Jump to content

Octavia II RS 2.0 TDI DPF este pe drum :-)))!

KopiluTDI
 Share

Postare recomandată

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cand o ajunge! Cred ca cel mai indicat ar fi sa o menajezi ca sa o ai mult timp, deci las-o moale cu testarea in primii km macar pana la primul schimb de ulei la 7000 sa o lasi si tu mai usor ca apoi poti sa ii dai destul oricum marfaaaaaaaaaaaaaaaaa masinuta :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In mod normal, ai sa poti scoate in jur de 7.5-7.8 s o acceleratie de la 0 la 100km/h. Ceea ce nu e rau deloc. Loc pentru upgrade exista destul de mult. Atuul TDI nu este oricum acceleratia de la 0 la 100, ci mai mult cea la viteze de peste 100km/h. Cuplul enorm doar pe rotile din fata e un dezavantaj clar la plecarea de pe loc. De-asta am si mentionat lipsa LSD ca fiind un mare dezavantaj la masinile FWD cu cuplu mare, in speta RS sau GTI.

R32 este avantajat clar de tractiunea integrala la plecarea de pe loc, insa sunt convins ca o masina ca a lui zGb il poate devasta pe viteze mai mari, acolo unde tarctiunea integrala tinde sa devina un dezavantaj.

Apropo, felicitari pentru achizitie si s-o stapanesti sanatos!

Modificat de BogdanC-PBV1
Link către comentariu

astept sa ma dai in week-end.Da?

Link către comentariu

astept sa ma dai in week-end.Da?

din pacate vestile sunt proaste, masinile stau mai mult ca de obicei in curtici si pe deasupra transportatorii au interdictie de circulatie 06-18! deci masina va venii undeva saptamana viitoare miercuri-vineri (o intarziere de 4-5 zile :) !

cel putin stiu ca este plecata din fabrica!

Link către comentariu

Da, din pacate, programul de livrari a fost complet dat peste cap de decizia interdictiei de circulatie a camioanelor intre orele 08:00 si 18:00. Asta e Romania, in loc sa imbunatatim drumurile, restrictionam circulatia.

Link către comentariu

si parca si in curtici sau schimbat destule si nu prea mai poti sa te misti ca inainte!

inainte venea masina azi si pleca maine spre bucuresti - acum gata sta cel putin 3 zile! :))

vreau si eu specificatii tehnice oficiale la RS TDI - pliantul daca a aparut!

si poze cu un TDI daca ai!

Link către comentariu

In mod normal, ai sa poti scoate in jur de 7.5-7.8 s o acceleratie de la 0 la 100km/h. Ceea ce nu e rau deloc. Loc pentru upgrade exista destul de mult. Atuul TDI nu este oricum acceleratia de la 0 la 100, ci mai mult cea la viteze de peste 100km/h. Cuplul enorm doar pe rotile din fata e un dezavantaj clar la plecarea de pe loc. De-asta am si mentionat lipsa LSD ca fiind un mare dezavantaj la masinile FWD cu cuplu mare, in speta RS sau GTI.

R32 este avantajat clar de tractiunea integrala la plecarea de pe loc, insa sunt convins ca o masina ca a lui zGb il poate devasta pe viteze mai mari, acolo unde tarctiunea integrala tinde sa devina un dezavantaj.

Apropo, felicitari pentru achizitie si s-o stapanesti sanatos!

Performantele masinii vorbesc de 8,3 sec de la 0-100 km/h. Stock, desigur.

Dupa chip poti spera la ~ 7,4-7,5 sec, oricum peste cei 7,2 sec de la 2.0 TFSI.

Link către comentariu

@KopiluTDI

Pai da o fuga pana acolo sa ti-o iei personal:P

Link către comentariu

@KopiluTDI

daca se putea ma duceam :))

Link către comentariu

Aleo ce fierbi cind sti ca masina e asa aproape si nu poti sa o iei... A mea e de 3 luni livrata dar tot imi mai aduc aminte ce ma furnica...

Stai sa vezi cind ajunge la dealer si o tin in curte inca o zi pina vin actele si o pregatesc de livrare (la mine am montat si alarma - vezi sa te programezi din timp ca sa nu ai probleme si sa o faca in aceeasi zi). Am facut carare in jurul ei invartindu-ma fara rost...

Sa ai noroc sa nu fie probleme / daune la transport si te asteptam cu detalii - poze.

Link către comentariu

cu livrarea nu imi fac probleme - in cateva ore de cand soseste masina o pot luat, frica imi este de daune la transport - stiu ca aici astia nu prea au grija si o mai infunda, zgaraie etc.

nu am ce sa mai accesorizez cand vine, nu pun alarma iau decat un set de covorase de cauciuc si unul pentru portbagaj.

o alta problema este omologarea si aici ma bucur ca ma duc eu la RAR si nu duc ei masina cu transportul (dao jos urco etc. + personalul RAR de care nu imi este rusine)!

omologarea este obligatorie pentru primele 10 masini, a mea fiind prima sau a doua trebuie sa o fac si asta pana la obtinerea placutelor cu numere ;) . am ales leasing la DDP si o sa ii pun numere preferentiale normale (asta un alt moft sau nu al meu) iar pe deasupra am si pretentia ca pana pe 19 sa fie cu placutele pe ea :) !

ceva intalniri cand se preconizeaza prin bucuresti?

Link către comentariu

in fiecare joi, vezi in topicul dedicat

http://vwforum.ro/index.php?showto...80entry243235

Te asteptam cu jucaria..;)

multumesc de informatie!

cu mare placere ne vedem joi sau vineri (in wknd nu ma vedeti ca deja i-am facut un traseu de 1 mie de km, sa vedem ce poate), chiar si pentru cateva minute, in wknd-ul asta am aflat ca masina a ajuns in curtici pe 02.08 deci cu putin noroc miercuri dimineata o am :) !

Link către comentariu

fa-i rodajul sa-ti aduc un tdi de 130cp sa vezi ca nu faci suta in 7 :)

s-o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de incidente!

Link către comentariu

dale dr...u de secunde - om vedea cat scoate - nu asta este important!

asa cum spui si tu important este sa fiu ferit de incidente!

Link către comentariu

@KopiluTDI

(gata acum mi-am dat seama - ma pacalit masina din poza si cei 150HP)

era cea mai buna varianta sa o iau personal din curtici sau din fabrica - stiiam ce ma asteapta!

dealerul, daca nu il surprindeam cu prezenta, imi ascundea masina la alt dealer in cupt. pt. uscat :blink: :D - SURPRIZAAAA!!!! ia masina daca ai de unde - oricum astea sunt glumele noastre si totul este ok - imi pare rau ca le-am stricat surpriza dar asta este!!

Link către comentariu

(gata acum mi-am dat seama - ma pacalit masina din poza si cei 150HP)

pai 150 sunt :mop: pe dyno arata 144 la 3700 si nu a avut ala tupeu sa o ridice la 4000 din cauza nivelului de ulei.

Link către comentariu

pai 150 sunt :mop: pe dyno arata 144 la 3700 si nu a avut ala tupeu sa o ridice la 4000 din cauza nivelului de ulei.

asa este dar la prima vedere 150 nu mi-a parut cunoscut!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!