Jump to content

Faruri Bixenon Adaptive (OEM)

justi
 Share

Postare recomandată

E cam după colt sa dai ~700 pe becuri, 50-100 manopera... 

O tigaie Sh nu o ții încă 10 ani... 

Niște halogene bune max 150, manopera o cafea la un coleg dacă tu ești atehnic.... Și țin măcar 2-3ani...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai @Moog eu ma refeream la alea care sunt galbene in prima faza sa le schimb eu asa atehnic cum sunt :)) ca din ce inteleg, alea se pot schimba si de noi astia mai cu 2 maini stangi, sau am inteles eu gresit?

In ceea ce priveste xenoanele, o sa le schimb si pe alea cu prima ocazie, atata tot sa ma uit la niste review-uri cu care ar fi cele mai indicate ca si lumina, ca pana la urma cat de greu poa sa fie, dau bara jos, si trag farul un pic in fata ma gandesc. Singura problema ar fi pe partea electrica daca necesita vreo interventie ulterioara, aliniere/codare ceva, la aia nu ma pricep cu schimbat  din 10001010011100 in 10001010011101 gen.

Link către comentariu

Da, se schimba destul de usor. In spatele farului ai un capac prins in doua cleme, il dai jos si ai acces la becul  de cornering de tip H7 si la cel de pozitie de tip W5W.

DSCN9459.thumb.JPG.f7df5505e86555349bea4ce6ee9082e9.JPG

Becul de pozitie este bagat intr-un suport care arata ca un bat, se trage afara cu totul ca sa-l poti schimba. La unul din faruri a fost un pic chin, a iesit cam greu.

17124_1.jpg.edef3a434f042d823023375e05e8c448.jpg

Poti lua ce am luat si eu, Philips WhiteVision, nu este alb alb asa cum lumineaza un led de exemplu, dar este mai alb si mai puternic decat un bec normal .  Eu nu mai am diferenta aceea deranjanta de nuanta intre pozitie si becul xenon atunci cand este aprinsa faza scurta, valabil si pentru cel de cornering. O sa revin cu niste  poze zilele astea.

set-becuri-auto-auxiliare-philips-white-vision-w5w-5w-12v-efect-xenon-alb-intens.thumb.jpg.4c8baf1aaf61b74b9c4a6a93a88c4b36.jpgbec-auto-far-philips-white-vision-h7-55w-12v-efect-xenon-alb-intens.thumb.jpg.7672897426bd68f9f33932af5a59396b.jpg

Link către comentariu

Nu ma luasem de tine Dumi, făceam comparație între Bixenon și Halogen. Diferența de preț nu se reflecta în performanta... 

Cât despre tine, ai de ales între Osram și Philips... Și ale mele sunt viu colorate :)

Mi ai dat de treabă... 

Link către comentariu

Salut,

Detin un Passat B6 HL cu Bi Xenon, AFS si cornering.  Si acum sa va expun si problema mea :) pentru un eventual sfat/recomandare:

Nu imi mai functioneaza xenonul si corneringul :( pe partea stanga-"Front left dipped beam not working"

Ce am verificat eu :

-sigurantele-OK(le-am scos pe toate si verificat stg-dr bord)

-AFS- OK (cand pun contactul lupa isi face miscarea stg-dr si sus-jos)

-Bec Pozitie W5W-OK (se aprinde)

-Bec cornering H7- OK(verificat cu cel de pe partea dreapta care este ok)

Multumesc anticipat,

Catalin

Link către comentariu

Diagnoza și vezi ce ai.... Mișcarea o face și dacă ai eroare pe un senzor... Dar rămân farurile in jos... 

Link către comentariu

La mine farurile functioneaza perfect(adica se pozitioneaza cum trebuie).....doar ca am aceasta problema

Link către comentariu

in urma diagnozei am urmatoarea eroare:

"00978-Lamp for Low Beam; Left(M29)

010-Open or Short to Plus"

Link către comentariu

Exact ce am zis și noi... 

Schimbă becurile între ele... Și vezi ce rezulta... 

Link către comentariu

Nu stiu cum o fi insa la mine am impresia ca becu de pozitie, nici nu se vede. Poate e doar o impresie, sau e foarte slab, dar ziua pe Auto nu se vede nimic, inteleg ca e zi si nu se prea vede, dar na. Ma gandesc ca daca e ars, mi-ar da eroare in bord, nu? @Catalin87 astea W5W de mai sus, sunt suficient de puternice cat se pot distinge si pe zi?

Link către comentariu

Eu spuneam din perspectiva unor posibile daylights, care pe B6 sunt inexistente, nu? Am zis ca poate cu niste becuri de pozitie suficient de puternice ar putea fi vizibile si pe timp de zi..

Dar intre timp, am vazut DRL-urile alea de pe bara si cred ca alea pot fi ceea ce am eu nevoie, atata tot ca lumina lor sa matchuiasca lumina/culoarea din faruri.

Link către comentariu

Iei leduri pe poziție din cele ce nu dau eroare și gata... La mine se vad chiar bine... Ca faza scurta... 

Link către comentariu

Eu zic ca sunt destul de puternice si pe timp de zi, comparativ cu ce am avut pe masina. Promit ca le fac maine poza.

Link către comentariu

5 minutes ago, Moog said:

Iei leduri pe poziție din cele ce nu dau eroare și gata... La mine se vad chiar bine... Ca faza scurta... 

Clar varianta cu led este superioara din punct de vedere al nuantei de alb si al intensitatii. Ce am luat eu nu se apropie, dar eu nu am pus de teama politiei, in schimb am pus la lampa de la numar leduri cu cate 12 SMD-uri, zici ca am faruri pe spate :))  . Initial am avut de 6 smd, erau mai light ca intensitate, dar se opreau aleatoriu, cand vroiau ele, cu toate ca si acelea aveau can bus, le-am vazut intamplator, altfel nu as fi stiut, in bord nu dadeau eroare nici cand se stingeau singure. Daca iei asa ceva pentru pozitie, sa cumperi ce au mai luat si altii care au passat b6, altfel s-ar putea sa se stinga fara sa bagi de seama. 

Poza de pe net cu pozitie pe led vs bec normal.

xM2qRQA.thumb.jpg.4bf1a22c45ad1ad49b7afd4b197922c4.jpg9jY44EE.thumb.jpg.acd055e6fc2f21bdde19e2fc51ebe3b4.jpg

Link către comentariu

Am rezolvat problema mea prin inlocuirea becului. Acum avem lumina :)

Link către comentariu

Atasez pozele cu Philips WhiteVision montat pe pozitie si cornering. Pentru mine sunt ok, mai mult de atat nu cred ca se poate obtine dintr-un bec cu incandescenta.

DSC02803.thumb.JPG.e69bbda8a4277dba670f2f14903e88c4.JPG

DSC02823.thumb.JPG.3da87d8c9b7e9e3db0bb1007a2530025.JPG

DSC02835.thumb.JPG.8996e7d8af57ff854a2ceb757cdaf918.JPG

Link către comentariu

On 12.07.2008 at 1:10 PM, GRooVe said:

Eu am avut siguranta arsa. Am avut noroc ca era in garantie.

Salut !

Imi poti spune unde este localizata siguranta bec far si ce nr ?

Am bixenon adaptiv.

On 28.10.2017 at 1:38 PM, gogota69 said:

Salut,

Detin un Passat B6 HL cu Bi Xenon, AFS si cornering.  Si acum sa va expun si problema mea :) pentru un eventual sfat/recomandare:

Nu imi mai functioneaza xenonul si corneringul :( pe partea stanga-"Front left dipped beam not working"

Ce am verificat eu :

-sigurantele-OK(le-am scos pe toate si verificat stg-dr bord)

-AFS- OK (cand pun contactul lupa isi face miscarea stg-dr si sus-jos)

-Bec Pozitie W5W-OK (se aprinde)

-Bec cornering H7- OK(verificat cu cel de pe partea dreapta care este ok)

Multumesc anticipat,

Catalin

Ai gasit rezolvarea problemei tale ?

Link către comentariu

Da, a fost becul ars - am dat jos fata, farul, inlocuit becul si s-a rezolvat problema

Link către comentariu

16 hours ago, SMRaul 23 said:

Salut !

Imi poti spune unde este localizata siguranta bec far si ce nr ?

Am bixenon adaptiv.

Farul stang are siguranta numarul 5 din panoul de sigurante de pe partea stanga, iar farul drept are siguranta numarul 5 din panoul de pe partea dreapta.

Ambele  sigurante sunt de 10A si sunt dispuse pe primul rand de sus.

Link către comentariu

Aia nu este in nici un caz pentru becurile din far.

Link către comentariu

Scuze daca am gresit, doar ca m-am uitat in manual inainte sa postez si asa reiesea de acolo.

59fae7fc09043_WhatsAppImage2017-11-02at11_36_45.thumb.jpeg.6db9d27c512ba99dcd4fb9a217ae570a.jpeg

Link către comentariu

Aia e pentru modulul din far.

Link către comentariu

Salutare, va scriu si eu pentru a ajuta un prieten drag!! Are eroarea asta am citit eu ceva dar nu prea inteleg...  Va rog daca se poate sa ma ajutti si pe mine.

Address 55: Headlight Range (J745)       Labels:. 5M0-907-357-V3.clb
   Part No SW: 5M0 907 357 E    HW: 7L6 907 357 C
   Component: AFS-ECU       H04 0080  
   Revision: --------    Serial number: --------------
   Coding: 029A00000B000200
   Shop #: WSC 05311 115 00000
   ASAM Dataset: EV_HeadlRegulVWAFSPt 002006
   ROD: EV_HeadlRegulVWAFSPt_VW46.rod
   VCID: 3663528D897EA09A565-8062

Subsystem 1 - Part No SW: 3D0 941 329 A    HW: 3D0 941 329 A  Labels: 3D0-941-329.CLB
   Component: LeiMo links  H04 0011 
   Coding: 230000

Subsystem 2 - Part No SW: 3D0 941 329 A    HW: 3D0 941 329 A  Labels: 3D0-941-329.CLB
   Component: LeiMo rechts  H04 0011 
   Coding: 230000

1 Fault Found:
5275648 - Left/Right Driving Switch-Over Active 
          C1080 00 [009] -  - 
          Confirmed - Tested Since Memory Clear
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 00000001
                    Fault Priority: 6
                    Fault Frequency: 1
                    Reset counter: 23
                    Mileage: 190999 km
                    Date: 2017.11.03
                    Time: 19:30:13

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!