Jump to content

Octavia II RS 2.0 TDI DPF este pe drum :-)))!

KopiluTDI
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor!!

Dupa ceva vreme de absenta revin in forta pe acest forum. Prezenta mea a fost rezumata la a nu fi un membru foarte activ dar cu toate acestea am invatat foarte multe din acest forum si ii doresc multi multi ani de activitate. Tot de aici am reusit prin Voinea sa remapez a doua skoda a mea - 1.9TDI OII - si as dori sa ii multumesc ca mi-a transformat masina intr-o fiara greu de stapanit (probleme cu aderenta din cauza jantelor pe 15). Bravo domnule Voinea, din OII 1.9TDI ai scos 144CP/3750rpm si un cuplu fenomenal de 350!!!!! Masuratorile au avut loc de curand dupa o perioada de 13000km de la cip :( !!

Acum sa trecem la lucruri mult mai serioase. Dupa cum suna si semnatura mi-am comandat RS TDI si iata ca in cateva zile o sa ajunga si la Bucuresti!!!! :P

Pana acum daca am fost cuminte pe forum a fost ok dar acum nu imi mai pot permite si banuiesc ca multi dintre voi sunt interesati de cat mai multe detalii si impresii.

Prima intrebare a me ar fi daca se poate face remapare la acest motor si cat ar costa, binenteles stagiul 1 al remaparii, nu mai mult?

P.S. Din cate am inteles nu prea mai sunt RS TDI si inclin sa cred ca prima OII RS TDI se va da saptamana asta in Bucuresti ;) deci nu pot face apel la alti posesori de RS TDI!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te astept sa ma plimbi o tura :(. Eu Sunt intre RS TDI si L&K 2,0 TDI la alegere. Grea alegere.........

Link către comentariu

Te astept sa ma plimbi o tura :). Eu Sunt intre RS TDI si L&K 2,0 TDI la alegere. Grea alegere.........

saptamana care vine cu mare placere dar trebuie sa vii la bucuresti!!!!

Link către comentariu

Godo, sufoci omul cu ideea ta fixa :)

KopiluTDI, acest model inca nu a aparut la drive-test, abia spre jumatatea lui septembrie va fi disponibil, asa ca tu esti probabil primul :D

Oricum, o intrebare: ai comandat fara sa mergi cu ea? :) Doar din poze?

P.S. Godo e din Bucuresti, s-a camuflat el ca e din Galati... sa nu-l alerge creditorii !

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

Godo, sufoci omul cu ideea ta fixa :)

KopiluTDI, acest model inca nu a aparut la drive-test, abia spre jumatatea lui septembrie va fi disponibil, asa ca tu esti probabil primul :D

Oricum, o intrebare: ai comandat fara sa mergi cu ea? :) Doar din poze?

P.S. Godo e din Bucuresti, s-a camuflat el ca e din Galati... sa nu-l alerge creditorii !

aha, da am comandat fara sa merg cu ea - am incredere foarte mare in acest motor si am mers pe mana unui foarte bun prieten!!! - restul este ok interior etc. - am avut OII si stiu ce poate.

cu TFSI RS am mers si este ok numai ca nu ma pot desparti de motorina si drept urmare am comadat acest motor tocmai ca imi plac TDI-urile si urmaream si consumul sa fie mic la putere mare (7,7 in oras si real un 8,7 eu zic ca este un consum foarte bun la un asemenea motor)

Link către comentariu

Depinde de oras..:) Daca prinzi Mihai Bravu la ora 18 nu scapi fara 10% cu clima...dar tot e putin, comparat cu 15-16 al Tfsi-ului..:)

Link către comentariu

Depinde de oras..:) Daca prinzi Mihai Bravu la ora 18 nu scapi fara 10% cu clima...dar tot e putin, comparat cu 15-16 al Tfsi-ului..:D

iti dau dreptate dar spun 8.7 din experienta bucurestiului, 1.9TDI nu sarea de 7,5 - 8 in buc indiferent pe unde mergeam, condus sportiv si pe deasupra si cip facut. tot experienta imi spune ca DEPINDE FOARTE MULT DE STILUL DE CONDUS, am prieteni cu OII 2.0 care consuma si 11 in oras :) !!

Link către comentariu

cand ai comandat masina, daca zici ca vine saptamana viitoare?

Link către comentariu

pe 25.06.2008 :D :D

a ta cand vine?

teoretic inainte sa imi fie mie livrata ar trebui sa se mai livreze una (saptamana asta) dar poate a mea o depaseste pe drum :D

primele 10 masini au nevoie si de omologare RAR :D

Link către comentariu

acum am venit de la dealer si sunt putin trist..... :D se fabrica intre 2-7 octombrie.. asta e...! sper sa merite!

mariusc: nu mai folosi quote la mesajul anterior, te rog!!

Modificat de mariusc
Link către comentariu

Inseamna ca ma dau cu RS-ul. Hai ca inca nu am lansat comanda de Octavia 2 L&K 2,0 TDI

Link către comentariu

acum am venit de la dealer si sunt putin trist..... :D se fabrica intre 2-7 octombrie.. asta e...! sper sa merite!

merita sa astepti........din pacate pauza (concediul) de doua saptamani din fabrica a dat peste cap toata productia. sunt comenzi foarte multe..... :D

7-10 zile pana in curtici si 2-4 pana la dealer!!!

ce culoare ai luat?

Inseamna ca ma dau cu RS-ul. Hai ca inca nu am lansat comanda de Octavia 2 L&K 2,0 TDI

daca esti cuminte te dau cu RS-ul saptamana care vine!!!

Link către comentariu

ce culoare ai luat?

albastra race :D

Modificat de mariusc
Link către comentariu

Poate ma convertiti si pe mine...

Link către comentariu

daca pun mana pe tine sigur te fac sa te razgandesti

norocul tau ca nu o sa prea imi permit sa ma dau la ea dar iti garantez 7s/100km/h :D

Link către comentariu

nu neaparat asta vreau sa vad. E bun si 9 s/100 km/h mai ales ca e noua...Sezi bland, altceva urmaresc eu la masina asta...

Link către comentariu

nici pe prima nu am protejato si nu a avut nimic asta nu inseamna ca stau numa in buza la rosu si sa o fac sa imi taie motorina cat mai des - om vedea noi!

ce urmaresti mai exact?

Link către comentariu

scuza-ma....ai zis cumva 7 secunde 0-100km/h ? :)

Link către comentariu

7,3 scoate oficial TFSI-ul, TDI-ul cam 8,5 din ce am citit eu...asa mai exagereaza pescarii uneori...:)

Link către comentariu

7,3 scoate oficial TFSI-ul, TDI-ul cam 8,5 din ce am citit eu...asa mai exagereaza pescarii uneori...:)

deci sa vedem :) daca cartea spune 8,5, cum este calculat?

daca schimbi la 4000 - 4200 incat timp faci 100km/h fara sa pierzi aderenta?

daca as fi pescar as intelege aluzia dar din pacate nu ma prea pasioneaza!!

Link către comentariu

Scuze daca te-am ofensat, n-a fost cu intentie...era doar o gluma...

De obicei timpii dati de fabrica sunt ..optimisti...ca si consumul...e marketing la mijloc...cel mai bun timp si cel mai mic consum..

Dar 7 secunde pentru RS-ul Tdi tot mi se pare tras de par...daca tu il scoti, dau eu un plin de motorina...:lol:

Link către comentariu

Scuze daca te-am ofensat, n-a fost cu intentie...era doar o gluma...

De obicei timpii dati de fabrica sunt ..optimisti...ca si consumul...e marketing la mijloc...cel mai bun timp si cel mai mic consum..

Dar 7 secunde pentru RS-ul Tdi tot mi se pare tras de par...daca tu il scoti, dau eu un plin de motorina...;)

o facem - sambata am masina si luni te chem sa ma cronometrezi :lol:

nu ma supar e si normal la 7s. :P

am fost anuntat ca maine posibil sa ajunga in curtici de cresc sansele sa o am in wknd :P :P

Link către comentariu

eu te inteleg ca esti super entuziasmat ca ti-ai luat rs tdi insa revino-ti cu picioarele pe pamant 7s suta o sa scoti doar in cele mai frumoase vise ale tale...dau la pariu ca un golf de 130+soft te cam alearga...in momentul de fata eu am intre 6.6-7.0 suta si vezi ca masina mea se misca intr-un fel...

Link către comentariu

ok

hai sa punem capat discutiei si sa asteptam faptele!

Link către comentariu

Felicitari de masina.Desi nu sunt fan diesel pare o masina super ok, mai putin faza cu 7 secunde suta . Ai sa vezi ca tractiunea fata este un dezavantaj major la liniutze - astazi am avut onoarea sa fiu plimbat cu un R32 si este cu totul alta mancare de peshte( ca tot vorbiram de pescari & pescuit) cand e vb de 4motion.

Oricum eu iti recomand sa nu omori masina la 2 zile dupa ce ai luat-o ..e pacat de ea.Plimba-te si tu vreo 2000 de km inainte.

Modificat de DMY
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!