti sanatos! :)

Link către comentariu

dar arcurile le ai tot pe cele stock, cele negre, de aceea e mai inalta si ceva mai moale... :P

Aia a fost si ideea sa nu fie schimbate arcurile...ca la noi iti cad dintii si asa....:P...ms de urari si sper ca ne vedem joi :P

Link către comentariu

Foarte misto masina sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

As vrea sa pun si niste poze cu angel eyes dar au iesit cam prost cu telefonu...dar decat delok :hainoroc:

si tre sa anulez becul ala nenorocit de pozitie...cred ca il scot de tot

Modificat de Bughy
Link către comentariu

scoate-l de-acolo, taie-i firul (becului) si baga-l inapoi, altfel ramane gaura :angry: eu asa am facut.

Link către comentariu

Ms de idee ice...good one... o sa sa fac cat de curand (cred ca atunci cand ma duc sa reglez farurile ca le-am stricat eu :angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!