Jump to content

Intrebare

maniagolf
 Share

Postare recomandată

...am descoperit forumul asta si ma bucur ca sunt si pasionati de acest model de masina.Eu am un golf cam de 10 ani(le consider printe cele mai bune masini...pt anii lor).

Intrebarea mea acum...asta asa de inceput...pt ca sunt hotarat sa o imbunatatesc si eu dupa ce am vazut pe aici ce poti scoate dintr-un golf...prima mea intrebare,stupida cred,dar ce inseamna de fapt Mk2...de la ce vine denumirea asta.Ms. :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mk2 = golf 2

Link către comentariu

mk2 = golf 2

mi-am dat seama...intrebam de la ce vin initialele astea "Mk"...ms oricum

Link către comentariu

ceva in genul Vw Golf model (mark) 1, 2 etc...se pate folosi si la passat, daca vrei..

Link către comentariu

ceva in genul Vw Golf model (mark) 1, 2 etc...se pate folosi si la passat, daca vrei..

mark-model...aha... :icon_confused:

M-a bucur ca am gasit forumul asta...

Link către comentariu

mark-model...aha... :icon_confused:

Mark este cel care le-a conceput si i-au pastrat numele

Link către comentariu

Mark este cel care le-a conceput si i-au pastrat numele

Eugene de ce esti acid? Omul a intrebat frumos. Tu crezi ca le sti pe toate? Cu siguranta nu, de bun simt sunt sigur ca nici macar nu ai auzit.

Link către comentariu

Eugene de ce esti acid? Omul a intrebat frumos. Tu crezi ca le sti pe toate? Cu siguranta nu, de bun simt sunt sigur ca nici macar nu ai auzit.

NU inteleg ce vrei sa zici . nu vad nici o forma de rautate :(

Link către comentariu

Dom' Marius007 cu tot respectul dar daca nu ma insel sunteti in vizita prin 'curtea' noastra cel putin daca e sa ma iau dupa masina din semnatura. Il cunoasteti pe Eugen ZIM ? Daca da atunci inseamna ca replica d-voastra cu 'bunul simt' a fost un spirit de gluma, daca nu atunci va rog nu mai emiteti pareri despre persoane pe care nu le cunoasteti ca nu da bine la CV.

Cu respect si BUN SIMT va urez o si buna !

Link către comentariu

mark-model...aha... :)

mark reprezinta de fapt generatia.Se foloseste mai mult la masinile englezesti(inclusiv australiene) si la cele americane.

mark II= generatia a II-a

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!