Jump to content

Inlocuire A/C cu climatronic

CristiM
 Share

Postare recomandată

• 2 months later...

Salut,

Sunt interesat sa inlocuiesc instalatia de A/C manuala cu cea automata (climatronic) ma poate ajuta cineva cu montajul?

Piesele ma gandesc sa le iau de la dezmembrari...

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Suntem cativa in Bucuresti care te putem ajuta cu montajul.

Link către comentariu

Salut. Vin si eu cu o intrebare. Am un g4 fara AC, ce este mai convenabil sa montez ac sau clima?

Modificat de MIRCEA-MARIAN
Link către comentariu

Deoinde ce gasesti la dezmembrari.

Link către comentariu

Super, ma puteti ajuta si cu o lista cu piesele ce trebuie achizitionate. Inteleg ca-mi trebuie cam tot ce se afla sub bordul masinii + aeroterma + senzori + modulul de clima)

Modificat de Florin_O2
Link către comentariu

Housingul intreg, instalatia electrica, panoul de clima, etc.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut, abia ce m-am apucat de treaba la un golf 5 variant  , am schimbat aerotermele de ac cu cele de clima, senzorii de temp si de raze solare și panoul de comanda, totul ok, numai ca la punerea contactului în panoul de comanda nu se aprinde.   Ce trebuie sa fac ?!? Citind cele scrise de voi mai sus, am dedus ca mai trebuie făcute ceva modificări la instalația electrică,  mă poate ajuta cineva???? 

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

• 2 months later...

salut. am schimbat radiatoarele de apa si AC. acum problema este la cel de AC unde am prinderi ale furtunelor cu surub langa conducta ......pe cand la furtunele mele de pe masina sunt bercuite. daca iau de la dezmembrari compresor si furtune pe acele furtune este si senzorul de presiune? la mine acum senzorul este pe filtru si daca schimb furtunele filtrul meu nu il mai pot prinde pe furtunele (noi).....

multumesc

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

catalin_911

nu ma poate ajuta si pe mine nimeni?:mellow:

Link către comentariu

De ce nu ai luat radiatoare la fel cu ce ai tu pe masina?

Link către comentariu

catalin_911

nu am gasit. si sincer m-au incantat astea ca au EV de AC in spate langa cel mare. io il aveam in fata radiatoaretor pe cel de AC si se vedea ca dracu.....ziceai ca este treaba de mantuiala.....le-am mai gasit si la pachet cu tot cu tragar si faruri....

acum daca am facut-o....trebui sa fac si ceva sa repar prostia.:banghead:

Link către comentariu

Sunt interesat și eu de această mutare pe o Skoda Octavia Tour. Există cineva care are piesele (oem, fără aftermarket-uri) și execută și montajul? Cât durează toată operația? 

Link către comentariu

• 2 months later...

dupa cateva zile cu masina demontata, nestiind ce cablaj suplimentar trebuie facut, m-am lasat batut...si am pus inapoi vechiul ac climatic cu care a fost echipat masina. As vrea sa stiu totusi, daca e cineva capabil pe acest forum sa poata face aceasta schimbare. Am cheltuit o multime de  bani pe piese,si vazand ca le am as vrea sa reusesc intr-un final sa pot monta acest climatronic.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!